Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

yuyil01

Üye
Bilgisayar İşletim Sisteminiz nedir acaba?

yuyil01

Üye
Bahsettiğim uygulamalar windows 8.1 ve windows 10 için geçerli ve sorunsuzdu,
Telefonumun yazılımını nasıl kurtarabilir/sıfırlayabilir/geri yükleyebilirim?

Telefonunuzda yazılımla veya yazılım güncellemeyle ilgili sorun varsa Software Recovery Tool ile telefonunuzun yazılımını evden sıfırlayabilir ve kurtarabilirsiniz. Windows Phone 8 yüklü modellerde, telefonunuz yanıt vermediğinde, takıldığında veya açılmadığında da telefonunuzu kurtarabilirsiniz.

• Önemli! Software Recovery Tool kullanılırsa, uygulamalar ve oyunlar (uygulama verileri ve oyun süreçleriyle birlikte), kısa mesajlar, arama geçmişi, müzik, fotoğraflar, vb. dahil telefonunuzda depolanan tüm içerikler silinecektir. Mümkünse önce telefonunuzu yedeklemeniz gerekir (Ayarlar > yedekleme). Kurtarma tamamlandıktan sonra bir yedeği geri yükleyebilirsiniz.
  • Not: Kurtarma işlemi, internet bağlantı hızınıza bağlı olarak biraz zaman alabilir ve kurulum sırasında telefonunuzu kullanamazsınız. Telefonunuzda ve modelinizde en son onaylanan yazılım sürümü yüklenecektir.
Bilgisayarınız için ön gereksinimler:

• Microsoft Windows 7 ya da sonrası.
  • Telefonunuzu bilgisayara bağlamak için USB kablosu.
  • Minimum 4 GB boş depolama alanı.
Hangi aracı kullanmalıyım?

Windows 8 veya sonrasını çalıştıran HTC One ve tüm Lumia telefonlar için Windows Phone Recovery Tool'u kullanın. Nokia markalı diğer tüm telefonlar için Lumia Software Recovery Tool'u kullanın. Telefonunuzda şu anda yüklü olan Windows Phone işletim sistemi (OS) sürümünü öğrenmek için Ayarlar > hakkında seçeneğine gidin.

Windows Phone Recovery Tool (Windows 8 veya sonrasını çalıştıran Lumia telefonlar ve HTC One için)

1. Bilgisayarınıza 'u indirin ve yükleyin. Mümkünse telefon pilinizin şarjının tamamen dolu olmasını sağlayın.
  2. Yükleme tamamlandığında, uygulamayı başlatın; ana ekran görüntülenir:

1. Telefonunuz otomatik olarak silinmezse, bilgisayarınızdan tüm telefonların bağlantısını kesin ve ana ekranın alt tarafındaki Telefonum algılanmadı seçeneğine basın.
  2. Sorulması durumunda telefon üreticisini seçin.
  3. Uyumlu bir USB kablosu kullanarak telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın.
  4. Bilgisayarın bağlanan telefonu algılamasını bekleyin ve ekrandaki yönergeleri izleyin. Telefon bir dakika içinde bağlanmazsa telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz: USB'yi bağlı tutun, Açma/kapatma ve Ses seviyesini azaltma tuşlarını aynı anda basılı tutun. Telefon titreştiğinde tuşları bırakın.
  5. Yazılımı telefonunuza yüklemeye başlamak için Yazılımı yükle seçeneğine basın.
Lumia Software Recovery Tool (eski Lumia telefonları ve diğer Nokia telefonları için)

1. Bilgisayarınıza 'u indirin ve yükleyin. Mümkünse telefon pilinizin şarjının tamamen dolu olmasını sağlayın.
  2. Lumia Software Recovery Tool'u başlatın ve telefonunuzu uyumlu bir USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın. Sorulması durumunda telefonunuzda doğru USB modunu seçin: Nokia Suite veya Modem.
  3. Araçta görüntülenen yönergeleri izleyin.
Bahsettiğim uygulamalar windows 8.1 ve windows 10 için geçerli ve sorunsuzdu,
Telefonumun yazılımını nasıl kurtarabilir/sıfırlayabilir/geri yükleyebilirim?

Telefonunuzda yazılımla veya yazılım güncellemeyle ilgili sorun varsa Software Recovery Tool ile telefonunuzun yazılımını evden sıfırlayabilir ve kurtarabilirsiniz. Windows Phone 8 yüklü modellerde, telefonunuz yanıt vermediğinde, takıldığında veya açılmadığında da telefonunuzu kurtarabilirsiniz.

• Önemli! Software Recovery Tool kullanılırsa, uygulamalar ve oyunlar (uygulama verileri ve oyun süreçleriyle birlikte), kısa mesajlar, arama geçmişi, müzik, fotoğraflar, vb. dahil telefonunuzda depolanan tüm içerikler silinecektir. Mümkünse önce telefonunuzu yedeklemeniz gerekir (Ayarlar > yedekleme). Kurtarma tamamlandıktan sonra bir yedeği geri yükleyebilirsiniz.
  • Not: Kurtarma işlemi, internet bağlantı hızınıza bağlı olarak biraz zaman alabilir ve kurulum sırasında telefonunuzu kullanamazsınız. Telefonunuzda ve modelinizde en son onaylanan yazılım sürümü yüklenecektir.
Bilgisayarınız için ön gereksinimler:

• Microsoft Windows 7 ya da sonrası.
  • Telefonunuzu bilgisayara bağlamak için USB kablosu.
  • Minimum 4 GB boş depolama alanı.
Hangi aracı kullanmalıyım?

