BLasTeaR
Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet bunu 15-20 sayfa önce söylemiştik

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

aynı şeyi dendiğimde 920 de arka planda bir an çalışıyor ve daha sonra duruyor geri geldiğimde kaldığı yerden devam ediyor yani netle alakalı bir sorun yok, acaba cihaz farklılığı ile mi ilgili sadece belli cihazlarda destek mi veriyorMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dediğiniz gibi bende de aynı.aynı şeyi dendiğimde 920 de arka planda bir an çalışıyor ve daha sonra duruyor geri geldiğimde kaldığı yerden devam ediyor yani netle alakalı bir sorun yok, acaba cihaz farklılığı ile mi ilgili sadece belli cihazlarda destek mi veriyor
Açık olan sekme sayısına göre Ram kısıtlaması var.Dediğiniz gibi bende de aynı.
bu ifade ile karşılaşıyordum sonrada telefon kapanıyor tekrar açtığımda aynı işlem tekrarlıyor gene kapanıyordu önce LSRT denedim telefonu görmedi bende Nokia Care Suit vasıtasıyla daha önce Navifirm'den indirdiğim 8.1 romu ile flashlayarak telefonu kurtarabildim başına benzer şey gelen bu yöntemi denesin.hocam ilk yüklemeden sonra başladı ama gün boyu devam etti şimdi işten geldim gün boyu kasarak çalıştı ama 8.1 de saat gibiydi cihazbu işlemler hangi aşamada oldu.
6 ncı yapıyı yüklemenin hemen bitiminden sonraki anda mı,
yoksa saatler sonra mı?
Şayet yükledikten hemen sonra oldu ise bu normal bir durum,
Telefon arka planda çalışma yapıyor, bir yandan da güncelleme yapıyor..
O yüzden telefonun ayarlarıyla fazla oynamayın, elinizde de durmasın(Kurcalamaktan kurtulması için :=) )
bu işlemler bittikten sonra hız ve performans durumu normalize olur.
hocam ilk yüklemeden sonra başladı ama gün boyu devam etti şimdi işten geldim gün boyu kasarak çalıştı ama 8.1 de saat gibiydi cihazbu işlemler hangi aşamada oldu.
6 ncı yapıyı yüklemenin hemen bitiminden sonraki anda mı,
yoksa saatler sonra mı?
Şayet yükledikten hemen sonra oldu ise bu normal bir durum,
Telefon arka planda çalışma yapıyor, bir yandan da güncelleme yapıyor..
O yüzden telefonun ayarlarıyla fazla oynamayın, elinizde de durmasın(Kurcalamaktan kurtulması için :=) )
bu işlemler bittikten sonra hız ve performans durumu normalize olur.
bende o da işe yaramıyor maalesef telefon garip bişeyoldu teleservis yolu göründü.biraz geç oldu fakat genede yazayım dedim başına gelen faydalansın..
pazar gecesi tuş kombinasyonu ile WP 10 yüklü telefonuma hard reset atayım dedim çarklar sonuna kadar gidiyor en sonundadabu ifade ile karşılaşıyordum sonrada telefon kapanıyor tekrar açtığımda aynı işlem tekrarlıyor gene kapanıyordu önce LSRT denedim telefonu görmedi bende Nokia Care Suit vasıtasıyla daha önce Navifirm'den indirdiğim 8.1 romu ile flashlayarak telefonu kurtarabildim başına benzer şey gelen bu yöntemi denesin.
Arkadaşlar yapı 10049 da edge arka planda video oynatıyomuş ama benim cihazda oynatamadım deneyen oldu mu
Evet bayadır var. Hatta ilk yapıdan beri olması lazım.Arkadaşlar bir şey soracağım, mesaj bildirimi geldiğinde bu yapıda bildirim merkezinden cevap yazabiliyor muyuz ?
navifirm in hangi sürmünü kullanıyorsunuz v3.2de satın almadan hiçbir işlem yapmaya izin vermiyorbiraz geç oldu fakat genede yazayım dedim başına gelen faydalansın..
pazar gecesi tuş kombinasyonu ile WP 10 yüklü telefonuma hard reset atayım dedim çarklar sonuna kadar gidiyor en sonundadabu ifade ile karşılaşıyordum sonrada telefon kapanıyor tekrar açtığımda aynı işlem tekrarlıyor gene kapanıyordu önce LSRT denedim telefonu görmedi bende Nokia Care Suit vasıtasıyla daha önce Navifirm'den indirdiğim 8.1 romu ile flashlayarak telefonu kurtarabildim başına benzer şey gelen bu yöntemi denesin.
navi firm kullanmanıza gerek yok daha önce lsrt yada wsrt kulandıysanız zaten naqifirm ile indirmeniz gereken dosya inmiş oluyor onu kullnabilirsiniz.navifirm in hangi sürmünü kullanıyorsunuz v3.2de satın almadan hiçbir işlem yapmaya izin vermiyor
hmm daha önce hiç kullanmamıştım bilgi verdiğniz için teşekkürlernavi firm kullanmanıza gerek yok daha önce lsrt yada wsrt kulandıysanız zaten naqifirm ile indirmeniz gereken dosya inmiş oluyor onu kullnabilirsiniz.
sorun nedir ne yapmaya çalışıyorsunuz? nokia care suit çok anlamlı bir proğram değil çünkü.hmm daha önce hiç kullanmamıştım bilgi verdiğniz için teşekkürler
bana da öyle geliyoriçimden bir ses bu hafta perşembe günü 7.yapı gelecek diyor ama hadi hayırlısı![]()

sorun yoksorun nedir ne yapmaya çalışıyorsunuz? nokia care suit çok anlamlı bir proğram değil çünkü.
@BaySerkan navifirm den 8.1 romu indirdim deyince navifirm çalışıyor zannetmiştim