Sensation
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
En sevdiğim yönü de artık her şeyin Mağaza ile güncellenebilmesi. Bu bile heyecanlandırıyorfinal sürümü geldiğinde siz çok fazla heyecan ve kullanırken haz duymazken ilk kuracak olanlar sanki marsı keşfe çıkmış gibi yabancı kalacak evet bunlardan biride benim...O nedenle bekledim birazcık daha beklerim
hocam sizdeki sabra şapka çıkarıyorum ben 9 yapı çıkıpta yüklemesem çatlardım herhalde..final sürümü geldiğinde siz çok fazla heyecan ve kullanırken haz duymazken ilk kuracak olanlar sanki marsı keşfe çıkmış gibi yabancı kalacak evet bunlardan biride benim...O nedenle bekledim birazcık daha beklerim
yok artık okadar da değil bunların olmadığı telefon varmı ki?Arkadaşlar w10 da alarm da titreşim var mı ?
Arkadaşlar biriniz yardımcı olabilirmisinizEn sevdiğim yönü de artık her şeyin Mağaza ile güncellenebilmesi. Bu bile heyecanlandırıyor
Bende geçemedim. 8.1'e geri dönüp geçtim.Arkadaşlar biriniz yardımcı olabilirmisiniz
Valla daha yapılar verilmeden bende kendime inanmıyordum hatta forumda bir kaç kişi dayanamaz kurarsın demişti ama dayandım.Buraya kadar geldim dönmek yok.Şu kameraya 120 fps slow motions özelliği gelseydi denemek içi kurar tekrar kaldırırdım ama o özelliği de gösterip vermediler.hocam sizdeki sabra şapka çıkarıyorum ben 9 yapı çıkıpta yüklemesem çatlardım herhalde..
yok artık okadar da değil bunların olmadığı telefon varmı ki?
Teşekkürler sensationBende geçemedim. 8.1'e geri dönüp geçtim.
Valla ben geçseydin deneseydin keşke diyorum,sıkıldığında yine geri dönüş var nasıl olsa.Valla daha yapılar verilmeden bende kendime inanmıyordum hatta forumda bir kaç kişi dayanamaz kurarsın demişti ama dayandım.Buraya kadar geldim dönmek yok.Şu kameraya 120 fps slow motions özelliği gelseydi denemek içi kurar tekrar kaldırırdım ama o özelliği de gösterip vermediler.
Evet bunu bende yerel bir site de okudum,eğer durum böyleyse yeni yapı çok erken gelir.Gabe bu yapıyı telefonunuza yüklemeyin diye yazmış
Ne zaman nerde?10547 yayınlanmış vay be
hocam sizdeki sabra şapka çıkarıyorum ben 9 yapı çıkıpta yüklemesem çatlardım herhalde..
yok artık okadar da değil bunların olmadığı telefon varmı ki?
PC için o yapı telefonlara değil yanlış alarm..10547 yayınlanmış vay be
Yavaşlığı,takılmayı kesinlikle sevmiyorum.Uğraşamam diyorsan hiç yükleme.Rehberin 15 saniyede açıldığını söyliyeyim sana(abartmıyorum) ama ben sırf mesajlara bildirimden cevap vereyim diye yükledim
Cidden bu kadar yavaş mı ya ?
Rehber 15 saniye ciddi mi?
Bir çok soft reset atsam, mecburi programlar dışında yükleme yapmasam gene de kurtaramaz mıyım?
Şarj süresi çok mu düşecek? Lazım olduğu zaman kimseyi arayamayacak yada mesajlara cevap verirken kafayı mı yiyeceğim?
15 saniye mi ? Yuh diyorum alınmayın abartmayın sizin 15 saniyede açılıyorsa dönün bence bende en fazla 5sn sürüyor.
Bu yapı bazı cihazlarda baya Bi sıkıntılı imiş,benim 1520 de şarj durumu gayet iyiydi.telefonu şarja takiyorum prizde sarji bitiyor uğraşırken batarya durumu rezalet
En sevdiğim yönü de artık her şeyin Mağaza ile güncellenebilmesi. Bu bile heyecanlandırıyor
Mesajlaşma, Fotoğraflar, Outlook Posta, Alarmlar ve Saat, Cüzdan, Haritalar, Hesap Makinesi, Kamera, Mağaza, Ses Kaydedicisi, Office Uygulamaları, Xbox. Buna yakında Telefon/Kişiler ve Microsoft Edge de dahil olabilir. Bu saydıklarım 8.1'de güncellenemeyen şeyler. Şimdi ise hep güncel kalacaklar.Hersey ile kastin ne hocam ?
Hangi yapıGabe bu yapıyı telefonunuza yüklemeyin diye yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?