Windows 10 Rezervasyon İşlemleri

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
Peki arkadaşlar, benim windows 8 lisansım var. Format attığım zaman lisansımı kabul etmesi için mecburen 8.0 ile format atıyorum. Daha sonra da 8.1 i magazadan otomatik olarak indirip kuruyor. E şimdi Bi de Windows 10 çıktı. Ben şimdi bi format attığımda bunları tek tek yüklemek zorunda mı kalacağım
Windows 10 unda iso dosyali setupu çıkar bence. Çünkü ben w8.1 öyle yükledim

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
Peki arkadaşlar, benim windows 8 lisansım var. Format attığım zaman lisansımı kabul etmesi için mecburen 8.0 ile format atıyorum. Daha sonra da 8.1 i magazadan otomatik olarak indirip kuruyor. E şimdi Bi de Windows 10 çıktı. Ben şimdi bi format attığımda bunları tek tek yüklemek zorunda mı kalacağım
hayır windows 7 bıle olsan direkt 10a guncellıyıcek :)
evet o halde yayınlanır cunku kutu versıyonu olarakta satılıcak :)

ismail

ismail

Üye
snınmı dx11 degıl :)
Anlamadın :) dx11 özellikli her ekran kartı dx12 güncellemesi alamayacak malesef.

AMD'nin DirectX 12 uyumlu ekran kartları şu şekilde sıralanıyor;

• AMD Radeon R9 serisi
  • AMD Radeon R7 serisi
  • AMD Radeon R5 240
  • AMD Radeon HD 8000 serisi, OEM sistemler için (HD 8570 ve üst)
  • AMD Radeon HD 8000M serisi, dizüstü için
  • AMD Radeon HD 7000 serisi (HD 7730 ve üst)
  • AMD Radeon HD 7000M serisi, dizüstü için (HD 7730M ve üstü)

Destek verilen APU'lar ise bu şekilde;
  • AMD A4/A6/A8/A10-7000 Serisi APU'lar
  • AMD A6/A8/A10 PRO-7000 Serisi APU'lar
  • AMD E1/A4/A10 Micro-6000 Serisi APU'lar
  • AMD E1/E2/A4/A6/A8-6000 Serisi APU'lar

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
Anlamadın :) dx11 özellikli her ekran kartı dx12 güncellemesi alamayacak malesef.

AMD'nin DirectX 12 uyumlu ekran kartları şu şekilde sıralanıyor;

• AMD Radeon R9 serisi
  • AMD Radeon R7 serisi
  • AMD Radeon R5 240
  • AMD Radeon HD 8000 serisi, OEM sistemler için (HD 8570 ve üst)
  • AMD Radeon HD 8000M serisi, dizüstü için
  • AMD Radeon HD 7000 serisi (HD 7730 ve üst)
  • AMD Radeon HD 7000M serisi, dizüstü için (HD 7730M ve üstü)

Destek verilen APU'lar ise bu şekilde;
  • AMD A4/A6/A8/A10-7000 Serisi APU'lar
  • AMD A6/A8/A10 PRO-7000 Serisi APU'lar
  • AMD E1/A4/A10 Micro-6000 Serisi APU'lar
  • AMD E1/E2/A4/A6/A8-6000 Serisi APU'lar
Nvidia gtx 5xx serisi desteklıyo bılgın varmı :)

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
0MG90

0MG90

Üye
Nvidia nın GTX 9xx seriside alacak diye biliyorum

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Windows 10 herkes için kullanılabilir olacak. Windows 7 Sp1 ve Update 1 güncellemesini alan 8.1'ler yükseltebilecek. Korsan olanlarda yükseltebilecek ancak birçok özelliği kullanamayacak. Sağ alt tarafta build yazısını görecek ve masaüstü arka planı bile değiştiremeyecek.

• Beğen
ismail

ismail

Üye
Nvidia gtx 5xx serisi desteklıyo bılgın varmı :)
Nvidia resmi açıklama yapmadı sanırım ama

Twitter'dan gelen sorulara yanıtlar veren Nvidia'nın resmi hesabı Fermi, Kepler ve Maxwell mimarisiyle hazırlanan GPU'ların hepsinde DirectX 12 kullanabileceğinizi gösteriyor. Bu da GTX 400 serisi ve üstü anlamına geliyor.
Windows 10 herkes için kullanılabilir olacak. Windows 7 Sp1 ve Update 1 güncellemesini alan 8.1'ler yükseltebilecek. Korsan olanlarda yükseltebilecek ancak birçok özelliği kullanamayacak. Sağ alt tarafta build yazısını görecek ve masaüstü arka planı bile değiştiremeyecek.
Korsan yasal herkesi 10 yapmak istiyor windows 8de istediğini alamadı. windows kullanımlarında 10 çoğunluk olsun istiyor getirileri neler olur bilemem ama durum bu sanırım

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi

Twitter'dan gelen sorulara yanıtlar veren Nvidia'nın resmi hesabı Fermi, Kepler ve Maxwell mimarisiyle hazırlanan GPU'ların hepsinde DirectX 12 kullanabileceğinizi gösteriyor. Bu da GTX 400 serisi ve üstü anlamına geliyor.

Korsan yasal herkesi 10 yapmak istiyor windows 8de istediğini alamadı. windows kullanımlarında 10 çoğunluk olsun istiyor getirileri neler olur bilemem ama durum bu sanırım
sağol kardesım :)

• Beğen
alasulumurat

alasulumurat

Üye
Çıkacak tabikide ama benim soylemek istediğim bu değil. Farzedin ben direk olarak w10 yükledim peki anahtar olarak ne gireceğim. Benim sadece win 8 lisansım var w10 lisansım yok ki.

ismail

ismail

Üye
Çıkacak tabikide ama benim soylemek istediğim bu değil. Farzedin ben direk olarak w10 yükledim peki anahtar olarak ne gireceğim. Benim sadece win 8 lisansım var w10 lisansım yok ki.
Yükseltme(upgrade) lisansından bahsediyorsunuz. Yaklaşık 30 liraya alınan Win7den win8e yükseltme lisansını win8i direkt kursan kabul etmiyordu ilk başlarda. İlla win7 kurup lisanslayıp yükseltme yapman gerekiyordu. Yanılmıyorsam sonra bazı yöntemlerle buna gerek kalmadan direk win8 kurup lisanslamanın yolu bulunmuştu. Belki windows10 da direkt kabul eder ama bence kabul etmesi için win8 kurup yükseltme yapmamız gerekecek gene...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: alasulumurat
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Getirileri olacak tabiki.

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
bnım gorusum mıcrosoft hesabın devreye gırer o zaman :)

0MG90

0MG90

Üye
Arkadaşlar rezervasyon bana da geldi
Sahte lisanslılar da yükleyebiliyor mu?

Karavelaa

Üye
İndiren deneyip yazsın hemen geçmek istemiyorum:)

Üst Alt