Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada benim emektar da çarklara geçti.
Bir de kendim göreyim yenilikleri :eller:

• Beğen
Tepkiler: hayaleturk

cadde19

cadde19

Üye
Arkadaşlar sordum ama birisi yardımcı olabilir mi
1 alarmda titreşim var mı ?
2 ekran parlaklığı manuel olarak ayarlanıyor mu ( 8.1 de düşük bile çok parlaktı)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sordum ama birisi yardımcı olabilir mi
1 alarmda titreşim var mı ?
2 ekran parlaklığı manuel olarak ayarlanıyor mu ( 8.1 de düşük bile çok parlaktı)
İkisi de hayır

cetin161

cetin161

Üye
translator uygulamasında çevrimdışı dil paketleri yüklenmiyo

cadde19

cadde19

Üye
735 te çok merak ettim aslında 735 te yeni nesil sayılır bence pek sıkıntı çıkarmaz gibi ama şarj konusunu çok merak ediyorum

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
linkten uygulamayı telefonuma yükledim ama eskisinin aynısı oldu. Görüntüdeki gibi olmadı. Telefonum lumia 535 10. yapı. Neden olmadı ki?
Kullanmıyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim.

SLH.55

SLH.55

Üye
Yeni geldi ama yüklemeye değer mi sizce ?, Kilit ekranının geç gelme sorunu tamamen çözülmüş mü ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
windowscentral haberine göre güncellemeyi bölge bölge veriyorlarmış. En iyisi beklemek. :D

:oke:
Again, we haven't spotted this update on our own W10M devices just yet, but the number of tips we've received indicates that something is happening. It's possible that the rollout is phased, or the store simply hasn't updated for everyone yet. Still, you can check at the Windows Store link below to nab the latest update if it's available.

Güncellemeyi henüz kendi W10M cihazlarımızda tespit edemedik, ancak bu konuda ulaşan bilgilere bakılırsa bir şeyler oluyor. Yayınlama işinin aşamalandırılmış olması olasılıklar dahilinde, yada mağaza henüz herkes için güncellenmemiş olabilir. Yine de güncellemenin aktif olup olmadığına bakmak için aşağıdaki Windows Store linkini kontrol edebilirsiniz.

skynet

Üye
İlk nesil lumia kullanıcılarının (özellikle 512 Mb) yorumlarını alalım :)

saynesim

saynesim

Üye
Apk yüklerken hata alıyorum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Apk yüklerken hata alıyorum

Windows Bridge yani wconnect.exe'nin yeni yapıya göre güncellenmesi gerekiyor olabilir.
Bildiğim kadarıyla yeni yapıya uyarlanmış hali henüz çıkmadı.
1-2 güne kadar çıkar.
takip edebilirsiniz.

Son düzenleme:
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Malum, 10 ncu yapıyı yüklemek için 8.1 de olmak lazım.
Bazı kaynaklarda, Windows 10 Mobile 10 ncu yapıya 9 ncu yapıdan geçiş işleminin bir iki gün içinde olabileceğine dair yazılar okudum.
Bu konuyla ilgili MS kaynaklarından bir bilgi var mı?

sahanemir

sahanemir

Üye
Şu an da sorunum yok gibi hadi hayırlısı diyelim .bir kere res. Attı o kadar .

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Malum, 10 ncu yapıyı yüklemek için 8.1 de olmak lazım.
Bazı kaynaklarda, Windows 10 Mobile 10 ncu yapıya 9 ncu yapıdan geçiş işleminin bir iki gün içinde olabileceğine dair yazılar okudum.
Bu konuyla ilgili MS kaynaklarından bir bilgi var mı?
Yalan haber. 11'i yükleyecek direkt 9 kullananlar. En erken 1 hafta dendi. Yükleyememe sorunu yapı 10 kaynaklı bir durummuş. Bir sonraki yapıya herkes geçebilir.

Raskoln

Raskoln

Üye
920 ye 10 yapı yükledim ilk anda hız olarak fena değil tabi zamanla şişmezse, kilit ekranı yavaşlığı iyileşmiş, şarj sorunu aynı gibi ama benim bataryada eskimiş olabilir 3 yıl oldu nerdeyse klavyede yanlış basma yok gibi, 4 kolonda multitasking çalışmıyor.

braayn

braayn

Üye
beyler şu ana ekranda değişiklik yaptıktan sonra döndüğümüzde yükleniyorda kalıyor sorunun çözümü tam olarak nedir ?
bu arada bir guncelleme daha yaptı cihaz az önce baktım dil paketide değil

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
beyler şu ana ekranda değişiklik yaptıktan sonra döndüğümüzde yükleniyorda kalıyor sorunun çözümü tam olarak nedir ?
Aklıma gelen çözümler..
Belki içinde denediklerin de vardır ama yine de yazayım..

1- GÜÇ TUŞU + SES KISMA Tuşuna titreme gelene kadar basıp yeniden başlatmak..
2- Bir önceki olmadı ise Bölge: ABD, Dil_ İngilizce ye çevirip yeniden başlatmak..
3- Olmadı ise Telefonu ayarlardan HAKKINDA ve ordan SIFIRLAMA yaparak yeniden 10 ncu yapıyı yüklemek(Bu kesin ve daha verimli çözüm gibi görünüyor)

• Beğen
Tepkiler: braayn
braayn

braayn

Üye
Aklıma gelen çözümler..
Belki içinde denediklerin de vardır ama yine de yazayım..

1- GÜÇ TUŞU + SES KISMA Tuşuna titreme gelene kadar basıp yeniden başlatmak..
2- Bir önceki olmadı ise Bölge: ABD, Dil_ İngilizce ye çevirip yeniden başlatmak..
3- Olmadı ise Telefonu ayarlardan HAKKINDA ve ordan SIFIRLAMA yaparak yeniden 10 ncu yapıyı yüklemek(Bu kesin ve daha verimli çözüm gibi görünüyor)
deneyeceğim bakalım saolasın

Üst Alt