Yapıştıracağınız alana basılı tutarsanız yapıştırma çıkacaktır .Edge'in kopyaladığım şeyleri unutma saçmalığı devam ediyor yine. Mesela bu konu da ki bi mesajın bi kısmını kopyalıyorum, şuan bunu yazarken yapıştırmak istediğim de kopyalama işareti sönük duruyor.
Dediğiniz galiba klavyenin üstündeki yapıştırma işareti. O her yerde gelmiyor. Basılı tutmanız gerekiyor.Edge'in kopyaladığım şeyleri unutma saçmalığı devam ediyor yine. Mesela bu konu da ki bi mesajın bi kısmını kopyalıyorum, şuan bunu yazarken yapıştırmak istediğim de kopyalama işareti sönük duruyor.
Baştan söylesenize ya kaç aydır sinir oluyordum şunaDediğiniz galiba klavyenin üstündeki yapıştırma işareti. O her yerde gelmiyor. Basılı tutmanız gerekiyor.
Teşekkür ederim 
Edge'in kopyaladığım şeyleri unutma saçmalığı devam ediyor yine. Mesela bu konu da ki bi mesajın bi kısmını kopyalıyorum, şuan bunu yazarken yapıştırmak istediğim de kopyalama işareti sönük duruyor.
Kopyalama da sıkıntı yokta, yapıştırmayı klavye üstündeki ikondan yapıyordum olmuyordu, her uygulama da çalışırken edge de çalışmıyor ben sorun var sanıyordum ama basılı tutunca oluyormuşmesajlardan alıntı yapmak için işaretlemen yeterli örneğin şu şekilde.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kopyaladığın metni yapıştırmak için de mesaj alanına basılı tut ve yapıştır seç
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

arkadaşım ben telefonuma root tool kurmuştum galiba telefonun kilitini kırdım wrtooldan 8.1 e donemiyorum tekrar kilitli nasıl yaparım telefonubende yine outlook posta ve takvim çalışmıyor.işin garibi sıfırlama da yapı 14291'de sorunlu olduğu için düzeltemiyorum. Galiba bir Windows Phone 8.1'e gidip gelicem.
arkadaşım ben telefonuma root tool kurmuştum galiba telefonun kilitini kırdım wrtooldan 8.1 e donemiyorum tekrar kilitli nasıl yaparım telefonubende yine outlook posta ve takvim çalışmıyor.işin garibi sıfırlama da yapı 14291'de sorunlu olduğu için düzeltemiyorum. Galiba bir Windows Phone 8.1'e gidip gelicem.
genel bir problem var herhalde bende kuramıyorum...Mağazadan uygulama indirebileceğiniz var mı? Yoksa sorun bir tek bende mi?
şuan inmiyorMağazadan uygulama indirebileceğiniz var mı? Yoksa sorun bir tek bende mi?
10586.164 de sorunsuz iniyor şuan denedimMağazadan uygulama indirebileceğiniz var mı? Yoksa sorun bir tek bende mi?