Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arada bir guncelleme daha yaptı cihaz az önce baktım dil paketide değil
Her Windows Insider Preview güncellemesinden sonra "konfigürasyon güncellemesi" yayınlanır. Muhtemelen siz de onu yüklediniz.

• Beğen
Tepkiler: braayn

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
512ler için ufak inceleme: Dün gece kurdum. Sabaha kadar ellemedim. Bildirim merkezi açılmıyor. Çözemedim. Sıfırlamayı düşünüyorum. Stabilite güzel. Allah bozmasın. DPI ayarını yapınca yazılar çok güzel oldu.Bildirim paneli olayını çözersem sıfırlamayacağım

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
512ler için ufak inceleme: Dün gece kurdum. Sabaha kadar ellemedim. Bildirim merkezi açılmıyor. Çözemedim. Sıfırlamayı düşünüyorum. Stabilite güzel. Allah bozmasın. DPI ayarını yapınca yazılar çok güzel oldu.Bildirim paneli olayını çözersem sıfırlamayacağım
Aşağıdaki işlemleri yaptınız mı? yaptığınız halde düzelmediyse sanırım AYARLAR ve HAKKINDA'da yer alan SIFIRLAMA çözüm olabilir..

- Yükseltmeden sonra birkaç uygulama kaybolabilir. Olursa telefonu yeniden başlatın.
- Telefon açılınca bildirimler gelmez. Bunun için telefon kilidini bir kere açmanız yeterli. Sonra bildirimler gelir. Bir sonraki yapıda düzelecek.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Aşağıdaki işlemleri yaptınız mı? yaptığınız halde düzelmediyse sanırım AYARLAR ve HAKKINDA'da yer alan SIFIRLAMA çözüm olabilir..

- Yükseltmeden sonra birkaç uygulama kaybolabilir. Olursa telefonu yeniden başlatın.
- Telefon açılınca bildirimler gelmez. Bunun için telefon kilidini bir kere açmanız yeterli. Sonra bildirimler gelir. Bir sonraki yapıda düzelecek.
Çözüm yok :) Sıfırlayacağız artık

kamil5028347

kamil5028347

Üye
daha önce paylaşıldımı bilmiyorum ama telefon konuşması yaparken karşı taraf telefonu açtığında titreşim oluyor bundan önceki yapıda yoktu

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
ElectroTR

ElectroTR

Üye
Şu an windows 10 yapı 10 güncellemesini sabahtan beridir kullanıyorum dün gece yüklemiştim. Günlük kullanımda bana 8.1 deki gibi performanslı geldi. Şişme yapmaz inşallah. Bu haliyle final sürümü olmaya aday gibi.

braayn

braayn

Üye
ilk defa kullanan biri olarak oldukça iyi şuan iyi ileride de bu şekildeki gibi stabil giderse 8.1'e dönmem ama şişme olursa mecburen 8.1den devam ederim.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

rcxy

Üye
9. yapıya kıyasla 1520'de en ciddi iyileşme edge de olmuş. Kanser etmeden internete girilebiliyor nihayet. Fark ettiğim bir husus da mesajlaşmada konuşma penceresinde diğer sohbetlere geçme özelliği, ekran ayarı önerilen % 250'de iken olmuyor, % 225'deyken aktif oluyor bu özellik. İlk kullanım olduğu için ve henüz kendi optimum ayarlarımı yapmadığım için şarj sömürmeye devam ediyor gibi gözüktü ama birkaç gün sonra oturmuş bir kullanımla tekrar bakmak gerekir. Mesajlaşmada numarayı bloklama aktif olmuş, skype video gömülü uygulama olarak yüklenmiş ve skype video preview e göre daha sorunsuz ve de çalışıyor. Edge'deki birçok sorunu halletmiş olduklarına ne kadar sevindiğimi söylemiş miydim:) Geri tuşuna basınca çıkma, ekranda istediğin yere dokunabilmeyi bir türlü becerememe çok ciddi sorunlardı benim için. Tabi daha bir çok eksiği vardır. Üç noktaya basınca çıkan seçenekler yine ekran % 225 teyken sağda çıkıyor ve parmağı ekranın bir tarafından diğer tarafına götürmek zorunda kalınmıyor. Ama % 250'deyken eskisi gibi. Umarım kullanımla birlikte şişme muhabbetini yaşatmazlar yeniden.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
dpı ayarı yeni mi geldi :) hangi menüden yapılıyor? bir de ekrna döndürme olmuyor bende?

