Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Tüm Lumiaların final + fw alması bence de çok uzun sürecek. Ağustos-Eylül gibi falan anca verirler herkese. Umarım şaşırtırlar tabi.

Ben aslında bunlardan çok IOS ve Androidden uygulama yükleme olayını bekliyorum. Sistem iyi kötü idare ediyor asıl eksiklik hala mağazada. Mağazaya girip aynı oyunları görüp bişey indirmeden çıkmaktan sıkıldım 1 yıldır.

volumezoom

volumezoom

Üye
İnsanlar şikayet etmekten bıktığı için fazla muhabbet dönmüyor olabilir mi ? :tebessüm: Sorun görmek istiyorsan groove music , edge yeterli :) Daha çok var da üşendim şimdi
Edge şuan iyi değil ama groove müzikte ne gibi bir sorun var benim görebildiğim bir sorun yok yada iyice benimsediğimiz için gözden kaçıyor olabilir

ON9

ON9

Üye
edge de geçmişi bulamıyorum! Acaba kapatınca otomatik olarak geçmişi siliyor mu bileniniz var mı? Ya da bir fikri olan? Bir de ne yaptıysam birşeyler indiremiyorum video vb. Explorer ı istiyorum. Pc.m de w10 ama explorer kullanıyorum surf yaparken indirmelerde chrome. ;)

volumezoom

volumezoom

Üye
edge de geçmişi bulamıyorum! Acaba kapatınca otomatik olarak geçmişi siliyor mu bileniniz var mı? Ya da bir fikri olan? Bir de ne yaptıysam birşeyler indiremiyorum video vb. Explorer ı istiyorum. Pc.m de w10 ama explorer kullanıyorum surf yaparken indirmelerde chrome. ;)
Sağ alt tarafta 3 noktaya bastığında açılan menüde alt barda geçmiş butonu var, şuan kontrol ettim geçmiş görünüyor sorun yok.

volumezoom

volumezoom

Üye
onu biliyorum da geçmiş görünmüyor bende :)
Cihazdan cihaza farklı problemler oluyor demekki, ilginç gerçekten. Kolay gelsin umarım yakın zamanda tüm cihazlara sorunsuz bir güncelleme verebilirler.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
onu biliyorum da geçmiş görünmüyor bende :)
Eski yapılarda belli bir süre sonra geçmişin görünmeme sorunu vardı. Bu yapıda sorunu çözmüşler. Ya da en azından bende düzelmiş görünüyor.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Edge için eklenti desteği Microsoft tarafından yakında insider kullanıcılarına sunulacakmış. Mobile gelir mi dersiniz
İlk etapta iki eklenti olduğunu belirtmeyi unuttum :D

remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar 17.yapıdan sonra fotoğraf çektikten sonra yaklaşık 2dk.son rötuşlar ekleniyor yazısında kalıyor, bu durumla karşılaşan oldu mu acaba.
Benim L930'da da aynı sorun var. Son yapı yüklü durumda. Çözüm bulabildiniz mi?

enessrsy

enessrsy

Üye
Programı kapatıp ana ekrana döndüğümde sürdürülüyor yazısı fazlaca çıkmaya başladı son 2-3 gündür. Uzun sürmüyor ama 2-3 saniye kadar bekleyip düzeliyor.

stockton

Üye
920'de sorunlar çekilir gibi değil, var mı haber/gelişme/duyum arkadaşlar?

skynet

Üye
Bu adamlar yapıları eski model lumialarla da test etmiyorlar mı

cadde19

cadde19

Üye
Arkadaşlar w10 da bu yavaş şarj olma olayını ne yapacağız çok can sıkıcı eğer çözüm bulamazsam w 8.1 e döneceğim.
bu w10 gelmeyecek arkadaş koskoca şirket ne zaman çıkaracağını söyleyemedi gitti.
Arkadaşlar bu da herhalde diğer gelecek yapı.
Yapı yapı yapı ne zaman final kardeşim koskoca şirket bir açıklama yapıp şu zaman vereceğiz diyemiyorlar.
Buyurun son yapı ;
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl ve suyunsesi
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
10.0.10586.104

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

stockton

Üye
Şuan yok, çok kötü ise 8.1 e geri dön ben daraldığımda öyle yapıyorum :)
Ne zaman çıkacağını bilsek en azından! Bir kaç ay bekleyeceksek dönmek daha mantıklı ama 1-2 haftaya gelecekse uğraşmak istemem.

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar w10 da bu yavaş şarj olma olayını ne yapacağız çok can sıkıcı eğer çözüm bulamazsam w 8.1 e döneceğim.
bu w10 gelmeyecek arkadaş koskoca şirket ne zaman çıkaracağını söyleyemedi gitti.
Arkadaşlar bu da herhalde diğer gelecek yapı.
Yapı yapı yapı ne zaman final kardeşim koskoca şirket bir açıklama yapıp şu zaman vereceğiz diyemiyorlar.
Buyurun son yapı ;

Denim Gdr2 gibi bu , yeni bir yapı değil herhalde :allalla: ...

Üst Alt