2.nesil bir cihazda normal hala test ediliyormuş zaten ona bakarsan ocdede sorunlu edgeVideoyu izledim edge açılışında ekran karışıyor video seçiyor oynatmıyor yani hala traş
2.nesil bir cihazda normal hala test ediliyormuş zaten ona bakarsan ocdede sorunlu edgeVideoyu izledim edge açılışında ekran karışıyor video seçiyor oynatmıyor yani hala traş
2040 bak tarih veriyorumUfukta finali göremiyorum

Windows mobile 10u bu yapsın hatta room varsa yüklerimMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Birinci nesil Lumia cihazları için bir iki hafta içinde güncelleme gelmez.Ne zaman çıkacağını bilsek en azından! Bir kaç ay bekleyeceksek dönmek daha mantıklı ama 1-2 haftaya gelecekse uğraşmak istemem.
Arkadaşlar videoları cihaza kopyaladığımda filmler ve tv uygulamasından girdiğimde data>users>public vs diye bir sürü iç içe klasörleri açmadan videolara ulaşamıyorsun,bu normal mi yoksa bendemi böyle sadece.
Tutmayın beni ağlıcam.Birinci nesil Lumia cihazları için bir iki hafta içinde güncelleme gelmez.
hayal bunlar hayal.millet neler çıkardı ms hala piuuuuvvWindows mobile 10u bu yapsın hatta room varsa yüklerim![]()
1200 m.amperlik bi şarj aleti al nokia marka.kurtulursun bu dertten.benim eski nokia e7 mden kalma vardı.1 saatte fullüyor.Arkadaşlar w10 da bu yavaş şarj olma olayını ne yapacağız çok can sıkıcı eğer çözüm bulamazsam w 8.1 e döneceğim.
Peki ne gibi eksikliklerimiz olduğunu daha iyi gördün başka sisteme geçince?L 1520 cihazı benim 2. Yedek cihazım konumuna geldiği için rahatladım artık Ms ne zaman verirse uygulama kıtlığı olan bir sistemden uygulamanın bol olduğu bir sisteme geçince insan bazı şeyleri daha iyi anlıyor
Yada diğer sistemin w10 dan eksikleri nelerdirPeki ne gibi eksikliklerimiz olduğunu daha iyi gördün başka sisteme geçince?

tek artımız donmamasıydı artık ona da sahibimizYada diğer sistemin w10 dan eksikleri nelerdir![]()