Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Adamlar ilk tantıldığı gün zaten bir çok şeyi gostermişler.Sistemin şuanki hali çok iç açıcı değil ve şuan kurulup kullanılmaz bile.Paylaşılan butun sslere ve videolara baktığımda 8.1 üzerine badana boya yapmışlar gibi duruyor tabi ilerleyen gunlermi desek aynı desek bilemedim ama gelecek olan güncelleme ile toparlayacaklarmış.Adam sormazlar mı ? Bunca zaman yapa yapa bu haliylemi çıkardınız karşımıza birde ıosun ilk betasından daha az hatayla diyorlar .ya hata olsun eyvallah ama ozellikde olsun hani ne yapmışlar biri bana listelesin özellikleri karo boyıtu değişip bildirim merkezine bir kaç buton koyup birde arkaya resim koyup hooop alın size wp 10'mu???
Kurmayacağım bu betayı derken işde bu nedenlerden dolayı kurmayacağım.Beni şuan için Wp 10'a çeken hiç bir yenilik yok .Ekran kilidi bile aynı yahu insan orada farklı bir iki efektle açılış koyar ,ne biliyim saati analog versiyonunu koyar.Sabah sabah serviste sinirlerim oynadı yine.

Ya şu badana boya işini anlamıyorum arkadaş iOs 8 de de aynıydı arayuz iOs 7 de de Android 4.2 de de aynıydı arayuzu Lolipopda da ne istiyorsunuz adamlardan anlamadım ki ya ? Napacaktı adam Android arayuzu mu koyacaktı sisteme

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve mzcoools

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Teknik preview 'ın ne olduğunu bilmeyenler hala var mı ya :D Yok biraz daha geliştirseydiniz yok şuydu buydu. Teknik preview bir yerden verirsin destek olmak isteyenler kurar hataları iletir bu. Adamlar diyor 2. telefonunuz varsa kurun yoksa kurmayın sizi zorlayan yok istemiyorsanız kurmayın. Sonra fanboy a çıkıyor adımız.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Rock Ve Roll

zbahadir

Üye
Bu kadar zaman bekletilen kullanıcı bunu mu hak ediyor. Yeğen dayanamamış kurmuş biraz baktım gerçekten çok kötü. Hiç değilse biraz toparla ondan sonra ver. Teknik ön izleme diye taslak çalışmayı vermek insanlar üzerinde olumsuz etki bırakır. Yabancı forumlarda dalga geçenler bile var. :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Gelmeden önce de fiyasko olacağını söylemişsin de, zaten gelmedi ki? Windows 10 Mobile henüz gelmedi arkadaşlar. Şunu bi öğrenin artık. Bu bir tür Windows 10 Mobile ESKİZİ. Ön tasarımı, Betanın öncesi, Test ve hataların denendiği ilk yapı. Arkadaşım Bir sanat eserinin kağıt üzerindeki eskiz çalışması, karalaması bu. Şimdi sen bu noktadan fiyasko oldu diyebiliyor musun? Sen kahin misin? :zong: :haha:

Pekala o zaman.Tam sürümede bir halt ekleyemiyecekler .söylüyorum , az realist olsan söylememe de gerek kalmaz gerçi ama neyse

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33, ogzhnoTr ve ArMaGeDdOn_87
...decode...

...decode...

Üye
Bu konuya yorum yapmaktan kaçınmaya çalışıyordum da genel intibayı görünce içimden bir mesaj yazmak geldi.

Arkadaşlar sanki 2015'in son aylarına geldik de W10'un final sürümü verilmiş gibi konuşuyorsunuz. Daha beta sürümünde bile olmayan bir build için bu eleştiriler çok acımasız. Final sürümünde olsa bu hatalar eyvallah diyeceğim de yapılan yorumlara ama yok yani. Biraz sabır sadece :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: trepcan ve mzcoools
saynesim

saynesim

Üye
bugün 630 yükledim bu kadarmı kötü olur ya kasmalar menünün yarısı İngilizce yarısı Türkçe çin malı telefonlar gibi olmuş böyle güncelleme olmaz olsun

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Yalnızca aşağıdaki durumlarda ön izlemeyi indirip yükleyin
  • Birincil telefonunuza yüklemiyorsanız. Yedek bir telefonunuz varsa, bu cihaz Technical Preview'u yüklemek için harika bir adaydır.

