Kilit ekranı ne durumda ?ilk defa kullanan biri olarak oldukça iyi şuan iyi ileride de bu şekildeki gibi stabil giderse 8.1'e dönmem ama şişme olursa mecburen 8.1den devam ederim.
şuanlık hiç bir sorun yok canavar canavar =)Kilit ekranı ne durumda ?
Telefonun kendisine kayıt olması lazım..Sd kartı olmayan modellerin yedeği nereye kayıt oluyor peki ?
Bildirim merkezi hiç açılmıyorBilinen sorunlar kısmında yanlış hatırlamıyorsam bildirimlerin ilk açılışta görünmediği, kilit ekranını açıp kapatınca geldiği gibi bir bilgi vardı. Tam hatırlamıyorum ama eğer durum buysa boşuna sıfırlama, önümüzdeki yapıda giderilir ancak.
Aynı sıkıntı bendede vardı 3-4 sonra gördü güncellemeyi. Dün indirdim hala kurmadı. Defalarca restledim hala aynı kurulmamış duruyorArkadaşlar konu dışı ama kullanan var ise diye; Pc için win10 10565 yapı geldi iki-üç gün önce fakat benim bilgisayar güncel diyor. Şu anda kullandığım sürüm 10547 bilgisi olan var mı? (insider açık fast seçili)

Bildirim merkezi hiç açılmıyor
Sd kart yoksa pekiyedekliyor tabiki sd karta whatsapp klasörü oluşturuyor kontrol edebilirsiniz telefon hafızasında olmamasına dikkat edin yedeklerinizin
Wifi ayarlarını ve güncelleme ayarlarını kontrol edermisiniz?Aynı sıkıntı bendede vardı 3-4 sonra gördü güncellemeyi. Dün indirdim hala kurmadı. Defalarca restledim hala aynı kurulmamış duruyor![]()
düzeltmişler 9.yapıda berbat durumdaydışuanlık hiç bir sorun yok canavar canavar =)

Ayarlar normal, fakat değişitirip doğru ayarlara alsamda düzelmedi. Neyse zaten konunun yeri burası değil. Pc tarafına yazarım ordan bişeyler çıkar belki.Wifi ayarlarını ve güncelleme ayarlarını kontrol edermisiniz?
Bazı durumlarda güncelleme ayarlarından kaynaklanan bir sorun nedeniyle kurulum işlemi yapılmayabiliyor..
bilgisayara bağlayıp yedeklediği dosyayı bilgisayara alabilirsiniz sonrada tekrar telefona atıp yedekleri yükleyebilirsiniz bu yöntemedi denemedim bilen varsa cevap yazabilirSd kart yoksa peki
Onu üretirken düşüneceklerdi. söz verildi bir defa vermek zorunda.Ms 512lere Windows 10u vermesin
Geribildirim yapınBen sanırım bir hata buldum.
Edge'den resim kaydedemiyorum. Sürekli 0 bayt olarak kaydediyor ve haliyle resimler açılmıyor.
Ayrıca Edge bana çok stabil gibi gelmedi
Edit: Sadece resim de değilmiş. Mesela online açılan bir pdfi kaydetmek istediğimde konum seçtikten sonra sayfayı geri yüklüyor ve dosyayı kaydetmiyor.