Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
En sevdiğim yönü de artık her şeyin Mağaza ile güncellenebilmesi. Bu bile heyecanlandırıyor

hocam sizdeki sabra şapka çıkarıyorum ben 9 yapı çıkıpta yüklemesem çatlardım herhalde..
Arkadaşlar w10 da alarm da titreşim var mı ?
yok artık okadar da değil bunların olmadığı telefon varmı ki?

braayn

Üye
hocam sizdeki sabra şapka çıkarıyorum ben 9 yapı çıkıpta yüklemesem çatlardım herhalde..

Valla daha yapılar verilmeden bende kendime inanmıyordum hatta forumda bir kaç kişi dayanamaz kurarsın demişti ama dayandım.Buraya kadar geldim dönmek yok.Şu kameraya 120 fps slow motions özelliği gelseydi denemek içi kurar tekrar kaldırırdım ama o özelliği de gösterip vermediler.

Gabe bu yapıyı telefonunuza yüklemeyin diye yazmış

Valla ben geçseydin deneseydin keşke diyorum,sıkıldığında yine geri dönüş var nasıl olsa.

cadde19

Üye

Hocam 8.1 de yok titreşim.
Alarm çalınca titreşim olmuyor valla.
W10 da deneyebilir mi birisi

BLasTeaR

Üye

15 saniye mi ? Yuh diyorum alınmayın abartmayın sizin 15 saniyede açılıyorsa dönün bence bende en fazla 5sn sürüyor.

ben de saniyesinde açılıyor, biraz FAZLA ABARTTIM sanki

Tepkiler: OnurYurdakul

Rainesto

Üye
telefonu şarja takiyorum prizde sarji bitiyor uğraşırken batarya durumu rezalet

skynet

Üye
Bende de 2-3 saniyede açılıyor

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hersey ile kastin ne hocam ?
Mesajlaşma, Fotoğraflar, Outlook Posta, Alarmlar ve Saat, Cüzdan, Haritalar, Hesap Makinesi, Kamera, Mağaza, Ses Kaydedicisi, Office Uygulamaları, Xbox. Buna yakında Telefon/Kişiler ve Microsoft Edge de dahil olabilir. Bu saydıklarım 8.1'de güncellenemeyen şeyler. Şimdi ise hep güncel kalacaklar.

Tepkiler: serinaga ve dücane

cadde19

Üye
8.1 de yok titreşim.
Alarm çalınca titreşim var mı W10 da deneyebilir mi birisi ?