Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

atakanakata

atakanakata

Üye
1020 nin kamera performansını bu yapıda da kullanamıyoruz. lumia camera uygulaması ekim sonu gibi çıkacakmış :/

salihoglu1

Üye
Sessiz saatlere basınca yandex geliyor,niye ki?

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Saydamlık ayarları nereye gitti ?

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Sonunda lumia 920 ye kurdum da mağaza pert hiçbirşey indirmiyor swarm açılmıyor Groove müzikten başka bir müzik çalar çalmıyor ve üstelik Groove müzik şarkılarımı başta oynatmadı şimdi hepsinin artistlerini albümlerini silip açmaya başladı iki tane gösteriyor
Bende mağazadan uygulama indirebiliyorum.Güncelleme yapabiliyorum.Swarm bendede açılmıyor.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
920 çarklar %50 ye geldi büyük kısmı bitti sayılır ama daha 2 olanı kuracağım

erhanercan

erhanercan

Üye
ya şu teamviewer ı kurabilen yok mu yahu

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Hayırlısıyla bastım Yükle'ye :gul:
İlerlemeleri buraya yazacağım.

Çarklar bitti 38 dk sürdü
Verilerin taşınması 1/24 başladı.. (uygulama/oyunların boyutuna ve internetin durumuna göre süre değişiyor) Bitti 14 dk sürdü.

Bu arada az önce benim emekliyi (L625'i) elime aldım (kardeşime vermiştim) ne tuhaf ve bir o kadar da küçük oyuncak gibi geldi ya la L1520'den sonra :ehe

Yükleme başarıyla tamamlandı ve toplam 52 dakika sürdü, birazdan 1-2 ss atarım :)

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Benim cihaz hala arıyor :)

alaca61

Üye
Tavsiye edermisiniz9yapıyıbende8.yapı yuklu

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
9. Yapıda programları açılmayanlar o programı silip tekrar kursunlar.Swarmı öyle düzelttim

enessrsy

enessrsy

Üye
Abiler kardeşler korkuttunuz problemli diye korktum ama iki güncelleme toplamda iki saatte tamamlandı hiç de sorun çıkmadı :)

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Tek isteğim şuan sabahtan beri indirilmekte olan güncellemeleri iptal edebilmek, durduk yere şarj içiyor resmen ya, wifi açmaya korkuyorum.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Başlangıç'ın içinde duruyor.
Yeminlen az önce yoktu orada :)
Tile picture seçince saydamlık ayarı kaybolmuyor :)

Şimdi fark ettim başlangıç kısmında saydamlık ayarlamada sorun var önceki menüye dönmeden güncellemiyor

Son düzenleme:
remzi33

remzi33

Üye
Ya ne güzel %93 e kadar gelmişti ilk güncelleme. Şarjım bitti. açtım %0 olmuş. 2 saattir öyle kaldı. Napayım ben şimdi 8.1' geri mi döneyim yoksa sıfırlayıp öyle mi deneyeyim

Üst Alt