Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
Biz nasıl yapabiliriz? :)

Uygulamayı nasıl hacklediler çözemedim ancak bizim forumda da olan uygulama yükleme yöntemine yönlendiriyorlar.

tarayıcıda çeviriyi İngilizce ayarlayarak detayları çözebilirsiniz.

Yine de normal şekilde güncellemeyi bekleseniz iyi olur. Telefonu hiç güncelleme alamayacak hale getirebilirsiniz :ehe

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
İlk sayfaya nelerin geldiği yazılabilirmi acaba yuklemek veya yuklememek için bilgilendirici olur

• Beğen
Tepkiler: ceza87
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Yazılımı sd karta indirmek zor değil, yayınlanan cihazlardan birini sıfırlayıp kendi mail adresinle giriş yaparsan muhtemelen Windows size güncellemeyi verecektir de hack olayını bilemem o beni aşar :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Uygulamayı nasıl hacklediler çözemedim ancak bizim forumda da olan uygulama yükleme yöntemine yönlendiriyorlar.

tarayıcıda çeviriyi İngilizce ayarlayarak detayları çözebilirsiniz.

Yine de normal şekilde güncellemeyi bekleseniz iyi olur. Telefonu hiç güncelleme alamayacak hale getirebilirsiniz :ehe
O hiç sıkıntı değil deneyelim bakalım bi :ehe Yalnız tam ne dediği anlaşılamıyor

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
1316 şifresi ne oldu :) Paylaşımları okumadım ama belki açıklanmıştır.
Benim teorim bu: 12.02.15 = 12215 ortadaki 2'nin 1'ini sola 1'ini sağa ver 1316 :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, zaakaan, Sensation ve 2 diğerleri
habbuj

habbuj

Üye
Benim teorim bu: 12.02.15 = 12215 ortadaki 2'nin 1'ini sola 1'ini sağa ver 1316 :)
1316 dakikaydı o saat 21 sularında verildi güncelleme. Tweet atıldığında saat 12ydi. ;)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

1316 dakikaydı o saat 21 sularında verildi güncelleme. Tweet atıldığında saat 12ydi. ;)

@Osman Özer Öz o bulmacayı Einstein bile çözemezmiş.
Adamın yaptığı hesaba bak :)

10:02 PM'in (yani 22:02'nin) üzerine 718 dakika eklemiş ve güncellemenin verildiği ertesi sabah 10:00'a ulaşmış.
718 sayısı sayı sisteminde 1316'ya denk geliyor.

• Beğen
Tepkiler: kamil5028347 ve Esendağlı
braayn

braayn

Üye
yenılıkte yenılık sadece gozunuzun gordugunu yorumluyosunuz kım bılır alt yapıda apılerde nasıl degısıklıkler var. Oyle 2-3 sey eklenen guncellemeler 200-300 hatta daha fazla mb olmaz.
Beni api ilgilendirmiyorki ben son kullanıcıyım gozumun gorduğunu şuanda yorumluyorum.Sende gozunun görmediğini yorumluyorsun buda bana göre yanlış

Murat Alper

Murat Alper

Üye
lumia 630 windowsmobile 10 yüklenmiş olarak

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Ne kadar ilginç bir durum inanabiliyor musunuz?
Windows 10 TP işletim sistemi üst seviye cihazlar tarafından desteklenmiyor anlamına geliyor bu durum.
Benim bildiğim iyi cihazlar üzerinde denenir daha düşük cihazlara optimize edilir.
Ama o dediğin o kadar kolay değil ve senin bildiğin şey doğru değil duşuk donanımlı cihaza uyarlanırsa yüksek donanımlı cihaza zaten daha kolay uyum sağlanır.

zbahadir

Üye
Ama o dediğin o kadar kolay değil ve senin bildiğin şey doğru değil duşuk donanımlı cihaza uyarlanırsa yüksek donanımlı cihaza zaten daha kolay uyum sağlanır.

Ama sizin dediğiniz gibi de değilmiş. Verilen cihazların yükleme alanları daha yüksek olduğu için onlara verilmiş. Bizim cihazlarımızın yükleme için ayrılan alanları daha küçükmüş. O alanı artırmak için bir uygulama geliştiriyorlarlarmış ondan sonra bize de Windows 10 gelebilirmiş.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bu işlemin 480x800 çözünürlüğü üzerindeki cihazlar ve mikro sd kart girişi olmayan cihazlarda işe yaramamaktadır(480*800 üzeri garanti edilmemektedir.)

Arkadaşlar çok baait bir yolla yapmışlar bu işlemi. Uygulama üzerinden cihazlarını 630 veya 730 gibi gösterip mikro sd ile telefona yüklemişler ve güncellemeyi almışlar.

Güncelleme alınan uygulama yaptıkları modifiye ise

Kod:
Riskli olduğu için içerik kaldırılmıştır. Denemek riske rağmen denemek isteyenler olursa yukarıdaki linki ziyaret edebilir.
@bulutsuzgece Özgür abi şu yöntemi anlayabildin mi :)

zbahadir

Üye
Resmen insanlarla dalga geçtiler. Yapamadıysanız yapamadık veya yetiştiremedik deyin. Ellerinde bu cihazlardan yok muydu kurup deneyecek. İki tane cihaz için Windows 10 sunmanın mantığı ne? Olsa olsa "bakın biz çalışıyoruz yapıyoruz" fala filan. Oyalama taktiği. Sanki kafalarına silah dayadık illa da verin diye. Koy araya üç ay daha de ki biz daha iyi bir sistem yapmaya çalışıyoruz üç ay daha bekleyin bekleriz. Uyduruk bir Windows 10 hiç bir özelliği yok niye yayınlarsın ki bunu. :(

Serhan

Serhan

Üye
Quick Reply ?
Varmış tamam gördüm.

