Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
dediğin gibi yaptım titreyince elimi powerdan çektim ama nokia yazısı sürekli kapandı açıldı ünlem isareti gelmedi bi türlü 30 40 saniye bekledim gelmedi.
Telefonun pilini yerinden çıkart, sonra tekrar tak..
Tel tamamen kapalı iken biraz önce yazdığım şeyleri işlem basabaklarını dikkate alarak tekrar dene..

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Telefonun pilini yerinden çıkart, sonra tekrar tak..
Tel tamamen kapalı iken biraz önce yazdığım şeyleri işlem basabaklarını dikkate alarak tekrar dene..
yaptım arkadaşım olmadı gelmedi ünlem işareti bende 8.1 e dönüyorum şu an teşekkür ederim yardımların için.tekrar 10 u kuracam bişey olmaz inşallah

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
yaptım arkadaşım olmadı gelmedi ünlem işareti bende 8.1 e dönüyorum şu an teşekkür ederim yardımların için.tekrar 10 u kuracam bişey olmaz inşallah
Tamam, en iyisi bu..
6 ncı yapı çok iyi , sorun çıkmaz.
Yalnız kurduktan sonra dikkat et..
6 ncı yapıyı kurmadan önce 8.1 için tüm güncellemeleri varsa eksiksiz olarak tamamla.
6 ncı yapı kurulduktan sonra;
telefonu bir süre kendi haline bırak ki arka plandaki işlemler ile güncellemeleri yapabilsin..
ve kurulum sırasında sana verilen mesajları dikkatlice takip et.. "şimdi telefonun yeniden başlaması gerekli" mesajı aldığın her an telefonu yeniden başlat.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Tamam, en iyisi bu..
6 ncı yapı çok iyi , sorun çıkmaz.
Yalnız kurduktan sonra dikkat et..
6 ncı yapıyı kurmadan önce 8.1 için tüm güncellemeleri varsa eksiksiz olarak tamamla.
6 ncı yapı kurulduktan sonra;
telefonu bir süre kendi haline bırak ki arka plandaki işlemler ile güncellemeleri yapabilsin..
ve kurulum sırasında sana verilen mesajları dikkatlice takip et.. "şimdi telefonun yeniden başlaması gerekli" mesajı aldığın her an telefonu yeniden başlat.
o mesajı cihaaz merkezi mi ne diye bi sistem uygulaması var onu güncelleyince diyor telefonu yeniden başlat diye

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Pili çıkardıktan sonra yaklaşık 10 dk pili takmayın.
Yada bütün tuşlara hard reset atıp ardından soft reset deneyin
Yada açın ellerinizi semaya bi elham... :D

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
o mesajı cihaaz merkezi mi ne diye bi sistem uygulaması var onu güncelleyince diyor telefonu yeniden başlat diye
Genellikle cihaz merkezine geliyor..
Bazen önemli bir güncelleme yaptıktan sonra siz de insiyatif kullanarak yeniden başlat yapabilirsiniz...

nigzes1907

nigzes1907

Üye
Sms alamıyorum arkadaşlar acaba sorun nedir pil tasarrufundan kontrol ettim izin verildi yazıyor bildirim merkezinden kontrol ettim hersey normal fakat mesaj gelmiyor yardım edebilecek varmı

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sms alamıyorum arkadaşlar acaba sorun nedir pil tasarrufundan kontrol ettim izin verildi yazıyor bildirim merkezinden kontrol ettim hersey normal fakat mesaj gelmiyor yardım edebilecek varmı
Gmail hesabı varsa o yapıyor.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşım bende 6.cı yapı yüklü idi telefon kendi kendine ısınıyo çok çabuk şarjı bitiyordu neden acaba.5.ci yapı da boyle olmuyordu.lumia 820
Bende de aynı şu anda. Sabah kalktığımda şarjı bitecekken ve az ısınmış şekilde buluyorum. Arka planda bir şeyler çalışmaya başladı sürekli ondan.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Bende de aynı şu anda. Sabah kalktığımda şarjı bitecekken ve az ısınmış şekilde buluyorum. Arka planda bir şeyler çalışmaya başladı sürekli ondan.
arka planda çalışan uygulamaları kapatıyorum ama.bakıyorum ısınıyo sanki bişeyler çalışıyo arka planda

