Haber Truecaller ile yalnızca Doğru Aramayı Cevaplayın

Sponsorlu Bağlantılar

lost68

lost68

Üye
Çok tehlikeli uygulama varya

• Beğen
Tepkiler: emz

emz

emz

Üye
Ben şimdi sildim de adam isim numara falan aldı hiç hoşlanmadım. Beni tedirgin etti verdiğim bilgiler ve aradığım kimse yok.

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler bunu kullanacaksaniz gizlilik falan beklemeyin zaten uygulamanin amaci data toplayip size hizmet etmek. : )Bu arada operatorden numaranizi sorgulamaya kapattirdiysaniz bu uygulama ile tekrar acmis oluyorsunuz onuda unutmayin

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kalsın anacım. Ben almayayım bu tip 2. ve 3. parti uygulamalar benim gözümü korkutuyor. Kazayla sistemde açık yakalasalar bütün numaralarım genele açılır!!!

• Beğen
Tepkiler: xmustx
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
açık yakalanmasını geçtim uygulamanın örnek resimlerinde isim ve numaralar açık açık yazıyo, bi kaçını arayıp teyid edesim var :zong:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: haber ve paylaşım için

pirenuri

pirenuri

Üye
bende avea arayınca spam diye bildirdi hemen

• Beğen
Tepkiler: ceza87
saynesim

saynesim

Üye
Bende banka arayınca spam dedi

YkPkY

YkPkY

Üye
Güncellendi
Windows Phone için "Truecaller" uygulamasına göz atın

Serhan

Serhan

Üye
Tam olarak ne işe yarıyor bu ? Anlamadım, tedirgin de etti beni gixlilik bakımından.

• Beğen
Tepkiler: emz
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uygulama Windows 10 Mobile destekli olarak mağazada tekrar yerini aldı. Telefon ayarlarından varsayılan arama uygulaması olarak seçilebilir.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Uygulama Windows 10 Mobile destekli olarak mağazada tekrar yerini aldı. Telefon ayarlarından varsayılan arama uygulaması olarak seçilebilir.

Uygulama android portumu acaba? Butonlar falan çok hoş

YkPkY

YkPkY

Üye

Çok şükür sonunda.
Saolasın Ali Kemal arkadaşım

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu

Üst Alt