papakudioflu
Emekli Yönetici
Her Windows Insider Preview güncellemesinden sonra "konfigürasyon güncellemesi" yayınlanır. Muhtemelen siz de onu yüklediniz.bu arada bir guncelleme daha yaptı cihaz az önce baktım dil paketide değil
Her Windows Insider Preview güncellemesinden sonra "konfigürasyon güncellemesi" yayınlanır. Muhtemelen siz de onu yüklediniz.bu arada bir guncelleme daha yaptı cihaz az önce baktım dil paketide değil
Aşağıdaki işlemleri yaptınız mı? yaptığınız halde düzelmediyse sanırım AYARLAR ve HAKKINDA'da yer alan SIFIRLAMA çözüm olabilir..512ler için ufak inceleme: Dün gece kurdum. Sabaha kadar ellemedim. Bildirim merkezi açılmıyor. Çözemedim. Sıfırlamayı düşünüyorum. Stabilite güzel. Allah bozmasın. DPI ayarını yapınca yazılar çok güzel oldu.Bildirim paneli olayını çözersem sıfırlamayacağım
Çözüm yokAşağıdaki işlemleri yaptınız mı? yaptığınız halde düzelmediyse sanırım AYARLAR ve HAKKINDA'da yer alan SIFIRLAMA çözüm olabilir..
- Yükseltmeden sonra birkaç uygulama kaybolabilir. Olursa telefonu yeniden başlatın.
- Telefon açılınca bildirimler gelmez. Bunun için telefon kilidini bir kere açmanız yeterli. Sonra bildirimler gelir. Bir sonraki yapıda düzelecek.
Sıfırlayacağız artık
Geri tuşuna basınca çıkma, ekranda istediğin yere dokunabilmeyi bir türlü becerememe çok ciddi sorunlardı benim için. Tabi daha bir çok eksiği vardır. Üç noktaya basınca çıkan seçenekler yine ekran % 225 teyken sağda çıkıyor ve parmağı ekranın bir tarafından diğer tarafına götürmek zorunda kalınmıyor. Ama % 250'deyken eskisi gibi. Umarım kullanımla birlikte şişme muhabbetini yaşatmazlar yeniden.dpı ayarı yeni mi geldi512ler için ufak inceleme: Dün gece kurdum. Sabaha kadar ellemedim. Bildirim merkezi açılmıyor. Çözemedim. Sıfırlamayı düşünüyorum. Stabilite güzel. Allah bozmasın. DPI ayarını yapınca yazılar çok güzel oldu.Bildirim paneli olayını çözersem sıfırlamayacağım
hangi menüden yapılıyor? bir de ekrna döndürme olmuyor bende?var tabiki whatsapp mesajlarını yedekleyip 8.1 e dönüp tekrar windows 10 kurabilirsiniz bende o şeklilde yaptımWindows 10 daki WhatsApp konuşmalarını yedeğe alma şansımız 8.1 donup tekrardan Windows 10 kurtarma sansımız var mı acaba
Çözüm yokSıfırlayacağız artık
Nasıl yedekleyeceğiz pekivar tabiki whatsapp mesajlarını yedekleyip 8.1 e dönüp tekrar windows 10 kurabilirsiniz bende o şeklilde yaptım
whatsapp ayarlarında sohbetler ve aramalar bölümünde yedek yazar ona dokunduğunuzda sohbetleriniz yedeklenmiş olur kurulurkende yedekleriniz olduğu hatırlatılır ve geri yüklemiş olursunuzNasıl yedekleyeceğiz peki
daha önceki yapıda yoktu yeni gelmiş az önce bende belirtmiştim@bulutsuzgece @Sensation @papakudioflu Daha önceki yapılarda biri aradığında yada biz aradığımızda Arama cevaplandığında Titreşimle uyarı veriyor muydu ? Şuan ben birini aradığımda karşıdaki kişi açtığı anda symbiandaki gibi Titreme var
Bütün kayıtlar yedekliyor demi 3 4 aylık konusma varwhatsapp ayarlarında sohbetler ve aramalar bölümünde yedek yazar ona dokunduğunuzda sohbetleriniz yedeklenmiş olur kurulurkende yedekleriniz olduğu hatırlatılır ve geri yüklemiş olursunuz
daha önceki yapıda yoktu yeni gelmiş az önce bende belirtmiştim
Arkadaşlar yeni Facebook Beta'yı yüklemeyi unutmayın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yedekliyor tabiki sd karta whatsapp klasörü oluşturuyor kontrol edebilirsiniz telefon hafızasında olmamasına dikkat edin yedeklerinizinBütün kayıtlar yedekliyor demi 3 4 aylık konusma var