nigzes1907

nigzes1907

Üye
Gmail hesabını sildim bakalım duzelecekmi teşekkür @Sensation

TheRock72

Üye
telefonu algılamadı dedikten sonra algılıyor ancak seçilen cihaz tanınmadı diyo.flash atmayı denedim yine aynı şekilde aygıtı tanımıyo.
-Cevaplar için teşekkürler bıraktım artık servise götürcem.Sabahtan beri denemediğim şey kalmadı.

navifirmden romindirip nokia care suite i denedin mi. ben sorunumu onla çözmüştüm.

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Sistem hala oturmamış en iyisi beklemek bence yıl sonuna kadar beklerim :D

TheRock72

Üye
s.a kolay gelsin hepinize 520 windows 10 yükliyim dedim ama çarklar dönüyor reset atıyor tekrar açılıyo çarklar dönüyo reset atıyo hep böyle nasıl düzeltirim

BİLGİSAYARI TELEFONU GÖRMEYENLER, SÜREKLİ ÇARKLARIN ÇIKTIĞI VE RESET ATILDIĞI,ÜZGÜN YÜZÜN ÇIKTIĞI DURUMLAR, 8.1 E GERİ DÖNEMEYENLER İŞTE ÇÖZÜM:
bir çok konuşmada dikkatimi çekmişti ama ilgilenmemiştim ta ki başıma gelene kadar. win 10 yüklediğim telefonum bu sabah brick oldu. sürekli çark çıkıyor ve reset atıyordu. nokia care suite ve lumia recovery tools ile kurtarmaya çaılştım ama olmadı. sonunda başardım. işte yöntem:
1. bilgisayarınızda denetim masasına girerek program ekle kaldırdan yayımcısı nokia olan tüm uygulama ve sürücüleri kaldırın. ayrıca yayımcısı nokia olmayan winusb driver gibi tüm usb bağlantı noktası driverlarını kaldırın. sakın aygıt yöneticisinden yapmayın. program ekle kaldırdan yapın. bu iş için uninstall programı da kullanabilirsiniz. ben kullanmadım.
2. bu kaldırma işleminde eğer yüklü ise nokia care suite ve lumia recovery tools programlarını da kaldırın. yani kısacası bilgisayarda nokia ile ilgili hiç birşey kalmayacak.
3. ccleaner ile kayıt defteri taraması yaparak tüm artık dosyaları temizleyin.
4. bilgisayarı yeniden başlatın
5. vereceğim linkten son sürüm nokia care suite programını indirin

6. programı yönetici olarak çalıştırarak kurun.
DİKKAT: kurulum sırasında birçok sürücü yüklenecek. gerekli olan tüm sürücüler yüklenecek. kurulumun herhangi bir aşamasında bu sürücü daha önce kurulmuştur uyarısı alırsanız en başta kaldırmadığınız bir sürücü vardır ve her şeyi en baştan yapmanız gerekir.
7. kurulum bittikten sonra navifirm ile gerekli romu indirip yüklemeyin yapabilirsiniz. bunun nasıl yapılacağı google amcadan öğrenebilirsiniz.
NOT: bu aşamadan sonra lumia recovery tool programının kurulup kurulmaması hakkında birşey söyleyemem. ben kurmadım gerek de yok.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: saynesim ve OnurYurdakul
kamil5028347

kamil5028347

Üye
güncelleme inmiyor %0 da kaldı ne yapmam lazım
edit: uzun süre bekledikten sonra inmeye başladı

Son düzenleme:

Üst Alt