Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

sahanemir

sahanemir

Üye
Durduk yere ısınıyorsa tek çare format

sahanemir

sahanemir

Üye
Benim cihaz,da durduğu yerde ısınıyor,du böyle olmaz dedim ve format. Harika oldu.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Arkadaşlar dün akşam 8.1 e geri döndüm fakat şimdi çift tıklama ile göz atma ekranı çalışmıyor bu sorunu çözebilme konusunda bilgisi olan var mı ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sistem güncellemesi tamamsa ve gereken ayarlarıda yapmışsan çalışması lazım,olmazsa bir daha sıfırlamayı dene.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar dün akşam 8.1 e geri döndüm fakat şimdi çift tıklama ile göz atma ekranı çalışmıyor bu sorunu çözebilme konusunda bilgisi olan var mı ?
8.1 e geri döndükten sonra Sıfırlama yapmayı denediniz mi?

ArMaGeDdOn_87

Üye
8.1 e geri döndükten sonra Sıfırlama yapmayı denediniz mi?
hocam sıfırlama yaparak yada tekrardan rocovery programıyla cyana dönüp düzeltmesini biliyorum ancak bunlar çok uzun süren işlemler,ben bu işlemleri yapmadan bi çözüm var mı onu soruyorum ?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
hocam sıfırlama yaparak yada tekrardan rocovery programıyla cyana dönüp düzeltmesini biliyorum ancak bunlar çok uzun süren işlemler,ben bu işlemleri yapmadan bi çözüm var mı onu soruyorum ?
Haklısınız.. İnsan üşeniyor..
Bölge'yi ABD, dili: İngilizce yaparak bir dene bakalım. Belki çare olur.

skynet

Üye
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Yeni Outlook takvim güncellemesinden sonra takvim çalışmıyor bende. Tıkladığım gibi atıyor

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Yeni Outlook takvim güncellemesinden sonra takvim çalışmıyor bende. Tıkladığım gibi atıyor
Siz böyle yazınca, güncellendikten sonra ilk kez takvime girdim.
Güzel olmuş.. da.. Bakalım Kurban Bayramını nerde gösteriyor?

EDİT: Yine 23 ncü gün.. Bu konularda yetkin olan Diyanet takvimi mi hatalı gösteriyor, yoksa microsoft mu?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Truecaller uygulaması Windows 10 Mobile destekli olarak mağazada tekrar yerini aldı. Telefon ayarlarından varsayılan arama uygulaması olarak seçilebilir.@papakudioflu

Siz böyle yazınca, güncellendikten sonra ilk kez takvime girdim.
Güzel olmuş.. da.. Bakalım Kurban Bayramını nerde gösteriyor?

EDİT: Yine 23 ncü gün.. Bu konularda yetkin olan Diyanet takvimi mi hatalı gösteriyor, yoksa microsoft mu?
Tabii ki ms ne zaman saçmalamadı ki:)

ON9

ON9

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ThunderblastX
dücane

dücane

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı
enessrsy

enessrsy

Üye
Şu anda yaklaşık 12-13 saattir kullanmış bulunuyorum. Biraz hızlı gidiyor gibi âmâ bir kanıya varmak için daha erken galiba. 920 kullanıyorum.

Rüya gibi; 12-13 saat benim 1 yıldır görmediğim performanstır :blink:

Üst Alt