Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hocam en iyisi sıfırla sende :)
Sadece fotoğraflar uygulamasında sorun var.
Sirf onun için sıfırlamaya gerek yok.
O da dediğim gibi muhtemelen yapı yüklendikten sonra mağazadan inen ilk güncellemeler sırasında olan bir sorun.
Yarın öbür gün Fotoğraflar'a güncelleme gelince baştan yükleneceği için düzelecektir.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
8.1'deki uygulama/oyunların W10'da çakışmaması/hata vermemesi için cihazı sıfırlayıp temiz kurulum yapsam iyi olacak.

• Beğen
Tepkiler: ON9
braayn

braayn

Üye
Daha kaç yapı kuracaksınız :) FİNALİ bekleyin derim.... Finalde anyayı konyayı göreceğiz

remzi33

remzi33

Üye
Sorularınızı şu anda twitter'da @MsEdgeDev hesabına #AskMSEdge hashtag’iyle sorabilirsiniz. Bir çok merak edilen soruya cevap vermişler.
Hocam neler sorulmuş, nelere cevap verilmiş. Bi özet geçerseniz seviniriz

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
İYİ YÖNLER:
1) Klavye muhteşem durumda hiç takılmadan yazabiliyorum hatta 8.1den bile rahatım :)
2)Groove müzik çok iyi özelliklede müzik geçişleri
3)Ayarlar bölümünde ilklerde kasma var ama sonradan düzelme söz konusu

Kötü yönleri;
1)Hala takılmalar söz konusu
2)pil tasarrufuna göre başlangıç çok şarj yiyor hakikatende öyle
3)Edge vasat bizimle değil !
4)Saatin geç gelmesi düzelmemiş

Benim notum Windows Mobile Tecnichal prewiev 10536(9.yapı) 10/3 BIZIMLE DİILSIN :'(

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal, suyunsesi ve kaankulahli
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Performans kötü. Ayrıca çoğu sitede uyumsuzluk var
Sizdede olmadık yerlerde atıyor dimi?
Facebookta yorumları okuyorum resimli yorumlarda var azcık sayfa şişsin anında atıyor. Aynı şey forumda da geçerli 2-3 sayfa gezdikten sonra atıyor. Her zaman olmuyor ama olduğu zamanda sinir bozuyor bide bazen attıktan sonra tekrar açılması bi 15 20sn sürüyor. Keşke hem IE hem de Edge yüklü gelse.

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bunu bir kenara yazın, final sürümünü bile 8.1 kadar stabil ve akıcı olmadan verirlerse şaşırmayın. Bence finali bu kadar özelikle, sadece sorunları bir parça daha giderilmiş olarak verecekler. Özellik eklemesi ağırdan ve sonraki güncellemeler ile olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve kaygisiz43
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bunu bir kenara yazın, final sürümünü bile 8.1 kadar stabil ve akıcı olmadan verirlerse şaşırmayın. Bence finali bu kadar özelikle, sadece sorunları bir parça daha giderilmiş olarak verecekler. Özellik eklemesi ağırdan ve sonraki güncellemeler ile olacaktır.
Katılıyorum ama yeni özellik verseler dahi 5 inç ve üstüne gelir

ersncak42

Üye
Yahu arkadaşlar dayanamadım ilk defa bi kurdum bu illeti kurmaz olaydım maxicepe girene kadar kırk takla attım mağazadaki güncellemeler yüklenmiyor takılıp kalıyordu bende hepsini iptal ettim o yüklemeleri nasıl geri getirebilirim bilgisi olan var mı

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Sizdede olmadık yerlerde atıyor dimi?
Facebookta yorumları okuyorum resimli yorumlarda var azcık sayfa şişsin anında atıyor. Aynı şey forumda da geçerli 2-3 sayfa gezdikten sonra atıyor. Her zaman olmuyor ama olduğu zamanda sinir bozuyor bide bazen attıktan sonra tekrar açılması bi 15 20sn sürüyor. Keşke hem IE hem de Edge yüklü gelse.
Gerçekten öyle. Her yapı daha kötüye gidiyor anlamıyorum napıyor bunlar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
OneDrive(17.2 > 17.2.1) güncellendi.

Raskoln

Raskoln

Üye
Takvim uygulamasının menüdeki simgesi boş görünüyor sizde de böyle mi?

BaySerkan

BaySerkan

Üye
8.1 e geri dönüp temiz bir kurulum yapayım dedim 00:20 de başladığım işlem şu an itibari ile son buldu 2,5 saat sürdü dün gece 8.yapıdan 9 a geçmek 4,5 saat sürmüştü..

mp2934

mp2934

Üye
Edge başlangıç ekranına sabitle çalışmıyor bende

sahanemir

sahanemir

Üye
Sayfa açılımlarında,ki animasyonu kapama imkanımız var da ben mi bulamıyorum yoksa yok mu

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Edge başlangıç ekranına sabitle çalışmıyor bende

Başlangıç ekranına sabitleme olayı yine sıkıntılı.
Atılan kısayollar bazen görünmeyebiliyor ya da geç görünebiliyor.
Kapatıp açarsanız düzelecektir diye tahmin ediyorum. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

Üst Alt