Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

habbuj

habbuj

Üye
Technical Preview'in bir haber ajansı olduğunu düşünenler, bu güncelleme size göre değil
:)

kesasd

kesasd

Üye
Tam bu noktada baştan beri düşündüğüm ve Microsoft'un yaptığı bence en büyük hata/risk: Preview sürümlerini resmi store geliştiricileri dışında -veya msdn üyeleri- appstudio gibi herkesin üye olabileceği platformlar için de açmış olması.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, papakudioflu, SamilGoktas ve 2 diğerleri
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
herhalde kararlı sürümü bekliyeceğim

dakamon

dakamon

Üye
Tam bu noktada baştan beri düşündüğüm ve Microsoft'un yaptığı bence en büyük hata/risk: Preview sürümlerini resmi store geliştiricileri dışında -veya msdn üyeleri- appstudio gibi herkesin üye olabileceği platformlar için de açmış olması.

Kesinlikle katılıyorum. İyi niyetli davrandılar belki ama profesyonel bir karar değil. Belkide insanları platforma karşı sıcak tutmak istediler ama ters tepti.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
saynesim

saynesim

Üye
madem bu kadar kötü neden tanıtım yapıyorsunuz iyice geliştirin ondan sonra tanıtımı yapıp düzgün güncelleme yayımlayın

dakamon

dakamon

Üye
Technical Preview'in bir haber ajansı olduğunu düşünenler, bu güncelleme size göre değil
:)

Dostum insanların teknik onizlemenin özelliğini tam bilmiyor olduğunu soyleyebilirsiniz ama bence dalga geçmemek lazım herkesin fikrine duşuncesine saygı duyarak eleştri yapılmalı. Sonra yorumlarım neden silindi oluyor :D

dakamon

dakamon

Üye
madem bu kadar kötü neden tanıtım yapıyorsunuz iyice geliştirin ondan sonra tanıtımı yapıp düzgün güncelleme yayımlayın

Çok mantıklı :D birde joe belfiore daha birçok özellik var bunu sizin kurcalayıp bulmanız lazım demişti tanıtım videosu da sanırım bug lardan bahsetti :P :D

• Beğen
Tepkiler: dark_13
dakamon

dakamon

Üye
İkinci bir telefonum olsa yüklerdim kurcalardım bolcada geri bildirim yapardım her sorunu yazardım. Umarım Türkçe yazsakta bunlar Türkiye ekibi tarafından toplanıyordur

saynesim

saynesim

Üye
koskoca dünya yazılım devisin bu kadar mı olur androıd ve iosu cebinden çıkarması lazım Microsoft yalanmı arkadaşlar

parberk99

parberk99

Üye

Abi Maxicep'e güncelleme gelecek mi?

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
koskoca dünya yazılım devisin bu kadar mı olur androıd ve iosu cebinden çıkarması lazım Microsoft yalanmı arkadaşlar
Derdin ne? Deminden beri yazılanları görmüyor musun da hala devam ediyorsunuz. Kardeşim yüklemeyin. Microsoft bu kadar demedi ki. Sürekli güncelleyeceğiz ve yenilikler gelecek demedi mi?

braayn

braayn

Üye
Beta hatalarda dolu olabilir bunu adamlar zaten söyledi soylemeselerde adı üstünde beta burda sanki kimse 3.parti uygulamalarda beta kullanmadı ?
Burda tek sorun beklentilerin yüksek oluşu şahsen ben bir ekstra görmedim wp 10'dan .Ekstradan kastım yeni özellikler vs ben son kullanıcı olarak düşünüyorum tamam yazılımcılar için api vs muhakak onleri açıldı çok daha iyi uygulamalar gelecektir ama ayarlar menusunu toparlayıp Office ve foto galeriyi adam edip wp 10 beta diyede sunma .Daha öncede dediğim gibi diğer platformlarda olan incik boncukları görmek istiyorum.otg vs vs her defasında yazmanın luzmu yok.Bunları geçtim ekran kilidi bile aynı yani bunlar olacak yapacak adamlar emimin finalde daha iyi olacak ama biz finalde bu incik boncuğu beklemiyoruz.Betada verki finalde daha farklı özellikler ile karşımıza çık.Office konusu muazzam olmuş .Outlook pcdeki ile birebir aynı muazzam.eee bu kadar mı nerde sistemin kazanacağı diğer özellikler hani diğer platformlarda olupda bizde olmayanlar.İnsanlar bence bunu wp 10 betada görmek istiyor .Wp 10 bu şekilde gelseydi zaten kasması donması vs vs düzeltilir sıkıntı yok keşke otg olaydı da çalışmasaydı.Finale kadar kurmayacağım ....

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
habbuj

habbuj

Üye
Dostum insanların teknik onizlemenin özelliğini tam bilmiyor olduğunu soyleyebilirsiniz ama bence dalga geçmemek lazım herkesin fikrine duşuncesine saygı duyarak eleştri yapılmalı. Sonra yorumlarım neden silindi oluyor :D

O zaman Microsoft çok saygısız dostum. Ona nazire yaptım ;) o da ; APN'nin bir haber ajansı olduğunu düşünüyorsanız bu güncelleme size göre değil demişti :)

Bay H

Bay H

Üye
Arkadaşlar herkes tekrar tekrar ve tekrar yazıyor ama hala "nasıl olur lan","nasıl işletim sistemi yapmışlar lan","çok eksik bu olmamış","hatalı çalışıyor kasıyor","üç beş şey değişmiş hala aynı resmen 8.1"

Tarzı yazılar okuyorum, yapmayın arkadaşlar. Elinizi vicdanınıza koyun az biraz sakin kafayla düşünün. Daha "İlk Teknik Ön İzleme" yahu daha ilk. Önümüzdeki ay yeni sürüm gelecek ondan sonraki ay tekrar yeni bir sürüm gelecek. Bu hali daha başlangıç.

