8 nci yapıyı L 520 de(512 RAM) denemiştim.. O zaman ki yapıda akıcı ve iyiydi..Final sürümü 512'li cihazlarda 8.1'de ki gibi akıcı olacak mı merak ediyorum
Bir kaç gün bekleyip,512 MB RAMLI cihazlar sorunlu mu şuan ? ona göre yükliycem bak
9.yapıdan 8.1e döndüm ama bi windows 10 isteğide var yaniBir kaç gün bekleyip,
hem sistemin genel durumuyla ilgili bilgi sahibi olursunuz..
hem de 512 Ram ile çalışan cep telefonlarıyla ilgili durum bilgisi alırsınız...
Ve ona göre tavrınız olur.

Hangimizde yok ki..9.yapıdan 8.1e döndüm ama bi windows 10 isteğide var yani![]()
Neden 9.yapıdan dahamı vahim 9.yapıdan iyise yüklerim aga512ler şimdilik yüklemesin

Windows 10 daki WhatsApp konuşmalarını yedeğe alma şansımız 8.1 donup tekrardan Windows 10 kurtarma sansımız var mı acaba
Benim hepsi eşitlenmiş kendiliğinden.edge pc deki yeilimlerini nasim telefondaki edge esitleyebilirim.
Bilgisayar ve telefondaki eşitleme işlemiedge pc deki yeilimlerini nasim telefondaki edge esitleyebilirim.
iki cihazdaki hesapta ayni fotograflar felan eslesti yerilimleri eslesmedi. manuel olarak simdi senkonize et diye bir secenek varmi telefon ustunde.Bilgisayar ve telefondaki eşitleme işlemi
her iki cihazda da geçerli olan e-posta ile cihazların açılması veya etkin olmasını sağlamakla yapılır.
Diyelim ki cep telefonunuzda 1 numaralı geçerli e postanız ile bilgisayardaki user girişinde tanıttığınız e-postanız aynı.
bu durumda eşitleme(senkronizasyon) sağlanabiliyor.
Bilgisayarda e-postanın tanıtımını AYARLAR, HESAPLAR, HESABINIZ isimli sayfada yapabilirsiniz.