Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Edge'in kopyaladığım şeyleri unutma saçmalığı devam ediyor yine. Mesela bu konu da ki bi mesajın bi kısmını kopyalıyorum, şuan bunu yazarken yapıştırmak istediğim de kopyalama işareti sönük duruyor.

afwerker

afwerker

Üye
Edge'in kopyaladığım şeyleri unutma saçmalığı devam ediyor yine. Mesela bu konu da ki bi mesajın bi kısmını kopyalıyorum, şuan bunu yazarken yapıştırmak istediğim de kopyalama işareti sönük duruyor.
Yapıştıracağınız alana basılı tutarsanız yapıştırma çıkacaktır .

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dediğiniz galiba klavyenin üstündeki yapıştırma işareti. O her yerde gelmiyor. Basılı tutmanız gerekiyor.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Dediğiniz galiba klavyenin üstündeki yapıştırma işareti. O her yerde gelmiyor. Basılı tutmanız gerekiyor.
Baştan söylesenize ya kaç aydır sinir oluyordum şuna :D Teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl

skynet

Üye
Bu Upgrade Advisor uygulaması güncellenmeden önce geçici dosyaları silerdi şimdi silmiyor mu ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
mesajlardan alıntı yapmak için işaretlemen yeterli örneğin şu şekilde.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

kopyaladığın metni yapıştırmak için de mesaj alanına basılı tut ve yapıştır seç

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
mesajlardan alıntı yapmak için işaretlemen yeterli örneğin şu şekilde.

kopyaladığın metni yapıştırmak için de mesaj alanına basılı tut ve yapıştır seç

Kopyalama da sıkıntı yokta, yapıştırmayı klavye üstündeki ikondan yapıyordum olmuyordu, her uygulama da çalışırken edge de çalışmıyor ben sorun var sanıyordum ama basılı tutunca oluyormuş :ah

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
haritalar , kişiler ve Word e güncelleme gözüküyor ve hepsi hata veriyor ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bende yine outlook posta ve takvim çalışmıyor.işin garibi sıfırlama da yapı 14291'de sorunlu olduğu için düzeltemiyorum. Galiba bir Windows Phone 8.1'e gidip gelicem.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
bende yine outlook posta ve takvim çalışmıyor.işin garibi sıfırlama da yapı 14291'de sorunlu olduğu için düzeltemiyorum. Galiba bir Windows Phone 8.1'e gidip gelicem.
arkadaşım ben telefonuma root tool kurmuştum galiba telefonun kilitini kırdım wrtooldan 8.1 e donemiyorum tekrar kilitli nasıl yaparım telefonu
arkadaşım ben telefonuma root tool kurmuştum galiba telefonun kilitini kırdım wrtooldan 8.1 e donemiyorum tekrar kilitli nasıl yaparım telefonu

braayn

braayn

Üye
24. yapı oldu he vay arkadaş ... MS çalışıyor :)

• Beğen
Tepkiler: n000k
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Mağazadan uygulama indirebileceğiniz var mı? Yoksa sorun bir tek bende mi?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Eskiden olsa ne yapar eder kurardım bu tip güncellemeleri artık takmıyorum bile. Bir kaç güne ancak kurarım...

dark_13

Üye
Mağzada sorun var galiba ne indirme yapılıyor nede güncelleme buluyor

yasirtaha

yasirtaha

Üye
şu appilication deployment in linki var mı arkadaşlar

atakanakata

atakanakata

Üye
8.1 de de aynı sorun var. güncelleme bulmuyor. whatsapp ı manuel güncelledim

Dexter Morgan