Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Peki ne gibi eksikliklerimiz olduğunu daha iyi gördün başka sisteme geçince?
uygulama kıtlığını gördüm ve diğer platformlara çıkardığı uygulamaların daha kaliteli olduğunu gördüm.Bir Skype ile iphonede daha iyi çalışıyor.Outlook yine öyle görseli vs çok daha iyi.İhtiyacım olan uygulamalar bitaksiden tutun Anadolu üniversitesi uygulamasından aliexpressden tutun sahibinden ve ibb trafik muazzam çalışıyor.Video edit uygulamaları çok kaliteli işler çıkartıyor. Digitürk Play,Turkcell tv+ ,Launchpad uygulaması ,letgo,vivavideo,Night sky ,yemek sepeti,e-devlet,Alive,Turkcell hesabım daha saymak istemiyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan ve enessrsy

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Herkes her gun kullanmiyor bunlari. Gelmemesi pek problem yaratacak uygullamalar degil yani

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
5 dakikada iOS oyununu, Windows 10'a portlama
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, suyunsesi, dark_13 ve 7 diğerleri

skynet

Üye
8.1 iyice sıkmaya başladı yeni yapı gelsede kursam

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdi de Yapı 10586.107 göründü.

burakos

Üye
arkadaşlar 820 var. telefonu sıfırlıyorum 3 - 4 aydır konuyu takip ediyorum hiç yüklemedim deneme sürümlerini,8.1 de problemim yok ne dersiniz daha bekleyelim mi ? telefon kendi vazifelerini yerine getirirken donma vs. problem çıkartıyor mu? bilhassa 820 sahibi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
5 dakikada iOS oyunu Windows 10'a portlama
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Windows Phone için de geçerli mi acaba diye düşünüyorum? Öyleyse gayet başarılı bir işlem olacak. Mağaza için iyi olur

manialog

manialog

Üye
arkadaşlar 820 var. telefonu sıfırlıyorum 3 - 4 aydır konuyu takip ediyorum hiç yüklemedim deneme sürümlerini,8.1 de problemim yok ne dersiniz daha bekleyelim mi ? telefon kendi vazifelerini yerine getirirken donma vs. problem çıkartıyor mu? bilhassa 820 sahibi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim
Ben son ve ondan önceki yapıyı yükledim geri döndüm bir kere kamera çok kötü bulanık çekiyor lumia camera kullanılmıyor şarj yarım gün gidiyor 8.1 kadar seri değil cihaz şahsen ben final sürümü çıkınca da bir süre beklemeyi düşünüyorum

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft, Groove'yi satın aldı:

burakos

Üye
Ben son ve ondan önceki yapıyı yükledim geri döndüm bir kere kamera çok kötü bulanık çekiyor lumia camera kullanılmıyor şarj yarım gün gidiyor 8.1 kadar seri değil cihaz şahsen ben final sürümü çıkınca da bir süre beklemeyi düşünüyorum
anladım dostum çok sağol kuracaktım yoksa , biraz daha bekleyelim o halde

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Arkadaşlar öncelikle kusuruma bakmayın konu dışı aslında benzer bir soru soracağım konuya hakim bir kişi cevap verirse çok uzatmadan burayı fazla meşgul etmemiş olurum..
Laptopuma Windows8 den direkt Windows10 yüklemiştim şimdi oğlum ne var ne yok yüklemiş doldurmuş Laptopu artık baya kasmaya başladı şimdi bizim telefonlarda olduğu gibi Ayarlar-Sistem-Hakkında-Bilgisayarı Sıfırla ilemi sıfırlama yapayım yoksa İso dosyası indiripmi format atayım aynı şeymidir yoksa fark varmıdır,teşekkürler..

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

skynet

Üye
Geldi mi yeni yapı :)
Arkadaşlar öncelikle kusuruma bakmayın konu dışı aslında benzer bir soru soracağım konuya hakim bir kişi cevap verirse çok uzatmadan burayı fazla meşgul etmemiş olurum..
Laptopuma Windows8 den direkt Windows10 yüklemiştim şimdi oğlum ne var ne yok yüklemiş doldurmuş Laptopu artık baya kasmaya başladı şimdi bizim telefonlarda olduğu gibi Ayarlar-Sistem-Hakkında-Bilgisayarı Sıfırla ilemi sıfırlama yapayım yoksa İso dosyası indiripmi format atayım aynı şeymidir yoksa fark varmıdır,teşekkürler..

Hocam sıfırlama işlemi de aynı sayılır ama tavsiyem iso dosyasını indirip temiz kurulum yapın sonrasında artık win10 üzerinden sıfırlama yaparsınız :) Windows 10'u buradan indirebilirsiniz:

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Geldi mi yeni yapı :)

Hocam sıfırlama işlemi de aynı sayılır ama tavsiyem iso dosyasını indirip temiz kurulum yapın sonrasında artık win10 üzerinden sıfırlama yaparsınız :) Windows 10'u buradan indirebilirsiniz:
teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: skynet
dakamon

dakamon

Üye
Şimdi de Yapı 10586.107 göründü.
Çok entersan. @papakudioflu nun dediği gibi 2 hafta güncelleme beklemeyin demişti. Demekki daha hata çıkıyor Wm10 da. Martın 15 i verirer güncellemeyi kanımca.

skynet

Üye
Pc'ye meşhur salı güncellemesi geldi telefona da gelse keşke

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Pc için .104 yayınlandı

Üst Alt