Benim eski 920 mimde öyle şarj olmuyor kaça patlıyor fiyat verdiler mi920 arızalandı sorun cihaza güç gitmiyormuş power bozuk dediler tamir edilmesini bekliyorum. Bir an önce gelse de yeni yapıyı kursam...
Servise yaptırmıyorum. Dışarda bir tamirci 65 TL dedi parça gelmesini bekliyoruzBenim eski 920 mimde öyle şarj olmuyor kaça patlıyor fiyat verdiler mi
biraz bekleyin bazı özellkler hemen gelmiyor. bendede ilk saatlerde tarhi göstermiyordu sanırım 2. gün gösterdiğini fark ettim. Outlook daha bugün gelen mailleri kutucukta gösermye başladı ayrıca rehberdede kişilerin facebook profil fotoğraflarıda bugün göründü ilk kez.Teli sıfırladım ama hala takvim kutucuğu boş![]()
Gelecek denmedi. Sadece yüksek oy aldı yakın zamanda. Ne olur bilinmez.Landspace başlangıç ekranı gelecekti ne oldu o iş ?
hocam 830 da kapı gibi glance var napıcaksınız trafik lambası gibi yanıp sönen ışığı?
geri şarja takın.Telefonun şarjı bitti. Kapandı açamıyorum ?

şuna ne çalışıyorki doğru düzgün?Varsayılan kamera ayarını değiştiremiyorum.Lumia camera sönük görünüyor.ms camera yapacam ama olmuyor.
Var ama o da doğru düzgün çalışmıyor ki
dostum yapmaya çalış yapamazsan söyle sana nıkia software recovery for retail i upload edeyim. Onunla halledersin...lumia 1020 için lumia camera olmadığı zaman tp sürümü bir işe yaramıyor.
tekrardan 8.1 e dönüyorum. fakat şimdi de Windows Phone Recovery Tool yüklenirken hata veriyor.
kafayı yemek üzereyim...
onu da denedim yine aynı hatayı veriyor :/dostum yapmaya çalış yapamazsan söyle sana nıkia software recovery for retail i upload edeyim. Onunla halledersin...
Biri beni bıçaklasıngeri şarja takın.![]()

walla ben orada fasttaydım en son insider sürümünde başım baya ağrıdı slow yapıya gçtim birkez daha başım ağrırsa pc de insider falan takip etmem. telde yeteri kadar eziyet çekiyorum. pcde hiç çekemem. resmen kobay olduk. şu insider olaylarını birazda parayla sattıkları ürünlerde beleşe yapsınlarda oradan nemalansak hiç fena olmayacak aslında.Pc için 10547 yayınlandı
Onur bunu beğendi.Microsoft Edge'de adres çubuğuna ms-callrecording: on yazıp enterleyin.
Henüz aktif değil ama arama kaydı yakında geliyor.