Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Sessiz saatlere basınca yandex geliyor,niye ki?
Bende de durum aynı :/ Sırf bu yüzden Birleşik arap emirlikleri romunu kurasım geliyor :hmmm Neredeyse hiç bir uygulama ön yüklü gelmiyor ve sinir yandex de buna dahil:kotu:

remzi33

remzi33

Üye
Bende de durum aynı :/ Sırf bu yüzden Birleşik arap emirlikleri romunu kurasım geliyor :hmmm Neredeyse hiç bir uygulama ön yüklü gelmiyor ve sinir yandex de buna dahil:kotu:
Ya zaten MS'yi anlamıyorum. Bing varken Yandex ne alaka abi? böyle bi politika mı olur ya!

• Beğen
Tepkiler: erhanercan ve skynet
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Yükleme başarıyla tamamlandı ve toplam 52 dakika sürdü, birazdan 1-2 ss atarım :)

1 saatten az sürede güncellemeyi yükledim, merak edenler için birkaç ss çektim.
Pek kurcalamasam da, özetle bu sürüm olmuş, gerek performans gerekse hız ve stabil açısından çok iyi. :)

Klavye ayarları:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Sensation, og1907 ve 3 diğerleri
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Sonunda yapı kuruldu. Şuan sıfırlıyorum

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Üşenmedim onlarca sayfa okudum. Tatildeyim W10 8. yapıdayım. Eşimin telefonu ise W8.1 Denim. Eşimin telefonunu bir elime aldım da, Yeminle benim telefona kıyasla o kadar akıcı ve stabil ki. Yağ gibi akıyor lafı bile az gelir. Yine de ilk fırsatta 9. Yapı macerasına gireceğim. Bu zevki her yerde bulamam. En zevkli yeri burası.

Faruk Aytekin

Faruk Aytekin

Üye
Sizin şu yeni yapı beklemenizi, geldiğinde de oluşan ortamı uzun zamandır takip ediyorum ne olacak ne olmuş ne bitmiş öğreneyim diye, güncellemeler verilince burada ben de rahatlıyorum vallahi :D Kolay gelsin...

• Beğen
Tepkiler: ON9, bilalbilik ve BLasTeaR
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Biz yeni şeyler yeni özellikler beklerken microsoft bir önceki yazılımın performans güncellemesini sanki yenilik yapmış gibi bize 9.yapı olarak sunuyor. Ha birde yazılımı vermek için milletle tşk geçer gibi oylama yapıp oylamaya bile uymuyor. Neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum. Kararlı sürüme bu kadar yaklaşmışken şuan şahşahalı bir windows 10 şıkır şıkır bir görsel diğer platformlara keşke bu özellik bizdede olsa biz neden düşünemedik dedirtecek bir yenilik olması gerekmezmiydi? Ben şahsen bunları bekliyordum ve hala bekliyorum doğrusu. Telefonum lumia 925 16gb beyaz modeli geçen arkadaş geldi eşimde 1520 var aldığıma bin pişman oldum en kısa zamanda kurtulucam dedi ben cebimdeki telefonu çıkaramadım utancımdan Samsung note 2 ile çektiği resimleri gösterdi dibim düştü. Android yanlısı değilim sevmiyorumda ama samsungun ekranlarına hastayım süper amoled canavar gibi gösteriyor ve resim çekiyor. Ben neden telefonumu çıkarıp alın size canavar diyemiyorum. Microsoft bize neden bunu dedirtmiyor. Haksız mıyım arkadaşlar ?

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
9. yapı yükledikten sonra sıfırlamaya gerek varmı @bulutsuzgece ?

My-sQLL

My-sQLL

Üye
zil sesini nasıl değiştireceğiz arkadaşlar "zil sesi yaratıcısı" cortlamış :ehe

sahanemir

sahanemir

Üye
wifi,nin daha güçlü olduğunu farkettim şimdi.

My-sQLL

My-sQLL

Üye
ben şimdilik gerek duymadım..

bende hata verdiği için sıfırlamak zorunda kaldım :(
AYARLARDAN HAKKINDA ya gir ve Telefonunuzu sıfırlayın'ı kullanarak çözüm bulabilirsiniz.
Eğer o da mümkün değil ise telefonunuzu kapatın ve kapalı iken tuş kombinasyonları ile sıfırlama yapınız..
Muhtemelen sorun giderilecektir.
teşekkür ederim dostum sıfırladım komple ne var ne yok gitti ama düzeldi :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ya şu teamviewer ı kurabilen yok mu yahu
bende kurulu idi ancak şuan kurmamış mağazadan arattığım zamanda bulmuyor garip olarak benzer bir program var ama sadece aynı agda olduğu zaman bağlanıyor ms nin kendi uygulamasını deneyin
o değilde kilit ekranında saat geç gelme sorunu kısmen devam ediyor neden derseniz bir bildirim geldiğinde saat gelmiyor yine ancak normalde sorunsuz bunuda bildirmek lazım aslında veya herkezde şuan böylemi acaba

My-sQLL

My-sQLL

Üye
bende kurulu idi ancak şuan kurmamış mağazadan arattığım zamanda bulmuyor garip olarak benzer bir program var ama sadece aynı agda olduğu zaman bağlanıyor ms nin kendi uygulamasını deneyin
o değilde kilit ekranında saat geç gelme sorunu kısmen devam ediyor neden derseniz bir bildirim geldiğinde saat gelmiyor yine ancak normalde sorunsuz bunuda bildirmek lazım aslında veya herkezde şuan böylemi acaba
öyle dostum saat gelmiyo ara sıra

rcxy

Üye
Bildiğin % 0 ilerlemiyor saatlerdir, illa 8.1 e mi dönmek gerekiyor?

ON9

ON9

Üye
Edgeden Facebook mobil sayfa açılıyor mu??

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cüzdan güncellendi.

Üst Alt