resmi sürümde bana e-postalar bazen çok geç geliyordu şimdilik düzgün , Lumia 950 de redstone da bu dediğiniz atma problemi vardı. şimdi denedim 1520 de olmadı. çok lanet bi hata ne zaman arama yapıcak olsam atıyordu umarım bir an evvel düzelir...outlook posta ve takvin bu yapıda bozuk sanırım ek olarak edge de direk adres barına bir şey yazıp aramak istediğimde enterla gidersem uygulamadan atabiliyor bazen yukarıdaki öneriyi seçince sorun olmuyor
Mesajlar geliyor anında onda bir sıkıntı yok ama postanın live tile değişmiyor hiçresmi sürümde bana e-postalar bazen çok geç geliyordu şimdilik düzgün , Lumia 950 de redstone da bu dediğiniz atma problemi vardı. şimdi denedim 1520 de olmadı. çok lanet bi hata ne zaman arama yapıcak olsam atıyordu umarım bir an evvel düzelir...
Yapı 14291 (Fast) şu modeller için geldi:
- Alcatel OneTouch Fierce XL
- BLU Win HD W510U
- BLU Win HD LTE X150Q
- Lumia 430
- Lumia 435
- Lumia 532
- Lumia 535
- Lumia 540
- Lumia 550
- Lumia 636 (1GB)
- Lumia 638 (1GB)
- Lumia 640
- Lumia 640 XL
- Lumia 650
- Lumia 730
- Lumia 735
- Lumia 830
- Lumia 930
- Lumia 950
- Lumia 950 XL
- Lumia 1520
- MCJ Madosma Q501
- Xiaomi Mi4
Hocam bana bedava versinler onu cebime cihaz diye koymam oda boşBİde iphone deneseydin
Yakında:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Benim cihaz bulmadı(1520 w10 m)belki otomatik güncellemiştir. Ms düşman işbaşında görsün hesabı ufak tefek uygulama güncellemeleri yayınlıyorMicrosoft Fotoğraflar, OneNote, Outlook Posta ve Takvim, Word, Excel, PowerPoint ve OneNote güncellendi.
aman boş durmasında buna da razıyız
Hüseyin aga, OneNote PC için geldi (Telefon için bilemiyorum, cihaz serviste ya)Benim cihaz bulmadı(1520 w10 m)belki otomatik güncellemiştir. Ms düşman işbaşında görsün hesabı ufak tefek uygulama güncellemeleri yayınlıyoraman boş durmasında buna da razıyız
Edit: Dediğim gibi otomatik olarak güncellenmişler.
İnşallah.Yapı 14295 bugün gelebilir.