Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Videoyu izledim edge açılışında ekran karışıyor video seçiyor oynatmıyor yani hala traş

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye

skynet

Üye
Ufukta finali göremiyorum

• Beğen
Tepkiler: oktayceylan26
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve maydinmaydin
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Bu gidişle mart sonunu bulur wm10

serinaga

serinaga

Üye
Hayret bugün pil performansı Max. düzeyde, son verilen sürümde sanırım arka planda oldukça iyileştirmeler yapılmış olmalı, insider oldum olalı, ilk defa L1520 sabahtan beridir %50'de şu saat itibarıyle, normalde %20'nin altına inip pil tasarrufu moduna girmişti :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ne zaman çıkacağını bilsek en azından! Bir kaç ay bekleyeceksek dönmek daha mantıklı ama 1-2 haftaya gelecekse uğraşmak istemem.
Birinci nesil Lumia cihazları için bir iki hafta içinde güncelleme gelmez.

• Beğen
Tepkiler: stockton
jetgil

jetgil

Üye
Mart ayına giricez hala daha güncelleme davasındayız. İlk günler diyorlardı, ilk aylar demeye başladırlar. Yakında ikinci çeyrekte yayınlacak derler, sonra 3.çeyrek sonra bidaki seneye vs.......
Arkadaş madem yetiştiremeyeceksiniz gereksiz yere tarih paylaşıpta insanları beklenti içine koymayın.

• Beğen
Tepkiler: .BlueTR
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar videoları cihaza kopyaladığımda filmler ve tv uygulamasından girdiğimde data>users>public vs diye bir sürü iç içe klasörleri açmadan videolara ulaşamıyorsun,bu normal mi yoksa bendemi böyle sadece.

volumezoom

volumezoom

Üye
Arkadaşlar videoları cihaza kopyaladığımda filmler ve tv uygulamasından girdiğimde data>users>public vs diye bir sürü iç içe klasörleri açmadan videolara ulaşamıyorsun,bu normal mi yoksa bendemi böyle sadece.

Daha önceki yapıda böyle değildi galiba ama şuanda böyle. Ayrıca önceki yapıda filmler tv uygulaması altyazı göstermeye başlamıştı ama şimdi göstermiyor.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Maşallah Ne Konuymuş Binleri AştiGidiyor Sayfası :hmmm

braayn

braayn

Üye
L 1520 cihazı benim 2. Yedek cihazım konumuna geldiği için rahatladım artık Ms ne zaman verirse uygulama kıtlığı olan bir sistemden uygulamanın bol olduğu bir sisteme geçince insan bazı şeyleri daha iyi anlıyor

dakamon

dakamon

Üye
L 1520 cihazı benim 2. Yedek cihazım konumuna geldiği için rahatladım artık Ms ne zaman verirse uygulama kıtlığı olan bir sistemden uygulamanın bol olduğu bir sisteme geçince insan bazı şeyleri daha iyi anlıyor
Peki ne gibi eksikliklerimiz olduğunu daha iyi gördün başka sisteme geçince?

Üst Alt