• Hala gelişmekte olan yazılımları denemek ve bu konu hakkında fikirlerinizi paylaşmak istiyorsanız.

• Pek çok güncelleme veya zaman içinde ciddi oranda değişebilecek bir kullanıcı arabirim tasarımı sizin için sorun değilse.

• Windows Phone kullanmayı en ince ayrıntısına kadar biliyor ve sorunları giderirken, veri yedeklerken ya da bir sorun çıkması durumunda eski işletim sisteminizi geri yüklerken sorun yaşamıyorsanız.

Adamlar ne demiş? Kimse yükle diye zorlamadı sizleri.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, sazobalı, dilmenibrahim ve 4 diğerleri
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bugün 630 yükledim bu kadarmı kötü olur ya kasmalar menünün yarısı İngilizce yarısı Türkçe çin malı telefonlar gibi olmuş böyle güncelleme olmaz olsun

Çok doğru katılıyorum. Zaten blyle güncelleme olmaz. Ama sorun şu ki bu bir güncelleme değil. :)

• Beğen
Tepkiler: trepcan, Aybin.Kilic, PureFood ve 4 diğerleri

zbahadir

Üye
Anlaşılan benden başka herkes durumdan çok memnun :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Anlaşılan benden başka herkes durumdan çok memnun :)
Durumdan memnunlukla alakası yok. Olay şu ki burada serzenişte bulunanların çoğunun da bu Preview sürümü ile ilgili bilgisi ve ilgisi yok. Sanırım bu tarz programların amacının ülkemizde yerleşmesi için biraz daha zamana ihtiyaç var.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, Microsoft Corporation, wpfurkan ve 6 diğerleri

tgoksen1

Üye
eksıklerını soylesenız yeter bu bir güncelleme değil lütfen

dakamon

dakamon

Üye
Bu sürümün adı dikkat ettiyseniz "Windows 10 Mobile Technical Preview" yani ileri düzey bilgisi olan kullanıcılar için, ha bu sürümdeki hatalar Windows 10 Mobile Comsumer Preview yani tüketici ön izleme sürümünde olsa belki haklı olabilirdiniz.

Adamlar ortaya bir şablon koydu ve o şablonu eklenecek özellikleri de belirledi. Şu anda yayınlanan şablon sürüm bile genel olarak günlük kullanıma tam uygun olmasa da büyük sorunlar çıkartmaz. Bu bile ileride sistemin neye benzeyeceğini işaret ediyor. Bu arada kullanım şartlarında dikkat ettiyseniz "Preview programı boyunca sistem ara yüzünde olacak değişiklikleri" de kabul ediyoruz. Adamlar arayüzü de geliştirmeye ve daha tutarlı tasarım çizgileri oluşturmaya devam ediyorlar.

Her dediğine yazımda hak veriyorum zaten şuna dikkat çekmek istiyorum insanlarda oluşan algıya da bakmak lazım tom waren çıktı dedi iosun betalarından daha iyi çalışıyor dedi gerek twitter gerek yabancı kaynaklarda söylenilenler de insanlarda buyuk beklentiler yaratmadı mı? Siz bile ms nin bu teknik onizlemelerinin beklenenden daha stabil geldiğini çoğu kez söylediniz e hoca öksürürse cemaat ne yapar bilirsiniz :) insanlarda beklentiyi yükseltti. Burada ms de suçlu bence algıyı görüp ona göre açıklama yapabilirdi. Herşey teori de ms yi çok haklı çıkarıyor zaten. Ama pratiğe bakınca yorumlar hiç olumlu değil benim dikkat çekmek istediğim bu teknik onizlemenin aslında insanlarda tüketici onizlemeymiş gibi görülmesi. İlk defa teknik onizleme ile karşılaşıyoruz oyle değilmi? Daha önce 8.1 de tuketici on izlemeyi almıştık. Bunu da 8.1 gibi olacak diye görmemiz çok normal değil mi Ali abi. Sen ms nin bakış açısıyla bakarsan biz hep haksısız zaten :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: erdal8142 ve zbahadir
BaySerkan

BaySerkan

Üye
L830 a yükledim eksiklik hata kasma tabiki var ama zaten bunu bilerek yükledim değşiklikleri inceleyip biraz kullanayım olmadı geri 8.1 e dönerim sıkıntı değil.:oke:

