Şimdi bana göre gayet başarılı oldu işin püf noktası sıfır kurulum yapmak ..L930

Sıfır kurulumdan ziyade sistemde Windows Phone 8.1 kalıntısı bırakmamak lazım. Ben bir önceki yapıda sıfırlamıştım. Bu sefer direk yükseltme yavtım henüz bir sorun yok.Şimdi bana göre gayet başarılı oldu işin püf noktası sıfır kurulum yapmak ..L930
benim 920 de gözükmüyordu herhangi bir güne randevu kaydedip silince geri geliyordu siz de bir deneyin belki düzelir.Takvim kutucuğunda bende hala tarih görünmüyor512'li cihazlara gelmedi herhalde
Androide mi özeniyor acaba,durum bende de aynı aslında sürekli olarak maşallah diyordum ama neden oldu anlamadımKullandıkça şişiyor bu yapı. Edgede yazı yazıyorum sonradan geliyor yazdıklarım![]()

Kardeşimde Note 3 var ve böyle bir sorunla hiç karşılaşmadı,bunlar eskide kaldıAndroide mi özeniyor acaba,durum bende de aynı aslında sürekli olarak maşallah diyordum ama neden oldu anlamadım![]()

Teşekkürler oldubenim 920 de gözükmüyordu herhangi bir güne randevu kaydedip silince geri geliyordu siz de bir deneyin belki düzelir.

Şimdi ben hiç TP sürümünü kurmadım.Olduki kurmak istedim ve kurulum aşamalarında yedek bölümüne geldiğinde 8.1'e ait uygulamaları kurmak mı mantıklı? Yoksa uygulamaları bir liste yapayımda kendim sıfırdan mağazadan indirip kurmak mı daha mantıklı?Şimdi bana göre gayet başarılı oldu işin püf noktası sıfır kurulum yapmak ..L930
bence uygulama konusu farketmez ancak hiç bulaşma derim,ben 8.1 e döndüm şu anda ve cihazda "çift tıklama ile açma" ve göz atma ekranı çalışmıyor,bu işler için 2 cihazın olacakŞimdi ben hiç TP sürümünü kurmadım.Olduki kurmak istedim ve kurulum aşamalarında yedek bölümüne geldiğinde 8.1'e ait uygulamaları kurmak mı mantıklı? Yoksa uygulamaları bir liste yapayımda kendim sıfırdan mağazadan indirip kurmak mı daha mantıklı?
Unuttun galiba bizler de oradan geldikYa abi dönün 8.1'e hızın ve stabilitenin tadını çıkartın![]()

Yok kurmayacağım sadece merak ettim o nedenle sordum şuan ki sorunları ile birlikte Tp sürümü beni cezbetmiyorbence uygulama konusu farketmez ancak hiç bulaşma derim,ben 8.1 e döndüm şu anda ve cihazda "çift tıklama ile açma" ve göz atma ekranı çalışmıyor,bu işler için 2 cihazın olacak