Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Slm arkadaşlar facebook betayı kurdum ama yine eski sürüm, yeni sürüm değil neden acaba

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
iki cihazdaki hesapta ayni fotograflar felan eslesti yerilimleri eslesmedi. manuel olarak simdi senkonize et diye bir secenek varmi telefon ustunde.
Hem telefonda hem de bilgisayarda senkronize etme yeri var..
Örneğin Bilgisayar da HESAPLAR diye bir yer var orada AYARLARINIZI EŞİTLEYİN diye bir sayfa bulunmaktadır.
orada (Tema, Web Tarayıcısı, Parola, Dil Tercihleri, Erişim Kolaylığı ve diğer Windows Ayarları) diye eşitleme alanları var..
Bakarak deneme yapmak lazım.
İlgili alanları Açık-Kapalı diye ayarlıyorsunuz.. Bir de o sayfada Eşitleme nasıl çalışır diye bir alan var mantığı anlatılıyor..
NOT: Tabiki her iki cihazda da Windows 10 yüklü ise..

Yine de şu anda bu sistem tam olarak oturmuşmudur, ondan emin değilim, ben eşitleme ayarlarını kapalı tutuyorum. Nedeni de iki cihazın da bu kadar akıllı olmasını istemediğimden olabilir mi bilmiyorum. :))

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bmw_m6
serinaga

serinaga

Üye
Eveeettt 8.1'e geri döndüm, gerekli ayarlarımı ve yüklü olmasını istediğim uygulamaları 8.1'de ayarladım, veeee kırmızı düğmeye bastım bakalım 10.yapı için, haydi hayırlısı ...
Beyler navigasyon olayını ne yaptınız malum here maps filan yok.. Birde edge ile girince mesela bu siteye reklam manyağı oluyor musunuz sizde

Nasıl yani Here Maps yok mu ? Mağazadan yüklenmiyor mu peki ?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
512mb stabilite 8.1e göre yavas ama idare edilebilir

bmw_m6

bmw_m6

Üye
Hem telefonda hem de bilgisayarda senkronize etme yeri var..
Örneğin Bilgisayar da HESAPLAR diye bir yer var orada AYARLARINIZI EŞİTLEYİN diye bir sayfa bulunmaktadır.
orada (Tema, Web Tarayıcısı, Parola, Dil Tercihleri, Erişim Kolaylığı ve diğer Windows Ayarları) diye eşitleme alanları var..
Bakarak deneme yapmak lazım.
İlgili alanları Açık-Kapalı diye ayarlıyorsunuz.. Bir de o sayfada Eşitleme nasıl çalışır diye bir alan var mantığı anlatılıyor..
NOT: Tabiki her iki cihazda da Windows 10 yüklü ise..

Yine de şu anda bu sistem tam olarak oturmuşmudur, ondan emin değilim, ben eşitleme ayarlarını kapalı tutuyorum. Nedeni de iki cihazın da bu kadar akıllı olmasını istemediğimden olabilir mi bilmiyorum. :))
Teşekkürler
Malesef tum sekonize acik,hatta telefonu sifirladin yine gelmedi. Neyse zaten 3. Aydan beri android kullaniyorum. tam surum gelene kadar android kullanmaya devar. Artik tam surumde tutarsiz calisirsa yollarimizi ayiracaz gibi wp ile

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Eveeettt 8.1'e geri döndüm, gerekli ayarlarımı ve yüklü olmasını istediğim uygulamaları 8.1'de ayarladım, veeee kırmızı düğmeye bastım bakalım 10.yapı için, haydi hayırlısı ...

Nasıl yani Here Maps yok mu ? Mağazadan yüklenmiyor mu peki ?
here maps var

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
kilit ekranında mesajlaşmada bir tane bildirim gözüküyor. bildirim yok ama orda kaldı gitmiyor. başka bişey de atasam gitmiyor. iki sıradan başka atanmada olmuyor.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Lumia 630 512mb ram ile bu yapı olmuş diyorum ancak 10.yapıda stabiliteyi görebildim.
Bi edge adam olamadı.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
kurmayacak varsa detaylı inceleme videosu izliyebilirler
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

kamil5028347

kamil5028347

Üye
erhanercan

erhanercan

Üye
İşte sıfırdan kurulum yapınca yüklenmiyor onu demek istemiştim bende başka da navigasyon yok anasını satayım

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Kişiler(1.0.13005.104 > 10.0.2650.0) güncellendi.

Son düzenleme:

skynet

Üye
9. yapıda iken teli sıfırladıktan sonra here uygulamalarını ben yüklemiştim

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Bu arada telefon çalarken aynı zamanda titriyor. Önce titreşim sonra zil kalkmış.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ses ayarlarında sıkıntı var. Müzik çalarken zil sesi yüksekliği ve titreşim filan değiştirilemiyor. Tabii müzik bittikten sonra ses tuşuna basınca yine müzik seçenekleri geldiğinden dolayı titreşim ayarı değiştirilemiyor.

Üst Alt