Ha ama beğenmediğin yerler varsa burada şöyle böyle diye sıkıntıları yazma. Ses kısma ve güç butonlarına aynı anda bas geribildirim gönder. Gönder ki o beğenmediğin yerler için öneri sun. Burada söylenmen hiçbir işe yaramıyor.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, PureFood, dilmenibrahim ve 4 diğerleri
dakamon

dakamon

Üye
Bu beta bile değil. Bu alfa aşamasında daha. Betayı build etkinliğinde de verirler bence.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Beta hatalarda dolu olabilir bunu adamlar zaten söyledi soylemeselerde adı üstünde beta burda sanki kimse 3.parti uygulamalarda beta kullanmadı ?
Burda tek sorun beklentilerin yüksek oluşu şahsen ben bir ekstra görmedim wp 10'dan .Ekstradan kastım yeni özellikler vs ben son kullanıcı olarak düşünüyorum tamam yazılımcılar için api vs muhakak onleri açıldı çok daha iyi uygulamalar gelecektir ama ayarlar menusunu toparlayıp Office ve foto galeriyi adam edip wp 10 beta diyede sunma .Daha öncede dediğim gibi diğer platformlarda olan incik boncukları görmek istiyorum.otg vs vs her defasında yazmanın luzmu yok.Bunları geçtim ekran kilidi bile aynı yani bunlar olacak yapacak adamlar emimin finalde daha iyi olacak ama biz finalde bu incik boncuğu beklemiyoruz.Betada verki finalde daha farklı özellikler ile karşımıza çık.Office konusu muazzam olmuş .Outlook pcdeki ile birebir aynı muazzam.eee bu kadar mı nerde sistemin kazanacağı diğer özellikler hani diğer platformlarda olupda bizde olmayanlar.İnsanlar bence bunu wp 10 betada görmek istiyor .Wp 10 bu şekilde gelseydi zaten kasması donması vs vs düzeltilir sıkıntı yok keşke otg olaydı da çalışmasaydı.Finale kadar kurmayacağım ....

beta diğil daha, ön izleme sürümü. arada fark var (öyle diyolar). ama ne olursa olsun bence çok ham olmuş adı 8,2 olsaydı ok derdim ama 10 dedin mi durcan biraz bence her şeyi ile 10 numara olmalıydı. MS canlı karo (aslında windows adı ile uyumlu karolara pencere gözü ile bakabiliriz) olayı ile bence iyi bir fikir ortaya attı, kutucuklar hem kullanışlı hem göze hitap ederken birde boyutlandırmalar ile daha işlevsel hale getirilebilir durumda. android bence sıkışmış durumda, hantallaştı ve üzerine yeni birşeyler koyması güç duruyor, tüm kudretli üreticiler kendi arayüzleri ile bir şeyler yapma peşinde görsel anlamda, win in önü açık arkadaşlar, sabreden gerçekten Win!(kazanır yani)

Peocawe

Peocawe

Üye
Türk milleti değişik ya. Sanki sana zorla dayatıyorlar windows'u. Alma Lumia felan kullanma windows. Zorunda mısın? Adamlar zaten geliştiricilere ve test edip eksiklerini onlara bildirmen için sana dağıttı bu sürümü. Beta bile olmayan bi işletim sistemine bu kadar yüklenmek nedir? Madem sevmedin, madem cahil cahil konuşup Microsoft'u kötüleyeceksin bilip bilmeden; iOS ve Android orada seni bekliyor. Gidebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, StartTheGame ve sazobalı
Bay H

Bay H

Üye
Bu arada yazıldı mı bilmiyorum ama saydam karolar geliyor, gelecek sürümler ile.

Ayrıca m8 in Windows 10 aldığı belirtiliyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: PureFood ve bulutsuzgece
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
WP kullanmadım ama MS 'yi haliyle WP 'nun gelişimini takip etmek hoşuma gidiyor. Bir çok kişi bu kadar az kullanılan cihaza çıkmasını yadırgadı ama bence mantıklı bir hareketti. Her ne kadar geri bildirim için çok satılan cihaza çıkması doğru olsa da en çok satılan cihaza ilk ön izlemeyi ham şeklini vermek çok riskli bir olay. Forumda da gördüğümüz gibi kurduğunun ilk önizleme sürümü olduğunun farkında olmayıp isyan edenler çok aşırı olacaktı. Bence biraz daha olgunlaştıktan sonra diğer cihazlara da verecekler. (Neden üst model veya diğerlerine gelmediği açıklandı biliyorum.)

Geliştirici veya sorunlu daha bitmemiş bir şey kurduğunuzun farkında olmanız gerek.

An itibariyle profili yıllardır güncellemiyorum hangi cihaz görünüyor bilmiyorum ama an itibariyle Z3 kullanıyorum Win10 ile MS 'nin biraz yavaş gibi görünse de ciddi adımlar attığını düşünüyorum. İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Rock Ve Roll
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
M8 henüz desteklenen modeller arasında yok :)
Siteye koymamışlar yani

Üst Alt