Hani bugündüYarın yayınlanacağı belirtiliyor...
Ek olarak 10145 numaralı #Windows10Mobile yapısı da test aşamasında.

Slow olarak hiç vermediler diye biliyorum..Slow yükleyip denim de bıraktım yani tekrar 8.1e yükleyip öyle mi güncelleme almam gerekiyor.
ustam asus n550jv kullanıcısıyım bana da kesinlikle yüklenmiyordu. En son saatlerce uğraştıktan sonra Nokia software updater for retail in güncel sürümünü buldum. Onunla oldu. Biraz daha uğraş olmazsa ben o programın guncelini yine bulup senle onedrive dan paylaşayım ?Ben 8.1 e dönemiyorum abi, kurtarma araçlarının hiçbiri yüklenmiyor bilgisayara kaldım böyle![]()
şuan 8.1 deyim yüklemye yaptığım 5. yapı mı yüklecek?Yeni yapı geldi .
Yarım saat sonra filan yukle bende yuklemeyi düşünüyorum bir kaç gün sonra duruma göre.şuan 8.1 deyim yüklemye yaptığım 5. yapı mı yüklecek?
kesin yayınlandıysa başlatcam zaten gdr2 falan uzun sürüyor çunküYarım saat sonra filan yukle bende yuklemeyi düşünüyorum bir kaç gün sonra duruma göre.
anladığım kadarıyla öyle ama yayınlandı mı onu bilmiyoruzyeni girdim foruma özet geçebilecek arkadaş varmı? gabe tweet i ne diyordu , 8.1 yüklü olanlar 5. yapıyı yükleyebilecekmi? şu an 8.1 deyim.
yeni girdim foruma özet geçebilecek arkadaş varmı? gabe tweet i ne diyordu , 8.1 yüklü olanlar 5. yapıyı yükleyebilecekmi? şu an 8.1 deyim.
8.1 olanlar değil 4. Yapı yüklü olanlar yükleyemiyor ve 8.1 olanlar yükleyebiliyor yani 8.1 e dönmek gerekiyoranladığım kadarıyla öyle ama yayınlandı mı onu bilmiyoruz

yükleyecek.8.1 dekiler yükleyebilecek mi yükleyemeyecek mi? net cevabı yokmu? ona göre 5. yapı gelmeden hemen 4. yapıya geçerim.