Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Sd kartı olmayan modellerin yedeği nereye kayıt oluyor peki ?

ArMaGeDdOn_87

Üye
ilk defa kullanan biri olarak oldukça iyi şuan iyi ileride de bu şekildeki gibi stabil giderse 8.1'e dönmem ama şişme olursa mecburen 8.1den devam ederim.
Kilit ekranı ne durumda ?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
edge 9. yapıda çok daha güzeldi şuan aşırı yavaş. sayfalar yükleniyor geç geliyor falan

• Beğen
Tepkiler: ademoz05
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bilinen sorunlar kısmında yanlış hatırlamıyorsam bildirimlerin ilk açılışta görünmediği, kilit ekranını açıp kapatınca geldiği gibi bir bilgi vardı. Tam hatırlamıyorum ama eğer durum buysa boşuna sıfırlama, önümüzdeki yapıda giderilir ancak.
Bildirim merkezi hiç açılmıyor

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
arama geldi cevaplaya bastım cevaplandı fakat ekran öyle arama ekranında kaldı

sahanemir

sahanemir

Üye
Resim çekin ve albüme bakın bakalım seri tepki varmı geç geliyor resimler sanki.

trepcan

trepcan

Üye
Arkadaşlar konu dışı ama kullanan var ise diye; Pc için win10 10565 yapı geldi iki-üç gün önce fakat benim bilgisayar güncel diyor. Şu anda kullandığım sürüm 10547 bilgisi olan var mı? (insider açık fast seçili)
Aynı sıkıntı bendede vardı 3-4 sonra gördü güncellemeyi. Dün indirdim hala kurmadı. Defalarca restledim hala aynı kurulmamış duruyor :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ms 512lere Windows 10u vermesin

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Aynı sıkıntı bendede vardı 3-4 sonra gördü güncellemeyi. Dün indirdim hala kurmadı. Defalarca restledim hala aynı kurulmamış duruyor :)
Wifi ayarlarını ve güncelleme ayarlarını kontrol edermisiniz?
Bazı durumlarda güncelleme ayarlarından kaynaklanan bir sorun nedeniyle kurulum işlemi yapılmayabiliyor..

trepcan

trepcan

Üye
Wifi ayarlarını ve güncelleme ayarlarını kontrol edermisiniz?
Bazı durumlarda güncelleme ayarlarından kaynaklanan bir sorun nedeniyle kurulum işlemi yapılmayabiliyor..
Ayarlar normal, fakat değişitirip doğru ayarlara alsamda düzelmedi. Neyse zaten konunun yeri burası değil. Pc tarafına yazarım ordan bişeyler çıkar belki.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Sd kart yoksa peki
bilgisayara bağlayıp yedeklediği dosyayı bilgisayara alabilirsiniz sonrada tekrar telefona atıp yedekleri yükleyebilirsiniz bu yöntemedi denemedim bilen varsa cevap yazabilir

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim cihazın(1520)şarjı 8.1 dendaha hızlı bitiyor şimdi,ama zamanla rayına oturur herhalde.

ademoz05

ademoz05

Üye
Ben sanırım bir hata buldum.
Edge'den resim kaydedemiyorum. Sürekli 0 bayt olarak kaydediyor ve haliyle resimler açılmıyor.
Ayrıca Edge bana çok stabil gibi gelmedi

Edit: Sadece resim de değilmiş. Mesela online açılan bir pdfi kaydetmek istediğimde konum seçtikten sonra sayfayı geri yüklüyor ve dosyayı kaydetmiyor.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ben sanırım bir hata buldum.
Edge'den resim kaydedemiyorum. Sürekli 0 bayt olarak kaydediyor ve haliyle resimler açılmıyor.
Ayrıca Edge bana çok stabil gibi gelmedi

Edit: Sadece resim de değilmiş. Mesela online açılan bir pdfi kaydetmek istediğimde konum seçtikten sonra sayfayı geri yüklüyor ve dosyayı kaydetmiyor.
Geribildirim yapın

Üst Alt