BLasTeaR
Üye
Benim anlamadığım neden exploreri yok edipte edgeyi çıkardılar exploreri geliştiremiyorlar mı ?
'Bazıları' İE'yi tarayıcı niyetine saymıyor da ondan!
Microsoft'ta bu dalga geçenlere evrimi göstermek istiyor!
Benim anlamadığım neden exploreri yok edipte edgeyi çıkardılar exploreri geliştiremiyorlar mı ?
Diğer 3 tarayıcı şirketi birleşip bir tarayacı çıkarmak için kolları sıvamışlar.Umarım O çıkaracakları edgeyi kenara attırmaz'Bazıları' İE'yi tarayıcı niyetine saymıyor da ondan!
Microsoft'ta bu dalga geçenlere evrimi göstermek istiyor!
Kaldırıldı.Ben dün 6. yapıyı kurdum bazı hatalarından dolayı tekrar 8.1 döndüm.Windows insideri kurdukdan sonra ilk güncellemede Gdr2 kuruyordu.Şimdi ise direk windows 10 kurdu.O gelen 1 mb güncellemeden dolayımı ki oldu yoksa kaldırdılar mı ? Bilgisi olan var mı ? Daha önce açıklandı ise takip edemediğimden gözden kaçmıştır.
Diğer 3 tarayıcı şirketi birleşip bir tarayacı çıkarmak için kolları sıvamışlar.Umarım O çıkaracakları edgeyi kenara attırmaz

Anladım.Bu arada diğer kurulumuda sıfırdan yapmıştım, Şuanda baya akıcı geldi sistem güncellemeleri yapıyorum takılma dahi olmadı.Kazayla sevdimKaldırıldı.

sanırım güncellemeden yüklemeyi yapmışsınız o yüzden güncellemede sorun çıkıyordu. ben sıfırlamak zorunda kalmıştım sizde durumnedir tam olarak bilemiyorum ama.Anladım.Bu arada diğer kurulumuda sıfırdan yapmıştım, Şuanda baya akıcı geldi sistem güncellemeleri yapıyorum takılma dahi olmadı.Kazayla sevdim
Birde Ekstralar + Bilgi ve Cihaz merkezi güncellemesini yaparken sorun oluşması genel mi ?
bende bunu merak ediyorum acaba diğer sistemlerin en iyi tarayıcıları html5 de kaç puan alıyorlar, bu konuda bilgisi olan varmıDemek ki şimdiden varlığı bile gözlerini korkutmaya yetmiş
Daha Beta'da olan MS Edge, benchmark (Html5'te) diğer tarayıcılardan açık ara öndeyken Tam Sürümde bu farkı düşünemiyorum bile.
Sıfırladım telefonu, tüm yazılım güncellemesini yaptım ve windows 10 kurdum.Şuanda baya sağlıklı kullanıyorum.Bu arada onlarıda kurdum.sanırım güncellemeden yüklemeyi yapmışsınız o yüzden güncellemede sorun çıkıyordu. ben sıfırlamak zorunda kalmıştım sizde durumnedir tam olarak bilemiyorum ama.
Ana ekranımı paylaşayım ilham kaynağı olur farklı ekran severler için
bende bunu merak ediyorum acaba diğer sistemlerin en iyi tarayıcıları html5 de kaç puan alıyorlar, bu konuda bilgisi olan varmı
Arama yaptırarak istediğin uygulamaya ulaşma imkanın var ise onu dene.Arkadaşlar telefonu kırıcam.Hard reset atılmıyor telefona.Ayarlar kaybolduğu için ordan da reset atamıyorum.Mağazaya bağlanmıyor.Bilen varsa yardım etsin.
Bende de arada yapıyordu, şimdi düzeldi.. Düzelme sebebini de bilmiyorum ki sana yazayım. Yalnız arada bir bölge:Abd, dil: ingilizce ye aldım, sonra tekrar türkçeye çevirdiğim olmuştu.bu sensor olayı çok olmaya başladı bende arama geldiğinde ekran direk kararıyor. Başlarda boyle değildi
Demek ki genel.. Ben de de var, 3 gündür bir türlü güncellemenin sonuna gelmiyor..Anladım.Bu arada diğer kurulumuda sıfırdan yapmıştım, Şuanda baya akıcı geldi sistem güncellemeleri yapıyorum takılma dahi olmadı.Kazayla sevdim
Birde Ekstralar + Bilgi ve Cihaz merkezi güncellemesini yaparken sorun oluşması genel mi ?
Muhtemel yapılabilecekler:s.a kolay gelsin hepinize 520 windows 10 yükliyim dedim ama çarklar dönüyor reset atıyor tekrar açılıyo çarklar dönüyo reset atıyo hep böyle nasıl düzeltirim
telefon şuan hiç açılmıyo şarj durumunu bilmiyorum pili çıkardım denedim reseet denedim ama olmuyor 8.1 döneyim dedim pc görmüyor telefonuMuhtemel yapılabilecekler:
- Şarj durumunu kontrol ettiniz mi? En az 60 ve üzeri olmasında yarar var. ONdan kaynaklanıyor olabilir.
- Pilini çıkarın, yeniden takın, bir süre bekleyin ve tekrar deneyin.
- Reset atma olayıyla ilgili bir güncelleme yayınlanmıştı, acaba o güncelleme yüklenmedimi?
- Bunlar sorunu gidermedi ise telefon kapalı iken reset atmayı deneyiniz.
Reset atmayı, telefon kapalı iken tuş kombinasyonlarıyla mı denediniz?telefon şuan hiç açılmıyo şarj durumunu bilmiyorum pili çıkardım denedim reseet denedim ama olmuyor 8.1 döneyim dedim pc görmüyor telefonu
ses kısma + güçden bahsediyosanız denedim titredikten sonra telefon ses kısma basıyorum tek bu seferde nokia yazısı gidip gidip geliyorReset atmayı, telefon kapalı iken tuş kombinasyonlarıyla mı denediniz?
Acele etmeyin, şarja takın bir süre o şekilde çalışsın bazen giriş yapabiliyor..ses kısma + güçden bahsediyosanız denedim titredikten sonra telefon ses kısma basıyorum tek bu seferde nokia yazısı gidip gidip geliyor