ArMaGeDdOn_87

Üye
bunu yayınlamaya bile değmez :) ayıp ya :)

• Beğen
Tepkiler: yuvanacuu
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Resmen insanlarla dalga geçtiler. Yapamadıysanız yapamadık veya yetiştiremedik deyin. Ellerinde bu cihazlardan yok muydu kurup deneyecek. İki tane cihaz için Windows 10 sunmanın mantığı ne? Olsa olsa "bakın biz çalışıyoruz yapıyoruz" fala filan. Oyalama taktiği. Sanki kafalarına silah dayadık illa da verin diye. Koy araya üç ay daha de ki biz daha iyi bir sistem yapmaya çalışıyoruz üç ay daha bekleyin bekleriz. Uyduruk bir Windows 10 hiç bir özelliği yok niye yayınlarsın ki bunu. :(
Adamlar zaten daha iyi bir sistem yapmak için verdiler bu güncellemeyi siz kullanın diye değil.
Kullanacak insanlar kullansın biz de geliştirelim ondan sonra şu isyan eden diğerlerine veririz diye düşünüyorlar ama hata yapıyorlar. Yapmaları gereken herkese açık beta olmamalı sadece geliştiricilere ya da gerçekten kullanacak kişilere vermeleri lazım.

Kısaca şu anda sistem geliştiriliyor şu anda çalışıyorlar denemek istemiyorsan denemezsin bu kadar basit eğer 3 ay daha koy diyorsan 3 ay beklersin ondan sonra sorunsuz sürümü kurarsın
bunu yayınlamaya bile değmez :) ayıp ya :)

dakamon

dakamon

Üye
İlk wp10 dalgası bir anda geldi geçti insanların hevesleri kursaklarında kaldı ve beklentilere tam cevap veremedi. İlk intiba önemliydi ve bunda pek başarılı olamadı benim açımdan. Son hali muhteşem olabilir belki ona lafım yok. Allahtan tüm cihazlara da vermemişler herkes şimdi ana avrat küfrederdi MS ye :D hatalar yüzünden ve eksiklikler yüzünden. Çünkü hali hazırda 8.1 de olan şeyleri de kullanılmaz kılan hatalar eksiklikler barındırıyordu. Önümüzdeki 3 ay hareketli geçecek ama sanırım wp10 havasını kaybetti gibi geliyor. Umarım heyecanımızı tekrar yükseltecek şeyler olur :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, ArMaGeDdOn_87 ve zbahadir

zbahadir

Üye
Adamlar zaten daha iyi bir sistem yapmak için verdiler bu güncellemeyi siz kullanın diye değil.
Kullanacak insanlar kullansın biz de geliştirelim ondan sonra şu isyan eden diğerlerine veririz diye düşünüyorlar ama hata yapıyorlar. Yapmaları gereken herkese açık beta olmamalı sadece geliştiricilere ya da gerçekten kullanacak kişilere vermeleri lazım.

Kısaca şu anda sistem geliştiriliyor şu anda çalışıyorlar denemek istemiyorsan denemezsin bu kadar basit eğer 3 ay daha koy diyorsan 3 ay beklersin ondan sonra sorunsuz sürümü kurarsın

İyi de ya herkese ver ya hiç kimseye verme ben onu demeye çalışıyorum. Tabi ki de kurup kurmama hakkına sahibim ama bana bu hakkı vermiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İlk wp10 dalgası bir anda geldi geçti insanların hevesleri kursaklarında kaldı ve beklentilere tam cevap veremedi. İlk intiba önemliydi ve bunda pek başarılı olamadı benim açımdan. Son hali muhteşem olabilir belki ona lafım yok. Allahtan tüm cihazlara da vermemişler herkes şimdi ana avrat küfrederdi MS ye :D hatalar yüzünden ve eksiklikler yüzünden. Çünkü hali hazırda 8.1 de olan şeyleri de kullanılmaz kılan hatalar eksiklikler barındırıyordu. Önümüzdeki 3 ay hareketli geçecek ama sanırım wp10 havasını kaybetti gibi geliyor. Umarım heyecanımızı tekrar yükseltecek şeyler olur :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bu sürümün adı dikkat ettiyseniz "Windows 10 Mobile Technical Preview" yani ileri düzey bilgisi olan kullanıcılar için, ha bu sürümdeki hatalar Windows 10 Mobile Comsumer Preview yani tüketici ön izleme sürümünde olsa belki haklı olabilirdiniz.

Adamlar ortaya bir şablon koydu ve o şablonu eklenecek özellikleri de belirledi. Şu anda yayınlanan şablon sürüm bile genel olarak günlük kullanıma tam uygun olmasa da büyük sorunlar çıkartmaz. Bu bile ileride sistemin neye benzeyeceğini işaret ediyor. Bu arada kullanım şartlarında dikkat ettiyseniz "Preview programı boyunca sistem ara yüzünde olacak değişiklikleri" de kabul ediyoruz. Adamlar arayüzü de geliştirmeye ve daha tutarlı tasarım çizgileri oluşturmaya devam ediyorlar.

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve ogzhnoTr

Üst Alt