Cihaza eziyet çektirmeCihaz şu an 1000 derece falan
sıfırlamayı dene umarım düzelir.8.1 e geri döndükten sonra Sıfırlama yapmayı denediniz mi?Arkadaşlar dün akşam 8.1 e geri döndüm fakat şimdi çift tıklama ile göz atma ekranı çalışmıyor bu sorunu çözebilme konusunda bilgisi olan var mı ?
hocam sıfırlama yaparak yada tekrardan rocovery programıyla cyana dönüp düzeltmesini biliyorum ancak bunlar çok uzun süren işlemler,ben bu işlemleri yapmadan bi çözüm var mı onu soruyorum ?8.1 e geri döndükten sonra Sıfırlama yapmayı denediniz mi?
Haklısınız.. İnsan üşeniyor..hocam sıfırlama yaparak yada tekrardan rocovery programıyla cyana dönüp düzeltmesini biliyorum ancak bunlar çok uzun süren işlemler,ben bu işlemleri yapmadan bi çözüm var mı onu soruyorum ?
O mu bana ben mi ona tutamıyorum resmenCihaza eziyet çektirmesıfırlamayı dene umarım düzelir.
sıfırlamayı düşündüm de uğraşmak istemiyor canımYılı 2115 yapıp kaldır tekrar yükleArkadaşlar dün akşam 8.1 e geri döndüm fakat şimdi çift tıklama ile göz atma ekranı çalışmıyor bu sorunu çözebilme konusunda bilgisi olan var mı ?
olmadıHaklısınız.. İnsan üşeniyor..
Bölge'yi ABD, dili: İngilizce yaparak bir dene bakalım. Belki çare olur.
O zaman tek çare drogba. : ) )olmadı
O zaman tek çare drogba. : ) )

Siz böyle yazınca, güncellendikten sonra ilk kez takvime girdim.Yeni Outlook takvim güncellemesinden sonra takvim çalışmıyor bende. Tıkladığım gibi atıyor
Tabii ki ms ne zaman saçmalamadı kiSiz böyle yazınca, güncellendikten sonra ilk kez takvime girdim.
Güzel olmuş.. da.. Bakalım Kurban Bayramını nerde gösteriyor?
EDİT: Yine 23 ncü gün.. Bu konularda yetkin olan Diyanet takvimi mi hatalı gösteriyor, yoksa microsoft mu?

Şu anda yaklaşık 12-13 saattir kullanmış bulunuyorum. Biraz hızlı gidiyor gibi âmâ bir kanıya varmak için daha erken galiba. 920 kullanıyorum.Şarj durumu nasıl iyi mi
hocam 830 da kapı gibi glance var napıcaksınız trafik lambası gibi yanıp sönen ışığı?
Şu anda yaklaşık 12-13 saattir kullanmış bulunuyorum. Biraz hızlı gidiyor gibi âmâ bir kanıya varmak için daha erken galiba. 920 kullanıyorum.

https://www.maxicep.com/forum/konu/...aramayi-cevaplayin.922156/page-2#post-7761192Truecaller uygulaması Windows 10 Mobile destekli olarak mağazada tekrar yerini aldı. Telefon ayarlarından varsayılan arama uygulaması olarak seçilebilir.@papakudioflu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
: