Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
dün 9. yapıyı yüklemiştim şuan geri yükleyip 10. yapıya geçiş yapacağım.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Hızlıresime yükleme yapamıyorum bir iki detay buldum

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
%95 ile uçak moduna aldım 6 saat sonunda %95 ile uyandım. Aynı durumda 9. Yapı ile son günlerde %20'den fazla düşüş oluyordu.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, bulutsuzgece ve ceza87
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar yeni Facebook Beta'yı yüklemeyi unutmayın:ehe

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01 ve ThunderblastX
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Aybars1979 ve dücane
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
925 de yatay olmadığı zamanlarda görev yöneticisi açılmıyor ve bazen telefon yatay olmuyor çözüm olarak telefonu yatay konuma getirdiğiniz zaman yön kilidini açın

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
925 de yatay olmadığı zamanlarda görev yöneticisi açılmıyor ve bazen telefon yatay olmuyor çözüm olarak telefonu yatay konuma getirdiğiniz zaman yön kilidini açın
4'lü olan mı? 4.5 inç yeterli değil galiba 4.7 inç sorunsuz kullanıyorum.

m542tf

m542tf

Üye
telefon aramalarında karşı taraf açınca titreşim varmıydı yoksa yenimi geldi. Çünkü ben yeni farkettim

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01 ve ceza87
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bildirim ışığını aktif edeceğiz demişlerdi ama hala yanmıyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01, ceza87 ve serinaga
cadde19

cadde19

Üye
735 te kullanan var mı ?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Sabah sabah yine onlarca sayfa okuttunuz bana. Alacağınız olsun. :bleh: Millet hemen yardırmış :kop:
İşi gücü bıraktım telefonu 8.1'e döndürüyorum.
@papakudioflu hocam, bende ilk Windows Phone Recovery Tool u açtığımda, güncelleme istedi. PC işletim sistemi 8.1 Pro. Güncelleme sonrası program değişti ve adı Windows Device Recovery Tool oldu. Telefonu bağladığımda anında algıladı. Lumia 920 olarak gösterdi fakat tıklayınca hata verdi. Bende bir önce sayfaya geri döndüm ve telefon algılanmadı butonuna tıkladım. Sonraki pencerede Lumia telefonu seçtim. Program telefonumu algılamaya çalıştığı diğer ekrana geçti. O benim kablo ile bağlı telefonu ararken ben telefonu resetledim. Telefonda Nokia yazısı çıktığı anda algıladı ve yükle butonu geldi. Şu an 1.57 gb lık 8.1 dosyaları indiriliyor. Yeni macera da böylece başlamış oldu. :)

braayn

braayn

Üye
Güzelim Lumia 1520'e ilk defa TP sürümünü kurdum tek sorun şuana kadar arka plan resmini karo sayısını veya yazı karakterinin büyüklüğünü değiştirdiğim anda ana ekrana dönerken yükleniyorda kalıyor ortalama 15 dk vs bekledim ama fayda yok bunun çözümü varmı ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sabah sabah yine onlarca sayfa okuttunuz bana. Alacağınız olsun. :bleh: Millet hemen yardırmış :kop:
İşi gücü bıraktım telefonu 8.1'e döndürüyorum.
@papakudioflu hocam, bende ilk Windows Phone Recovery Tool u açtığımda, güncelleme istedi. PC işletim sistemi 8.1 Pro. Güncelleme sonrası program değişti ve adı Windows Device Recovery Tool oldu. Telefonu bağladığımda anında algıladı. Lumia 920 olarak gösterdi fakat tıklayınca hata verdi. Bende bir önce sayfaya geri döndüm ve telefon algılanmadı butonuna tıkladım. Sonraki pencerede Lumia telefonu seçtim. Program telefonumu algılamaya çalıştığı diğer ekrana geçti. O benim kablo ile bağlı telefonu ararken ben telefonu resetledim. Telefonda Nokia yazısı çıktığı anda algıladı ve yükle butonu geldi. Şu an 1.57 gb lık 8.1 dosyaları indiriliyor. Yeni macera da böylece başlamış oldu. :)

Çoğu kişide bu şekilde oluyor zaten.
Ancak soft resetle düzgün algılıyor.

ElectroTR

ElectroTR

Üye

linkten uygulamayı telefonuma yükledim ama eskisinin aynısı oldu. Görüntüdeki gibi olmadı. Telefonum lumia 535 10. yapı. Neden olmadı ki?

Üst Alt