jetgil
Üye
Ben rtm+fw için en ama en erken Mart ortaları diyorum Türkiye için.
bu hızla seneye bu zamanlar bile güncellemeyi bekliyor oluruz ha geldi ha gelecek diye
Ben rtm+fw için en ama en erken Mart ortaları diyorum Türkiye için.
Edge şuan iyi değil ama groove müzikte ne gibi bir sorun var benim görebildiğim bir sorun yok yada iyice benimsediğimiz için gözden kaçıyor olabilirİnsanlar şikayet etmekten bıktığı için fazla muhabbet dönmüyor olabilir mi ?Sorun görmek istiyorsan groove music , edge yeterli
Daha çok var da üşendim şimdi
Sağ alt tarafta 3 noktaya bastığında açılan menüde alt barda geçmiş butonu var, şuan kontrol ettim geçmiş görünüyor sorun yok.edge de geçmişi bulamıyorum! Acaba kapatınca otomatik olarak geçmişi siliyor mu bileniniz var mı? Ya da bir fikri olan? Bir de ne yaptıysam birşeyler indiremiyorum video vb. Explorer ı istiyorum. Pc.m de w10 ama explorer kullanıyorum surf yaparken indirmelerde chrome.![]()
onu biliyorum da geçmiş görünmüyor bendeSağ alt tarafta 3 noktaya bastığında açılan menüde alt barda geçmiş butonu var, şuan kontrol ettim geçmiş görünüyor sorun yok.

Cihazdan cihaza farklı problemler oluyor demekki, ilginç gerçekten. Kolay gelsin umarım yakın zamanda tüm cihazlara sorunsuz bir güncelleme verebilirler.onu biliyorum da geçmiş görünmüyor bende![]()
Eski yapılarda belli bir süre sonra geçmişin görünmeme sorunu vardı. Bu yapıda sorunu çözmüşler. Ya da en azından bende düzelmiş görünüyor.onu biliyorum da geçmiş görünmüyor bende![]()
Benim L930'da da aynı sorun var. Son yapı yüklü durumda. Çözüm bulabildiniz mi?Arkadaşlar 17.yapıdan sonra fotoğraf çektikten sonra yaklaşık 2dk.son rötuşlar ekleniyor yazısında kalıyor, bu durumla karşılaşan oldu mu acaba.
Maalesef, 8.1 e dönüp tekrar w10 yükledim hala aynı.Benim L930'da da aynı sorun var. Son yapı yüklü durumda. Çözüm bulabildiniz mi?
Şuan yok, çok kötü ise 8.1 e geri dön ben daraldığımda öyle yapıyorum920'de sorunlar çekilir gibi değil, var mı haber/gelişme/duyum arkadaşlar?

Ne zaman çıkacağını bilsek en azından! Bir kaç ay bekleyeceksek dönmek daha mantıklı ama 1-2 haftaya gelecekse uğraşmak istemem.Şuan yok, çok kötü ise 8.1 e geri dön ben daraldığımda öyle yapıyorum![]()
Lanet olsun dostum bu hangi yapı hee ???10.0.10586.104
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Arkadaşlar w10 da bu yavaş şarj olma olayını ne yapacağız çok can sıkıcı eğer çözüm bulamazsam w 8.1 e döneceğim.
bu w10 gelmeyecek arkadaş koskoca şirket ne zaman çıkaracağını söyleyemedi gitti.
Arkadaşlar bu da herhalde diğer gelecek yapı.
Yapı yapı yapı ne zaman final kardeşim koskoca şirket bir açıklama yapıp şu zaman vereceğiz diyemiyorlar.
Buyurun son yapı ;
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
...