skynet
Üye
Bende de durum aynı :/ Sırf bu yüzden Birleşik arap emirlikleri romunu kurasım geliyorSessiz saatlere basınca yandex geliyor,niye ki?
Neredeyse hiç bir uygulama ön yüklü gelmiyor ve sinir yandex de buna dahilBende de durum aynı :/ Sırf bu yüzden Birleşik arap emirlikleri romunu kurasım geliyorSessiz saatlere basınca yandex geliyor,niye ki?
Neredeyse hiç bir uygulama ön yüklü gelmiyor ve sinir yandex de buna dahilYa zaten MS'yi anlamıyorum. Bing varken Yandex ne alaka abi? böyle bi politika mı olur ya!Bende de durum aynı :/ Sırf bu yüzden Birleşik arap emirlikleri romunu kurasım geliyorNeredeyse hiç bir uygulama ön yüklü gelmiyor ve sinir yandex de buna dahil
![]()
Yükleme başarıyla tamamlandı ve toplam 52 dakika sürdü, birazdan 1-2 ss atarım![]()

MS'yi kimse anlamıyor üzülmene gerek yokYa zaten MS'yi anlamıyorum. Bing varken Yandex ne alaka abi? böyle bi politika mı olur ya!

sıkıntı derken yani güncelleme yükleme de sıkıntı cok yanıEskisine göre çok daha iyi. Fazlası var eksiği yok.
Evet 8.1'den geçtim böyle bile yok.
ben şimdilik gerek duymadım..9. yapı yükledikten sonra sıfırlamaya gerek varmı @bulutsuzgece ?
ben şimdilik gerek duymadım..

teşekkür ederim dostum sıfırladım komple ne var ne yok gitti ama düzeldiAYARLARDAN HAKKINDA ya gir ve Telefonunuzu sıfırlayın'ı kullanarak çözüm bulabilirsiniz.
Eğer o da mümkün değil ise telefonunuzu kapatın ve kapalı iken tuş kombinasyonları ile sıfırlama yapınız..
Muhtemelen sorun giderilecektir.

bende kurulu idi ancak şuan kurmamış mağazadan arattığım zamanda bulmuyor garip olarak benzer bir program var ama sadece aynı agda olduğu zaman bağlanıyor ms nin kendi uygulamasını deneyinya şu teamviewer ı kurabilen yok mu yahu
öyle dostum saat gelmiyo ara sırabende kurulu idi ancak şuan kurmamış mağazadan arattığım zamanda bulmuyor garip olarak benzer bir program var ama sadece aynı agda olduğu zaman bağlanıyor ms nin kendi uygulamasını deneyin
o değilde kilit ekranında saat geç gelme sorunu kısmen devam ediyor neden derseniz bir bildirim geldiğinde saat gelmiyor yine ancak normalde sorunsuz bunuda bildirmek lazım aslında veya herkezde şuan böylemi acaba
Açılıyor sıkıntı yokEdgeden Facebook mobil sayfa açılıyor mu??