Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

efeler12

efeler12

Üye
outlook posta ve takvin bu yapıda bozuk sanırım ek olarak edge de direk adres barına bir şey yazıp aramak istediğimde enterla gidersem uygulamadan atabiliyor bazen yukarıdaki öneriyi seçince sorun olmuyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
10.0.10586.107'den direkt 10.0.14291.1001'e geçilebiliyor.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
outlook posta ve takvin bu yapıda bozuk sanırım ek olarak edge de direk adres barına bir şey yazıp aramak istediğimde enterla gidersem uygulamadan atabiliyor bazen yukarıdaki öneriyi seçince sorun olmuyor
resmi sürümde bana e-postalar bazen çok geç geliyordu şimdilik düzgün , Lumia 950 de redstone da bu dediğiniz atma problemi vardı. şimdi denedim 1520 de olmadı. çok lanet bi hata ne zaman arama yapıcak olsam atıyordu umarım bir an evvel düzelir...

efeler12

efeler12

Üye
resmi sürümde bana e-postalar bazen çok geç geliyordu şimdilik düzgün , Lumia 950 de redstone da bu dediğiniz atma problemi vardı. şimdi denedim 1520 de olmadı. çok lanet bi hata ne zaman arama yapıcak olsam atıyordu umarım bir an evvel düzelir...
Mesajlar geliyor anında onda bir sıkıntı yok ama postanın live tile değişmiyor hiç

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mağaza düzeldi.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
haritalar uygulaması bu güncelleme ile mi yoksa önceden mi iyileşmişti bilmiyorum ama here maps kadar olmasa da yine de iyi bir duruma gelmiş. Pc de insider da olan bir hata vardı. Edge de yazı yazarken silme tuşuna basınca bazen sayfa yeniliyordu. Aynı hata mobilde de başlamış.

Şu aktar olayını nasıl kullanıyoruz acaba ?

Son düzenleme:
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Yapı 14291 (Fast) şu modeller için geldi:
  • Alcatel OneTouch Fierce XL
  • BLU Win HD W510U
  • BLU Win HD LTE X150Q
  • Lumia 430
  • Lumia 435
  • Lumia 532
  • Lumia 535
  • Lumia 540
  • Lumia 550
  • Lumia 636 (1GB)
  • Lumia 638 (1GB)
  • Lumia 640
  • Lumia 640 XL
  • Lumia 650
  • Lumia 730
  • Lumia 735
  • Lumia 830
  • Lumia 930
  • Lumia 950
  • Lumia 950 XL
  • Lumia 1520
  • MCJ Madosma Q501
  • Xiaomi Mi4

Birkaç mesaj üstte atakanakata link vermişti.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 14291 yenilikler:
- Windows Phone 8.1 uygulamaları dahil her yerde gezinti çubuğu gizlenebiliyor.
- Yalnızca 3G seçeneği geri gelmiş.
- Mobil etkin noktayı başka bir cihazın uzaktan açabilmesi(Bluetooth eşleşmesi ile) eklenmiş.
- Microsoft Edge'de hızlı InPrivate sekme açma eklenmiş. Ayrıca herhangi bir dosya indirilmeden önce kaydedilsin mi diye soruyor.
- Müzik kontrol çubuğu tamamen düzelmiş.
- Tüm uygulamalar ekranı arka planı düzelmiş.
- Tüm uygulamalar ekranındaki bir uygulamaya basılı tutunca "Başlangıç ekranına sabitle" yazısının arka planı vurgulanmış.
- Feedback Hub geri geldi.
- Kutucuk boyutlandırma animasyonu değişti.
- Bildirimleri işlem merkezinde göstermeme ayarı eklendi.
- İşlem merkezinde en fazla 20 bildirim görünebiliyor.
- Haritalar uygulaması yenilendi.
- Arama sırasında aktar seçeneği eklendi.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve BLasTeaR
ardacumhur

ardacumhur

Üye
son yapının NL920 üzerindeki kullanılabilirliği ne durumdadır?

dakamon

dakamon

Üye
Tahminimce bi android yada iostaki gibi özellikler gelse şu sisteme kasım kasım kasılır.
Tahminimce bi android yada iostaki gibi özellikler gelse şu sisteme kasım kasım kasılır.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yakında:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Outlook Posta ve Takvim güncellendi.

Son düzenleme:
dakamon

dakamon

Üye
Yakında:

Verecekleri özelliklere baktım da abi hızlılıktan yalınlıktan bahseden yok. Yine telefondaki uygulama gibi yavaş hantal olacaksa hiç bir anlamı yok.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Microsoft Fotoğraflar, OneNote, Outlook Posta ve Takvim, Word, Excel, PowerPoint ve OneNote güncellendi.
Benim cihaz bulmadı(1520 w10 m)belki otomatik güncellemiştir. Ms düşman işbaşında görsün hesabı ufak tefek uygulama güncellemeleri yayınlıyor:)aman boş durmasında buna da razıyız:)
Edit: Dediğim gibi otomatik olarak güncellenmişler.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 14295 bugün gelebilir.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Benim cihaz bulmadı(1520 w10 m)belki otomatik güncellemiştir. Ms düşman işbaşında görsün hesabı ufak tefek uygulama güncellemeleri yayınlıyor:)aman boş durmasında buna da razıyız:)
Edit: Dediğim gibi otomatik olarak güncellenmişler.
Hüseyin aga, OneNote PC için geldi (Telefon için bilemiyorum, cihaz serviste ya)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 14295 hem mobil hem PC için yayınlandı.

...decode...

...decode...

Üye
Yapı 14295 geldi. Lumia 635 cihazlar listesine eklendi.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve sfgnrl

Üst Alt