Windows 8 veya sonrasını çalıştıran HTC One ve tüm Lumia telefonlar için Windows Phone Recovery Tool'u kullanın. Nokia markalı diğer tüm telefonlar için Lumia Software Recovery Tool'u kullanın. Telefonunuzda şu anda yüklü olan Windows Phone işletim sistemi (OS) sürümünü öğrenmek için Ayarlar > hakkında seçeneğine gidin.

Windows Phone Recovery Tool (Windows 8 veya sonrasını çalıştıran Lumia telefonlar ve HTC One için)

2. Yükleme tamamlandığında, uygulamayı başlatın; ana ekran görüntülenir:

1. Telefonunuz otomatik olarak silinmezse, bilgisayarınızdan tüm telefonların bağlantısını kesin ve ana ekranın alt tarafındaki Telefonum algılanmadı seçeneğine basın.
  2. Sorulması durumunda telefon üreticisini seçin.
  3. Uyumlu bir USB kablosu kullanarak telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın.
  4. Bilgisayarın bağlanan telefonu algılamasını bekleyin ve ekrandaki yönergeleri izleyin. Telefon bir dakika içinde bağlanmazsa telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz: USB'yi bağlı tutun, Açma/kapatma ve Ses seviyesini azaltma tuşlarını aynı anda basılı tutun. Telefon titreştiğinde tuşları bırakın.
  5. Yazılımı telefonunuza yüklemeye başlamak için Yazılımı yükle seçeneğine basın.
Lumia Software Recovery Tool (eski Lumia telefonları ve diğer Nokia telefonları için)

2. Lumia Software Recovery Tool'u başlatın ve telefonunuzu uyumlu bir USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın. Sorulması durumunda telefonunuzda doğru USB modunu seçin: Nokia Suite veya Modem.
  3. Araçta görüntülenen yönergeleri izleyin.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
yeni güncellemeyi serbest bıraktılar mı

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Son düzenleme:
yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Eski yapı kalktığı halde neden insiderda yapı gözüküyor acaba

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Merak ediyorum da,onlar mı bizi anlamıyor yoksa biz mi onları anlamıyoruz:)Nedir bu yayınlandı yayınlanacak muamması acaba.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Şu yazılarıma bir göz atar mısın? (Sanırım iki programı da denememişsinizdir)

1. Yardım - Reset Atamıyorum - MaxiCep
  2. Yardım - Reset Atamıyorum - MaxiCep

Lumia Software Recovery Tool 0x80091007 hatası ve çözümü ile ilgili birisi video paylaşılmış , olmadı ona bir göz at.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu görmemiştim ancak pc win7 olunca bu olamıyor neyse sorunu çözdüm başka bir pc buldum uyumlu orada yapıcam

Bay H

Bay H

Üye
Şu yazılarıma bir göz atar mısın? (Sanırım iki programı da denememişsinizdir)

1. Yardım - Reset Atamıyorum - MaxiCep
  2. Yardım - Reset Atamıyorum - MaxiCep

Lumia Software Recovery Tool 0x80091007 hatası ve çözümü ile ilgili birisi video paylaşmıştı , olmadı ona bir göz at.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Benim aldığım hata standart bir yükleme hatası değildi. Cihazın yetkilendirmelerinde uzun süredir bir problem vardı, bundan kaynaklı hiçbir kurtarma programı yüklenmiyordu birkaç küçük ayar ile çözüldü, 8.1 e dönüldü bile :).

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve sfgnrl
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Benim aldığım hata standart bir yükleme hatası değildi. Cihazın yetkilendirmelerinde uzun süredir bir problem vardı, bundan kaynaklı hiçbir kurtarma programı yüklenmiyordu birkaç küçük ayar ile çözüldü, 8.1 e dönüldü bile :).

hımm, daha bu gün 5:30 civarı konuda belirtmişsin gözüm takıldı bi yardımcı olayım dedim.
Neyse, hal olduğuna sevindim..

serinaga

serinaga

Üye
Oooo bu iş bana yaradı, kaç zamandır gdr2'de beklemedeyim, artık 10136 yapıyı bu defa bende yükleyeceğim, olmadı zaten sıfırlama zamanı gelmişti telefona, temiz bir başlangıç yaparım, günlük kullanımı etkilemezse, artık Windows 10'dan devam ...
Hadi bakalım elleri ovuşturmaya başlayalım ...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar 5.yapı yayınlandı mı,yayınlanmadı mı bilgisi olan var mı? @Sensation @papakudioflu

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ThunderblastX ve Esendağlı

Üst Alt