StartTheGame
Üye
Adamlar ilk tantıldığı gün zaten bir çok şeyi gostermişler.Sistemin şuanki hali çok iç açıcı değil ve şuan kurulup kullanılmaz bile.Paylaşılan butun sslere ve videolara baktığımda 8.1 üzerine badana boya yapmışlar gibi duruyor tabi ilerleyen gunlermi desek aynı desek bilemedim ama gelecek olan güncelleme ile toparlayacaklarmış.Adam sormazlar mı ? Bunca zaman yapa yapa bu haliylemi çıkardınız karşımıza birde ıosun ilk betasından daha az hatayla diyorlar .ya hata olsun eyvallah ama ozellikde olsun hani ne yapmışlar biri bana listelesin özellikleri karo boyıtu değişip bildirim merkezine bir kaç buton koyup birde arkaya resim koyup hooop alın size wp 10'mu???
Kurmayacağım bu betayı derken işde bu nedenlerden dolayı kurmayacağım.Beni şuan için Wp 10'a çeken hiç bir yenilik yok .Ekran kilidi bile aynı yahu insan orada farklı bir iki efektle açılış koyar ,ne biliyim saati analog versiyonunu koyar.Sabah sabah serviste sinirlerim oynadı yine.
Ya şu badana boya işini anlamıyorum arkadaş iOs 8 de de aynıydı arayuz iOs 7 de de Android 4.2 de de aynıydı arayuzu Lolipopda da ne istiyorsunuz adamlardan anlamadım ki ya ? Napacaktı adam Android arayuzu mu koyacaktı sisteme
Yok biraz daha geliştirseydiniz yok şuydu buydu. Teknik preview bir yerden verirsin destek olmak isteyenler kurar hataları iletir bu. Adamlar diyor 2. telefonunuz varsa kurun yoksa kurmayın sizi zorlayan yok istemiyorsanız kurmayın. Sonra fanboy a çıkıyor adımız.