Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar bir şey soracağım telefonda bölge ayarlarını abd dili abd yaptığınızda mağaza uygulamasına girdiğinizde müzik kısmında 30 gün deneme süreci tarzında bir şey çıkıyor bunu hiç deneyen oldumu, deneme sürecini için bir kredi kartı falan giriyormuyuz girdiğimizde 30 günden sonra para direk çekiyor mu falan bu arada yeni çıkan türk sanatçıları arattığımda dahi hepsini buluyor sorunsuz

volumezoom

volumezoom

Üye
Son yapı lumia 930 da gayet stabil çalışıyor, 3g internet kullanımında ısınma oluyor onun dışında sorun yok gibi. Birde ekran çözünürlüğünü %250 yapınca gayet iyi duruyor önerilir.

merkel02

Kapalı Hesap
Son yapı lumia 930 da gayet stabil çalışıyor, 3g internet kullanımında ısınma oluyor onun dışında sorun yok gibi. Birde ekran çözünürlüğünü %250 yapınca gayet iyi duruyor önerilir.
ekran çözünürlüğünü manuel olarak ayarlayabiliyor muyuz? Wuhuu

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
1232 sayfa, sayılamayacak kadar çok yorum ve hala sürüm yamaları ... ey Microsoft bu kadarı na da pes yani ...

YkPkY

YkPkY

Üye
ekran çözünürlüğünü manuel olarak ayarlayabiliyor muyuz? Wuhuu
ekran çözünürlüğü demiş,ekran parlaklığı dememiş

xda da lumialar için custom romdan bahsediyorlar , ne iş arkadaşlar?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Groove müzik güncellendi

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Ben de görünmüyor :hmmm
Sürüm numarası kaç ki?
Bendeki 3.6.1719.0.
otomatik güncelleme açıktır belki sizde mağaza ayarlarında var ya wifiye bağlıyken oto guncelle diye! surum numarası aynı çünkü.

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Outlook Posta ve Outlook Takvim(17.6568.16732.0 > 17.6568.16822.0) güncellendi.
17.yapı yüklü telefonda Mağazada bütün güncellemeleride yaptım hatta az önce gene güncelleme kontrolü yaptım bendeki Outlook Posta ve Takvim sizin verdiğiniz eski sürümdende eski ilginç..

enessrsy

enessrsy

Üye
Fotoğraflar uygulaması güncellendikten sonra çektiğim videoları oynatmıyor. Aynı problemi yaşayan var mı? Video açılıyor fakat oynatma çubuğundaki imleç bir başa bir sona gidip geliyor ve oynatılmıyor.
--
Ayrıca 17. yapıdan sonra müzik dinlemek tam işkence oldu. Yaklaşık 1 dakika seçtiğim şarkının başlamasını bekliyorum. Daha önce de yazmıştım kulaklıktan şarkı değiştirmede de problem var.

skynet

Üye
17. yapı sorunların babası anlaşılan

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Fotoğraflar uygulaması güncellendikten sonra çektiğim videoları oynatmıyor. Aynı problemi yaşayan var mı? Video açılıyor fakat oynatma çubuğundaki imleç bir başa bir sona gidip geliyor ve oynatılmıyor.
--
Ayrıca 17. yapıdan sonra müzik dinlemek tam işkence oldu. Yaklaşık 1 dakika seçtiğim şarkının başlamasını bekliyorum. Daha önce de yazmıştım kulaklıktan şarkı değiştirmede de problem var.
Valla bu saatten sonra anladığım bu tp yapıları her telefonda farklı davranıyor bende olan sorun başkasında yok başkasında olan sorun bende yok öyle gidecek finale kadar sizin yaşadığınız Video problemi benim Lumia 830 da yok mesela gayet düzgün çalışıyor..
Haydaa şimdi arama yapacaktım telefon simgesine dokundum dondu hemen arkasındanda telefon reset attı bakalım tekrarı gelecekmi?:angry:

• Beğen
Tepkiler: enessrsy
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Valla bu saatten sonra anladığım bu tp yapıları her telefonda farklı davranıyor bende olan sorun başkasında yok başkasında olan sorun bende yok öyle gidecek finale kadar sizin yaşadığınız Video problemi benim Lumia 830 da yok mesela gayet düzgün çalışıyor..
Haydaa şimdi arama yapacaktım telefon simgesine dokundum dondu hemen arkasındanda telefon reset attı bakalım tekrarı gelecekmi?:angry:
Nazar değdi anlaşılan, öyle büyük konuşmayacaksın :ehe

Üst Alt