Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bu hard reset kombinasyonunu geçerli olduğundan emin misiniz? 15 dakikadır deniyorum hala reset atabilmiş değilim değişmiş olabilir mi acaba?
şu şekilde wp hendi forumunda anlatılıyor ve bir çok kez denedim bende sorunsuz şekilde hard reset atmıştım bazen sarjı az iken sarj uyarı veriyor ve teli taktığınızda uygun sarj miktarına geldiğinde telefon açılıp çarklar dönmeye başlıyor yani sıfırlama başlıyor
edit: bu arada yeni öğrendim wp8.0 da hard format farklıymış ancak sizin bu sürümde olduğunuzu düşünmüyorum telefon yazılım sistemi neydi acaba

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kaygisiz43

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Paylaşıldı mı bilmiyorum ama; Facebook bildirimlerine çağ atlatan özellik Windows 10 M ile birlikte geliyor!

Facebook iletilerine yanıt verme opsiyonları tanıtılarak, şuan ki hızlı yanıt sistemi ile birlikte 3 işlemi yapabileceğiz;
Yorum Kutusu

Hem zamandan hem de veriden tasarruf olarak çok iyi olacağı ve işimizi kolaylaştıracağı kesin. :oke:
Bizi şaşırtıyorsun MS ! :gul:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: afwerker, saynesim, OnurYurdakul ve 1 kişi daha
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Paylaşıldı mı bilmiyorum ama; Facebook bildirimlerine çağ atlatan özellik Windows 10 M ile birlikte geliyor!

Facebook iletilerine yanıt verme opsiyonları tanıtılarak, şuan ki hızlı yanıt sistemi ile birlikte 3 işlemi yapabileceğiz;
Yorum Kutusu

Hem zamandan hem de veriden tasarruf olarak çok iyi olacağı ve işimizi kolaylaştıracağı kesin. :oke:

Ohoo ms şaşırtıyor arkadaş wp 10 çabuk gelsin :) :eller:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
ingilizceyi daha çok dikkate alırlar diye düşündüm o yüzden öyle demiştim ama geri bildirim yaparım umarım benim Türkçe'm den anlarlar :)

ARKADAŞLAR GERİ BİLDİRİMLERİ TÜRKÇE YAPIN.

• Beğen
Tepkiler: ON9
atakanakata

atakanakata

Üye
bugün 6. yapıda 3. günüm ve emin olun her gün daha da hızlandı sistem. şuan ilk kurduğum günden eser yok. stabilite artıyor zamanla. takılmalar falan azalıyor. 7. yapı böyle giderse slow olarak da çıkar ve en fazla 2 hafta içinde çıkacaktır.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
telefon sürekli yeniden başlıyor, herhangibir uygulama kaldırılamıyor ayarşar değiştirilemiyor. lsrt bir işe yaramıyor fikri olan?

bedby

bedby

Üye
öncelikle iyi günler..çok önemli bir sorunla karşılaştığım için yazıyorum.. sahurda telefonu şarja taktım ve yattım telefon açıktı bu arada..sabah kalktığımda ise telefon kapalı ve hiçbir şekilde açılmadı ve tepki vermedi..şimdi bi şekilde 8.1 e dönmeyi deneyeceğim..böyle bir sorun olabileceğinden haberdar olmanız ve geribildirimde bulunabilmeniz için yazıyorum.

soruna çözüm üretebilecek olan var mı? 8.1e dönme dahil hiçbiri yapılamıyor..hard reset yapılamıyo, wp recovery tool, lumia recovery tool, NSU dahil hiçbiri telefonu kabul etmiyo..şuan telefon iptal yaptıklarımla kurtarılamadı

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
soruna çözüm üretebilecek olan var mı? 8.1e dönme dahil hiçbiri yapılamıyor..hard reset yapılamıyo, wp recovery tool, lumia recovery tool, NSU dahil hiçbiri telefonu kabul etmiyo..şuan telefon iptal yaptıklarımla kurtarılamadı
Tuş kombinasyonunu denediniz mi?

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bu arada tp 6 da kendi hattınız internetini kullanmada sıkıntı yaşayan var mı?Ben format atmadan önce kendi internetimi telefon görmüyordu.Wifi ise sıkıntılıydı bakalım format attıktan sonra nasıl olacak.
Format sonrası açılmayan müzik,mesajlar,rehber,haritalar filan yani kısaca sistemin kendi programları düzeldi.
Telefonda ayarlar yok bu seferde :D

braayn

braayn

Üye

Yorum Kutusu

iyide bu adam neyi Like etti :)

bedby

bedby

Üye
Telefon kapalı ve açılmıyorsa belki şarjı bitmiş olabilir mi ? :hmmm olabilir :zong:

hayır olamaz çünkü ilk yazdığımda belirttiğim gibi teli şarja taktım ve açıktı kalktığımda kapalıydı ve şarjdaydı hala

braayn

braayn

Üye

link:
arama yönlendirme

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
bedby

bedby

Üye
Hımm:hmmm Bu durumdan sonra hiç şarja takıp beklettiniz mi? Eğer bekletmeniz ise bi deneyin takın dursun belki bir tepki (yaşam belirtesi) verir.[/QUOTE]

denedim ama malesef

sahanemir

sahanemir

Üye
Farklı bilgisayarda deneseniz çoğu zaman gözden kaçan bazı durumlar olabilir.bir deneyin derim.

bedby

bedby

Üye
Ben de nette bakınıyorum ama kayda değer bişi yok, servis yolu görünüyor :(

sağolun.sistem çıktığından beri forumu takip ederim böyle bir sorunu hiç duymadım ve ilk defa ben karşılaşıyorum anlamadım gitti.flashlama yolunu deneyeceğim birde son çare olarak.bu da olmazsa servise göndercem ancak hiçbir şekilde bi tepki vermeyen telefona ne yapabilcekler merak ediyorum açıkçası.
hem win7 hem de win 8 kurulu bilgisayarda denedim sonuç aynı

Üst Alt