Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımReset Atamıyorum
Sponsorlu Bağlantılar
iyavuzoz
Üye
Konu Sahibi
Reset Atamıyorum
Lumia 520 kullanıyorum güç tuşum bozuk içeri kaçtı biraz önce telefonu elime aldım biraz kullandıktan sonra "Unable to find a bootable option.Press any key to shut down" hatasıyla karşılaştım hiç bi şekilde açamıyorum telefonu ne yapmam lazım
BLasTeaR
Üye
Bilgisayarınıza
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
'u indirip, USB yardımıyla sıfırlayabilirsiniz.
Anlatım için:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Önemli! Software Recovery Tool kullanılırsa, uygulamalar ve oyunlar (uygulama verileri ve oyun süreçleriyle birlikte), kısa mesajlar, arama geçmişi, müzik, fotoğraflar, vb. dahil telefonunuzda depolanan tüm içerikler silinecektir. Mümkünse önce telefonunuzu yedeklemeniz gerekir (Ayarlar > yedekleme). Kurtarma tamamlandıktan sonra bir yedeği geri yükleyebilirsiniz.
bro bu recovery tool bende calısmıyor bılgısayarım wındows 7 dıyemı acaba ? görmuo telefonu ama usb de sıkıntı yok takınca sarj da edıyo ıcındekılerede baktırtıyo htc 8s 8.1 yuklu tlfdada
bro bu recovery tool bende calısmıyor bılgısayarım wındows 7 dıyemı acaba ? görmuo telefonu ama usb de sıkıntı yok takınca sarj da edıyo ıcındekılerede baktırtıyo htc 8s 8.1 yuklu tlfdada
ındırıdm zaten orjınal programı sorun yok ama baglanamadı dıyor sonra ses acma kapama power basıp ekranda yazılar cıkana kadar beklıyorsun balganıyor dıyo baglanmıyor telefona : S
ındırıdm zaten orjınal programı sorun yok ama baglanamadı dıyor sonra ses acma kapama power basıp ekranda yazılar cıkana kadar beklıyorsun balganıyor dıyo baglanmıyor telefona : S