Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberTruecaller ile yalnızca Doğru Aramayı Cevaplayın
Sponsorlu Bağlantılar
lost68
Üye
Çok tehlikeli uygulama varya
emz
Üye
Ben şimdi sildim de adam isim numara falan aldı hiç hoşlanmadım. Beni tedirgin etti verdiğim bilgiler ve aradığım kimse yok.
luckysleven
Üye
Beyler bunu kullanacaksaniz gizlilik falan beklemeyin zaten uygulamanin amaci data toplayip size hizmet etmek. : )Bu arada operatorden numaranizi sorgulamaya kapattirdiysaniz bu uygulama ile tekrar acmis oluyorsunuz onuda unutmayin
Aybin.Kilic
Üye
Kalsın anacım. Ben almayayım bu tip 2. ve 3. parti uygulamalar benim gözümü korkutuyor. Kazayla sistemde açık yakalasalar bütün numaralarım genele açılır!!!
ponçikEnişte
Üye
açık yakalanmasını geçtim uygulamanın örnek resimlerinde isim ve numaralar açık açık yazıyo, bi kaçını arayıp teyid edesim var
Murat Alper
Üye
haber ve paylaşım için
pirenuri
Üye
bende avea arayınca spam diye bildirdi hemen
saynesim
Üye
Bende banka arayınca spam dedi
YkPkY
Üye
Güncellendi
Windows Phone için "Truecaller" uygulamasına göz atın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Serhan
Üye
Tam olarak ne işe yarıyor bu ? Anlamadım, tedirgin de etti beni gixlilik bakımından.
papakudioflu
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Uygulama Windows 10 Mobile destekli olarak mağazada tekrar yerini aldı. Telefon ayarlarından varsayılan arama uygulaması olarak seçilebilir.