İkisi de hayırArkadaşlar sordum ama birisi yardımcı olabilir mi
1 alarmda titreşim var mı ?
2 ekran parlaklığı manuel olarak ayarlanıyor mu ( 8.1 de düşük bile çok parlaktı)
Kullanmıyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim.linkten uygulamayı telefonuma yükledim ama eskisinin aynısı oldu. Görüntüdeki gibi olmadı. Telefonum lumia 535 10. yapı. Neden olmadı ki?
windowscentral haberine göre güncellemeyi bölge bölge veriyorlarmış. En iyisi beklemek.Kullanmıyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim.

windowscentral haberine göre güncellemeyi bölge bölge veriyorlarmış. En iyisi beklemek.![]()

Apk yüklerken hata alıyorum
Evet 4 lü olunca açılmıyor4'lü olan mı? 4.5 inç yeterli değil galiba 4.7 inç sorunsuz kullanıyorum.
Yalan haber. 11'i yükleyecek direkt 9 kullananlar. En erken 1 hafta dendi. Yükleyememe sorunu yapı 10 kaynaklı bir durummuş. Bir sonraki yapıya herkes geçebilir.Malum, 10 ncu yapıyı yüklemek için 8.1 de olmak lazım.
Bazı kaynaklarda, Windows 10 Mobile 10 ncu yapıya 9 ncu yapıdan geçiş işleminin bir iki gün içinde olabileceğine dair yazılar okudum.
Bu konuyla ilgili MS kaynaklarından bir bilgi var mı?
Aklıma gelen çözümler..beyler şu ana ekranda değişiklik yaptıktan sonra döndüğümüzde yükleniyorda kalıyor sorunun çözümü tam olarak nedir ?
deneyeceğim bakalım saolasınAklıma gelen çözümler..
Belki içinde denediklerin de vardır ama yine de yazayım..
1- GÜÇ TUŞU + SES KISMA Tuşuna titreme gelene kadar basıp yeniden başlatmak..
2- Bir önceki olmadı ise Bölge: ABD, Dil_ İngilizce ye çevirip yeniden başlatmak..
3- Olmadı ise Telefonu ayarlardan HAKKINDA ve ordan SIFIRLAMA yaparak yeniden 10 ncu yapıyı yüklemek(Bu kesin ve daha verimli çözüm gibi görünüyor)