Tam bu noktada baştan beri düşündüğüm ve Microsoft'un yaptığı bence en büyük hata/risk: Preview sürümlerini resmi store geliştiricileri dışında -veya msdn üyeleri- appstudio gibi herkesin üye olabileceği platformlar için de açmış olması.
Technical Preview'in bir haber ajansı olduğunu düşünenler, bu güncelleme size göre değil
![]()

madem bu kadar kötü neden tanıtım yapıyorsunuz iyice geliştirin ondan sonra tanıtımı yapıp düzgün güncelleme yayımlayın
birde joe belfiore daha birçok özellik var bunu sizin kurcalayıp bulmanız lazım demişti tanıtım videosu da sanırım bug lardan bahsetti :P 
Tam bu noktada baştan beri düşündüğüm ve Microsoft'un yaptığı bence en büyük hata/risk: Preview sürümlerini resmi store geliştiricileri dışında -veya msdn üyeleri- appstudio gibi herkesin üye olabileceği platformlar için de açmış olması.
Derdin ne? Deminden beri yazılanları görmüyor musun da hala devam ediyorsunuz. Kardeşim yüklemeyin. Microsoft bu kadar demedi ki. Sürekli güncelleyeceğiz ve yenilikler gelecek demedi mi?koskoca dünya yazılım devisin bu kadar mı olur androıd ve iosu cebinden çıkarması lazım Microsoft yalanmı arkadaşlar
O zaman Microsoft çok saygısız dostum. Ona nazire yaptımDostum insanların teknik onizlemenin özelliğini tam bilmiyor olduğunu soyleyebilirsiniz ama bence dalga geçmemek lazım herkesin fikrine duşuncesine saygı duyarak eleştri yapılmalı. Sonra yorumlarım neden silindi oluyor
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Beta hatalarda dolu olabilir bunu adamlar zaten söyledi soylemeselerde adı üstünde beta burda sanki kimse 3.parti uygulamalarda beta kullanmadı ?
Burda tek sorun beklentilerin yüksek oluşu şahsen ben bir ekstra görmedim wp 10'dan .Ekstradan kastım yeni özellikler vs ben son kullanıcı olarak düşünüyorum tamam yazılımcılar için api vs muhakak onleri açıldı çok daha iyi uygulamalar gelecektir ama ayarlar menusunu toparlayıp Office ve foto galeriyi adam edip wp 10 beta diyede sunma .Daha öncede dediğim gibi diğer platformlarda olan incik boncukları görmek istiyorum.otg vs vs her defasında yazmanın luzmu yok.Bunları geçtim ekran kilidi bile aynı yani bunlar olacak yapacak adamlar emimin finalde daha iyi olacak ama biz finalde bu incik boncuğu beklemiyoruz.Betada verki finalde daha farklı özellikler ile karşımıza çık.Office konusu muazzam olmuş .Outlook pcdeki ile birebir aynı muazzam.eee bu kadar mı nerde sistemin kazanacağı diğer özellikler hani diğer platformlarda olupda bizde olmayanlar.İnsanlar bence bunu wp 10 betada görmek istiyor .Wp 10 bu şekilde gelseydi zaten kasması donması vs vs düzeltilir sıkıntı yok keşke otg olaydı da çalışmasaydı.Finale kadar kurmayacağım ....