Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
PC için dün Yapı 10158 yayımlanmasının ardından bugün de Yapı 10159 yayımlandı

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
aynı şeyi dendiğimde 920 de arka planda bir an çalışıyor ve daha sonra duruyor geri geldiğimde kaldığı yerden devam ediyor yani netle alakalı bir sorun yok, acaba cihaz farklılığı ile mi ilgili sadece belli cihazlarda destek mi veriyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aynı şeyi dendiğimde 920 de arka planda bir an çalışıyor ve daha sonra duruyor geri geldiğimde kaldığı yerden devam ediyor yani netle alakalı bir sorun yok, acaba cihaz farklılığı ile mi ilgili sadece belli cihazlarda destek mi veriyor
Dediğiniz gibi bende de aynı.

skynet

Üye
620'de denedim arka planda kesintisiz çalmaya devam ediyor

BaySerkan

BaySerkan

Üye
biraz geç oldu fakat genede yazayım dedim başına gelen faydalansın..
pazar gecesi tuş kombinasyonu ile WP 10 yüklü telefonuma hard reset atayım dedim çarklar sonuna kadar gidiyor en sonundada :( bu ifade ile karşılaşıyordum sonrada telefon kapanıyor tekrar açtığımda aynı işlem tekrarlıyor gene kapanıyordu önce LSRT denedim telefonu görmedi bende Nokia Care Suit vasıtasıyla daha önce Navifirm'den indirdiğim 8.1 romu ile flashlayarak telefonu kurtarabildim başına benzer şey gelen bu yöntemi denesin.

• Beğen
Tepkiler: sahanemir
lamia925

lamia925

Üye
Arkadaşlar yapı 10049 da edge arka planda video oynatıyomuş ama benim cihazda oynatamadım deneyen oldu mu

seco_can_can

seco_can_can

Üye
bu işlemler hangi aşamada oldu.
6 ncı yapıyı yüklemenin hemen bitiminden sonraki anda mı,
yoksa saatler sonra mı?

Şayet yükledikten hemen sonra oldu ise bu normal bir durum,
Telefon arka planda çalışma yapıyor, bir yandan da güncelleme yapıyor..
O yüzden telefonun ayarlarıyla fazla oynamayın, elinizde de durmasın(Kurcalamaktan kurtulması için :=) )
bu işlemler bittikten sonra hız ve performans durumu normalize olur.
hocam ilk yüklemeden sonra başladı ama gün boyu devam etti şimdi işten geldim gün boyu kasarak çalıştı ama 8.1 de saat gibiydi cihaz
bu işlemler hangi aşamada oldu.
6 ncı yapıyı yüklemenin hemen bitiminden sonraki anda mı,
yoksa saatler sonra mı?

Şayet yükledikten hemen sonra oldu ise bu normal bir durum,
Telefon arka planda çalışma yapıyor, bir yandan da güncelleme yapıyor..
O yüzden telefonun ayarlarıyla fazla oynamayın, elinizde de durmasın(Kurcalamaktan kurtulması için :=) )
bu işlemler bittikten sonra hız ve performans durumu normalize olur.
hocam ilk yüklemeden sonra başladı ama gün boyu devam etti şimdi işten geldim gün boyu kasarak çalıştı ama 8.1 de saat gibiydi cihaz

Aybars1979

Aybars1979

Üye
pazar gecesi tuş kombinasyonu ile WP 10 yüklü telefonuma hard reset atayım dedim çarklar sonuna kadar gidiyor en sonundada :( bu ifade ile karşılaşıyordum sonrada telefon kapanıyor tekrar açtığımda aynı işlem tekrarlıyor gene kapanıyordu önce LSRT denedim telefonu görmedi bende Nokia Care Suit vasıtasıyla daha önce Navifirm'den indirdiğim 8.1 romu ile flashlayarak telefonu kurtarabildim başına benzer şey gelen bu yöntemi denesin.
bende o da işe yaramıyor maalesef telefon garip bişeyoldu teleservis yolu göründü.

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar bir şey soracağım, mesaj bildirimi geldiğinde bu yapıda bildirim merkezinden cevap yazabiliyor muyuz ?

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
navifirm in hangi sürmünü kullanıyorsunuz v3.2de satın almadan hiçbir işlem yapmaya izin vermiyor

Aybars1979

Aybars1979

Üye
navifirm in hangi sürmünü kullanıyorsunuz v3.2de satın almadan hiçbir işlem yapmaya izin vermiyor
navi firm kullanmanıza gerek yok daha önce lsrt yada wsrt kulandıysanız zaten naqifirm ile indirmeniz gereken dosya inmiş oluyor onu kullnabilirsiniz.

braayn

braayn

Üye
içimden bir ses bu hafta perşembe günü 7.yapı gelecek diyor ama hadi hayırlısı :)

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
navi firm kullanmanıza gerek yok daha önce lsrt yada wsrt kulandıysanız zaten naqifirm ile indirmeniz gereken dosya inmiş oluyor onu kullnabilirsiniz.
hmm daha önce hiç kullanmamıştım bilgi verdiğniz için teşekkürler

Aybars1979

Aybars1979

Üye
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
içimden bir ses bu hafta perşembe günü 7.yapı gelecek diyor ama hadi hayırlısı :)
bana da öyle geliyor :)
@bozkirdangelen 8.1 de sensör sorunu düzeldi gibi tekrar windows mobile yükledim şuan sorun yok gibi

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
sorun nedir ne yapmaya çalışıyorsunuz? nokia care suit çok anlamlı bir proğram değil çünkü.
sorun yok:) @BaySerkan navifirm den 8.1 romu indirdim deyince navifirm çalışıyor zannetmiştim

Üst Alt