• Beğen
Tepkiler: kamil5028347

zbahadir

Üye
Her dediğine yazımda hak veriyorum zaten şuna dikkat çekmek istiyorum insanlarda oluşan algıya da bakmak lazım tom waren çıktı dedi iosun betalarından daha iyi çalışıyor dedi gerek twitter gerek yabancı kaynaklarda söylenilenler de insanlarda buyuk beklentiler yaratmadı mı? Siz bile ms nin bu teknik onizlemelerinin beklenenden daha stabil geldiğini çoğu kez söylediniz e hoca öksürürse cemaat ne yapar bilirsiniz :) insanlarda beklentiyi yükseltti. Burada ms de suçlu bence algıyı görüp ona göre açıklama yapabilirdi. Herşey teori de ms yi çok haklı çıkarıyor zaten. Ama pratiğe bakınca yorumlar hiç olumlu değil benim dikkat çekmek istediğim bu teknik onizlemenin aslında insanlarda tüketici onizlemeymiş gibi görülmesi. İlk defa teknik onizleme ile karşılaşıyoruz oyle değilmi? Daha önce 8.1 de tuketici on izlemeyi almıştık. Bunu da 8.1 gibi olacak diye görmemiz çok normal değil mi Ali abi. Sen ms nin bakış açısıyla bakarsan biz hep haksısız zaten :)

Benim dile getiremediklerimi yazmışsınız ellerinize sağlık.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Çok doğru katılıyorum. Zaten blyle güncelleme olmaz. Ama sorun şu ki bu bir güncelleme değil. :)
evet bunun güncelleme olmadığını buradaki çoğu kullanıcıda biliyo zaten ama böyle bi saçmalık olamaz :) sanırım etkinlikte gösterilen "klavye" bile daha sonraki güncellemeler ile gelecek,benim anlamadığım microsoft da yada nokia da hisseniz var gibi bu sistemi savunuyo olmanız,bu gerçekten çok ilginç :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: zaakaan ve SamilGoktas
SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
evet bunun güncelleme olmadığını buradaki çoğu kullanıcıda biliyo zaten ama böyle bi saçmalık olamaz :) sanırım etkinlikte gösterilen "klavye" bile daha sonraki güncellemeler ile gelecek,benim anlamadığım microsoft da yada nokia da hisseniz var gibi bu sistemi savunuyo olmanız,bu gerçekten çok ilginç :)
Adam'ın sevgisi var. Bizler Windows Mobile işletim sisteminin ne olduğunu bile bilmezken, kullanıp yenilikleri takip etmiş. Olamaz mı sence? İlla hissemiz mi olması gerekiyor? Sen tuttuğun takımın taraftarlığını yaparken hissen var diye mi yapıyorsun bunu? Gereksiz yorumlardan kaçınalım bence.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve mzcoools

zbahadir

Üye
Bu yeni sistemin oturması uzun zaman alacak gibi. Onu da artık yeni cihazlarımızla deneriz. Windows 8.1 ile yetmeyen batarya Windows 10 ile nasılsa hiç yetmeyecek. Yola Windows 8.1 ile devam edeceğiz. :)

dakamon

dakamon

Üye
Ali abi taraf tutar gibi savunmuyor. Ama yaptığı yorumlara bakınca şimdiye kadar yüzde 80 onları savunur gibi algı yaratmıştır insanlarda :) ben 2 yıldır bu algının oluştuğunu çok defa gördüm. Ali abi her zaman olaya teknik boyutta mantıklı yaklaşımla bakmıştır. Şimdi o teknik anlamda bakınca bize sanki savunuyormuş gibi gelebilir. Bilmiyorum işe duygularını katıyormu ama biz katıyoruz :)

dakamon

dakamon

Üye
Bu yeni sistemin oturması uzun zaman alacak gibi. Onu da artık yeni cihazlarımızla deneriz. Windows 8.1 ile yetmeyen batarya Windows 10 ile nasılsa hiç yetmeyecek. Yola Windows 8.1 ile devam edeceğiz. :)

Kesin uzun zaman alacak :D 8.1 tuketici onizlemesini kurduktan 5-6 ay sonra asıl surumu almıştık şimdi işe teknik onizleme ile başladık 8-9 ayı bulabilir :)

Üst Alt