Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

sahanemir

sahanemir

Üye
Şimdi bana göre gayet başarılı oldu işin püf noktası sıfır kurulum yapmak ..L930

• Beğen
Tepkiler: ON9

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Skype güncellendi Skype

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: emz ve OnurYurdakul
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şimdi bana göre gayet başarılı oldu işin püf noktası sıfır kurulum yapmak ..L930
Sıfır kurulumdan ziyade sistemde Windows Phone 8.1 kalıntısı bırakmamak lazım. Ben bir önceki yapıda sıfırlamıştım. Bu sefer direk yükseltme yavtım henüz bir sorun yok.

Raskoln

Raskoln

Üye
Takvim kutucuğunda bende hala tarih görünmüyor :hmmm 512'li cihazlara gelmedi herhalde
benim 920 de gözükmüyordu herhangi bir güne randevu kaydedip silince geri geliyordu siz de bir deneyin belki düzelir.

• Beğen
Tepkiler: skynet
symbianbelle

symbianbelle

Üye
920 arızalandı sorun cihaza güç gitmiyormuş power bozuk dediler tamir edilmesini bekliyorum. Bir an önce gelse de yeni yapıyı kursam...

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Telefonun şarjı bitti. Kapandı açamıyorum ?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Kullandıkça şişiyor bu yapı. Edgede yazı yazıyorum sonradan geliyor yazdıklarım :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kullandıkça şişiyor bu yapı. Edgede yazı yazıyorum sonradan geliyor yazdıklarım :D
Androide mi özeniyor acaba,durum bende de aynı aslında sürekli olarak maşallah diyordum ama neden oldu anlamadım:)

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve bozkirdangelen

ArMaGeDdOn_87

Üye
Androide mi özeniyor acaba,durum bende de aynı aslında sürekli olarak maşallah diyordum ama neden oldu anlamadım:)
Kardeşimde Note 3 var ve böyle bir sorunla hiç karşılaşmadı,bunlar eskide kaldı :)

braayn

braayn

Üye
Şimdi ben hiç TP sürümünü kurmadım.Olduki kurmak istedim ve kurulum aşamalarında yedek bölümüne geldiğinde 8.1'e ait uygulamaları kurmak mı mantıklı? Yoksa uygulamaları bir liste yapayımda kendim sıfırdan mağazadan indirip kurmak mı daha mantıklı?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Ya abi dönün 8.1'e hızın ve stabilitenin tadını çıkartın :D

ArMaGeDdOn_87

Üye
Şimdi ben hiç TP sürümünü kurmadım.Olduki kurmak istedim ve kurulum aşamalarında yedek bölümüne geldiğinde 8.1'e ait uygulamaları kurmak mı mantıklı? Yoksa uygulamaları bir liste yapayımda kendim sıfırdan mağazadan indirip kurmak mı daha mantıklı?
bence uygulama konusu farketmez ancak hiç bulaşma derim,ben 8.1 e döndüm şu anda ve cihazda "çift tıklama ile açma" ve göz atma ekranı çalışmıyor,bu işler için 2 cihazın olacak

4MaGuS

4MaGuS

Üye
3-4 soft reset sonra benim telefon kendine geldi şuan ekran yanda dönüyor uygulamalarda açılmama rehberin live tile yuvarlak simgeleri başlangıca uygulama ekleme sorunu yeni uygulama kurma sorunu her şey düzeldi altta çalışan bir şey mi vardı bilmiyorum ama şuan neredeyse sorunum kalmadı

skynet

Üye
Aynı yapıyı iki defa sıfırlayınca biraz kendine geldi

braayn

braayn

Üye
bence uygulama konusu farketmez ancak hiç bulaşma derim,ben 8.1 e döndüm şu anda ve cihazda "çift tıklama ile açma" ve göz atma ekranı çalışmıyor,bu işler için 2 cihazın olacak
Yok kurmayacağım sadece merak ettim o nedenle sordum şuan ki sorunları ile birlikte Tp sürümü beni cezbetmiyor :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar iş yerimdeki pc nin(xp pro)saati ile benim telefonun (1520 w10m 9..yapı)saati arasında 2.5 dakika fark var,telefonun saati 2.5 dk geride.ikisinin de saat ayarları tamam kontrol ettim.bu durumla karşılaşan oldumu arkadaşlar.

efeler12

efeler12

Üye
bende bir sorun yok 8. Yapıya gore şarj 1-3saat az gidiyor ama bana akşamı çıkartıyor ki mobil veri hep açık

Üst Alt