ko4fun

ko4fun

Üye
Windows 10 daki WhatsApp konuşmalarını yedeğe alma şansımız 8.1 donup tekrardan Windows 10 kurtarma sansımız var mı acaba

bayon

Üye
bu sürümde android uygulamalarını kurabilen var mı ? yüklemeye çalıştığımda telefon modeliniz bunun için uygun değil hatası alıyorum telefonum Lumia 930

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Windows 10 daki WhatsApp konuşmalarını yedeğe alma şansımız 8.1 donup tekrardan Windows 10 kurtarma sansımız var mı acaba
var tabiki whatsapp mesajlarını yedekleyip 8.1 e dönüp tekrar windows 10 kurabilirsiniz bende o şeklilde yaptım

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Çözüm yok :) Sıfırlayacağız artık

Bilinen sorunlar kısmında yanlış hatırlamıyorsam bildirimlerin ilk açılışta görünmediği, kilit ekranını açıp kapatınca geldiği gibi bir bilgi vardı. Tam hatırlamıyorum ama eğer durum buysa boşuna sıfırlama, önümüzdeki yapıda giderilir ancak.

afwerker

afwerker

Üye
@bulutsuzgece @Sensation @papakudioflu Daha önceki yapılarda biri aradığında yada biz aradığımızda Arama cevaplandığında Titreşimle uyarı veriyor muydu ? Şuan ben birini aradığımda karşıdaki kişi açtığı anda symbiandaki gibi Titreme var

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve kamil5028347
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Nasıl yedekleyeceğiz peki
whatsapp ayarlarında sohbetler ve aramalar bölümünde yedek yazar ona dokunduğunuzda sohbetleriniz yedeklenmiş olur kurulurkende yedekleriniz olduğu hatırlatılır ve geri yüklemiş olursunuz
@bulutsuzgece @Sensation @papakudioflu Daha önceki yapılarda biri aradığında yada biz aradığımızda Arama cevaplandığında Titreşimle uyarı veriyor muydu ? Şuan ben birini aradığımda karşıdaki kişi açtığı anda symbiandaki gibi Titreme var
daha önceki yapıda yoktu yeni gelmiş az önce bende belirtmiştim

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
ko4fun

ko4fun

Üye
whatsapp ayarlarında sohbetler ve aramalar bölümünde yedek yazar ona dokunduğunuzda sohbetleriniz yedeklenmiş olur kurulurkende yedekleriniz olduğu hatırlatılır ve geri yüklemiş olursunuz

daha önceki yapıda yoktu yeni gelmiş az önce bende belirtmiştim
Bütün kayıtlar yedekliyor demi 3 4 aylık konusma var

remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar yeni Facebook Beta'yı yüklemeyi unutmayın:ehe

hocam yükledim ama her hangi bir fark yok ayrıca sürüm numarası hali hazırdaki tam sürümden düşük

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bütün kayıtlar yedekliyor demi 3 4 aylık konusma var
yedekliyor tabiki sd karta whatsapp klasörü oluşturuyor kontrol edebilirsiniz telefon hafızasında olmamasına dikkat edin yedeklerinizin

enessrsy

enessrsy

Üye
Arkadaşlar konu dışı ama kullanan var ise diye; Pc için win10 10565 yapı geldi iki-üç gün önce fakat benim bilgisayar güncel diyor. Şu anda kullandığım sürüm 10547 bilgisi olan var mı? (insider açık fast seçili)

Üst Alt