Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

mami_61_29

mami_61_29

Üye
ben o kısma değilde , < neredeyse bitti, beklediğinize değecek > kısmına sinir oluyorum. abartısız yarım saat sürüyor o kısmı geçmek!!!

arkadaşım windows insider uygulaması tele W10 yüklemek için! kapiş?
Arkadaşım ben zaten windows 10 un 10586.164 yapısını kullanıyorum ama bize resmi w10 verilmediği için biz redstonu kuramıyoruz bazı arkadaşlar hack yolu ile yüklüyor onu soruyorum ben

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Ayarlar bölümünde bazı başlıklar ing.. Olmuş

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: afwerker
n000k

n000k

Üye
Arkadaşım ben zaten windows 10 un 10586.164 yapısını kullanıyorum ama bize resmi w10 verilmediği için biz redstonu kuramıyoruz bazı arkadaşlar hack yolu ile yüklüyor onu soruyorum ben
onu bilmiyorum işte. hack yoluyla kuranıda görmedim bu sitede yanılmıyorsam :hmmm

gkhntlbs

Üye
peki benim 950 xl neden güncelleme yapıyor ki o zaman eskiden verildiyse bu güncelleme iptal edeyimmi?

efeler12

efeler12

Üye
Kulaklıkta bazı sorunlar var yukarıda medya ve uygulamalar yazıyor kulaklıktan çalarken

mami_61_29

mami_61_29

Üye
onu bilmiyorum işte. hack yoluyla kuranıda görmedim bu sitede yanılmıyorsam :hmmm
sen gormedin ama bazı 920 sahipleri redstone yapılarını kurduklarını soyledi onlar yardım ederlerse sevinirim l820

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Veri taşıma adımını telefon atlıyor ve şu an ayarlara bile girmiyor :ehe

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
sen gormedin ama bazı 920 sahipleri redstone yapılarını kurduklarını soyledi onlar yardım ederlerse sevinirim l820

Kardeşim ben 1020 ye yükledim pek stabil değildi , tekrar eski sürüme döndüm mecburen . Tavsiye etmiyorum ama sen bilirsin . Yükleme yöntemi geçmiş sayfalarda video olarak verilmişti ama sayfayı hatırlayamıyorum .

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: serinaga
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Şu an redstone da edge ayarlarında bir sayfayı anasayfa yapma ayarı var mı ? Varsa bende geçicem redstone a .

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu yapıda zorunlu olmadıkça telefonunuzu sıfırlamayın.
  • If you reset your phone on this build (Build 14291) and restore your phone from a backup, restore will fail to install apps from your backup’s apps list leaving blank grey titles on Start. If you delete the grey tiles and attempt to reinstall the same apps from the Store, you will not get app data restored. The next backup will over-write the app backup data as well. To avoid hitting this bug, avoid resetting your phone on this build. If for some reason you do need to reset your device on this build, don’t restore your phone from a backup and you should turn off backup for apps and OS data to avoid creating a corrupt backup via Settings > Update & Security > Backup.

n000k

n000k

Üye
hmmm ayarlarda güncelleme kısmı ingilizce başlık ile ve içinde windows insider program kısmı gelmiş ama tıklayınca telefon ana ekrana dönüyor :D harika güncelleme ya!! resmen telefona yarım yamalak yapılmış modifiye sistem kurmuşum gibi!! bravo yani..

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hmmm ayarlarda güncelleme kısmı ingilizce başlık ile ve içinde windows insider program kısmı gelmiş ama tıklayınca telefon ana ekrana dönüyor :D harika güncelleme ya!! resmen telefona yarım yamalak yapılmış modifiye sistem kurmuşum gibi!! bravo yani..
Dedikleriniz bildirilen şeyler zaten. Ayrıca her şey meydana gelebilir. Mesela güncelleme düzgün yüklenemedi ve şimdi 8.1'e döndüm.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Bende yükledim, sorunsuz açıldı. WhatsApp da son günlerde geç açılma sorunu vardı düzeldi, yenilik olarak alarm değişmiş, Ayarlara insider gelmiş, bazı yerler ingilizce olmuş, müzik değiştirmede ki saçmalık düzeltilmiş. Onun dışında gözüme çarpan bişey yok. 1520

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve sfgnrl
n000k

n000k

Üye
Dedikleriniz bildirilen şeyler zaten. Ayrıca her şey meydana gelebilir. Mesela güncelleme düzgün yüklenemedi ve şimdi 8.1'e döndüm.
eğer dediğiniz gibi 17 mart ta verilen güncellemeyse bu ve bu sorunlar bildirildiyse şimdi bunu niye verdiler bize peki?? :D çok saçma bir davranış olmuş o zaman..

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eğer dediğiniz gibi 17 mart ta verilen güncellemeyse bu ve bu sorunlar bildirildiyse şimdi bunu niye verdiler bize peki?? :D çok saçma bir davranış olmuş o zaman..
Dediğim gibi aynısı, sadece daha fazla modele güncelleme verildi.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
amaç farklı cihazlarda yapıyı test edip problemleri tespit etmek. açıkçası ben bekliyordum redstone yapılarını. herhalde artık 950 serisi ile beraber bizler de bu yapıları test edebiliriz... ama herkese göre değil. uğraşmak istemiyorsanız geri dönüp hiç uğraşmayın...

Üst Alt