dakamon
Üye
oooooo tek el kullanım modu gelmiş.......#Windows10Mobile yapı 14271 yolda
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Anlaşılan bunda da yeni bir şey olmayacak
oooooo tek el kullanım modu gelmiş.......#Windows10Mobile yapı 14271 yolda
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yaklaşık bi 10 yapıdır var ooooooo tek el kullanım modu gelmiş.......
Anlaşılan bunda da yeni bir şey olmayacak
büyük cihazlarda direk var. küçük cihazlarda ise ayarlar yardımıyla geliyor
aynısını yapcam hangisi diye bulamadım şimdi işşn yoksa ara bul ☺aynen 1.24'den sonrası
bir uygulama vardı o işi yapan ama adını unuttum
Apple Maps'e özenmiş sanırım MicrosoftMicrosoft senin Allah belanı vermesin. Ne oldu lan bu Boğaziçi Köprüsüne
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

3 boyut modunda bakarsan bütün türkiye neredeyse böyle olur ama hoş olmuşMicrosoft senin Allah belanı vermesin. Ne oldu lan bu Boğaziçi Köprüsüne
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

tweak yüklerken paket kaydettirelemedi diyor. rootu yükledim ama
Eğer şu olay detaylı anlatılırsa bence bayağı bir deneyen olur,ben rootu bile yükleyemedim mesela.
Megada ki root tool ve wptweaker deploy olmuyor. Varmı başka yerde dosyalar?
Hüseyin abi bununla yüklemeyi dene.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kime ve neye göre ? yayınlanmamış bir sistemdan behsediyorsunuz. oysa tam sürüm kullanan 950 xl kullanıcıları hayatından memnun ? Microsoft Lumia 950 XL Hayırlı olsun bana :)microsoft bence windows 10 mobile ile tek birşeyi başarmış durumda... windows vista rekorunu geçerek tarihin en berbat işletim sistemini yaptı...yeni vistamız herese hayırlı olsun.
elimdeki telefonu anneme versem annem de memnun kalır. ölçüt bu değil.windows 10 lu telefonlar satışa sunuldu bazu ülkelerde dağıtılmaya başlandı hatta sonraki teknik önizlemeleri kurduk...yayınlanmayan şey nedir?kime ve neye göre ? yayınlanmamış bir sistemdan behsediyorsunuz. oysa tam sürüm kullanan 950 xl kullanıcıları hayatından memnun ? Microsoft Lumia 950 XL Hayırlı olsun bana :)
elindeki telefon donanım olarak s3 neo dan bile düşük iken nasıl Android ile kıyaslayıp böyle bir kanıya vardın ?elimdeki telefonu anneme versem annem de memnun kalır. ölçüt bu değil.windows 10 lu telefonlar satışa sunuldu bazu ülkelerde dağıtılmaya başlandı hatta sonraki teknik önizlemeleri kurduk...yayınlanmayan şey nedir?
işletim sistemi hatalarıyla eksiklikleriyle mantık hatalarıyla dolu olmasına göre başka sistemlerle karşılaştırarak değerlendiriyorum ben.
işletim sistemini sadece donanım bazlı değerlendirildiğini ilk defa senden duyuyorum.symbian da kullandım zamanında hemen hemen aynı donanıma sahip android tablet kullanıyorum.ki daha öncesinde zaten windows phone 8.1 kullanıyorduk...şuanda en verimsiz işletim sistemi windows 10 mobile... ki konu sadece performans değil tabiki.elindeki telefon donanım olarak s3 neo dan bile düşük iken nasıl Android ile kıyaslayıp böyle bir kanıya vardın ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sistem problemleri şuan donanımdan kaynaklanıyor. misal 1520 , 930 , 640xl sorunsuz kullanırken benim yedek 520 açılıp kapanmada bile sıkıntı yaşıyor. burada da sistem probleminden bahsediyoruz değil mi ? donanımsal olarak cihaza optimize edilmemiş bir sistemin problemlerinden?feedback uygulamasında katagori seçerken atıyor. hey allahım yaa.
işletim sistemini sadece donanım bazlı değerlendirildiğini ilk defa senden duyuyorum.symbian da kullandım zamanında hemen hemen aynı donanıma sahip android tablet kullanıyorum.ki daha öncesinde zaten windows phone 8.1 kullanıyorduk...şuanda en verimsiz işletim sistemi windows 10 mobile... ki konu sadece performans değil tabiki.
henüz qualcomm işlemcinin dışına çıkamamış bir işletim sisteminin ve 512mbli telefon çıkarabilecek cesareti gösteren microsoftun bi başka başarısızlığı da işte bu...ben android 4.4 tabletime illegal stok android 5 yüklüyorum kernel yüklüyorum cpu frenkasnlarıyla oynuyorum yine de windows 10 mobile kadar kötü olamıyor niyeyse...sistem problemleri şuan donanımdan kaynaklanıyor. misal 1520 , 930 , 640xl sorunsuz kullanırken benim yedek 520 açılıp kapanmada bile sıkıntı yaşıyor. burada da sistem probleminden bahsediyoruz değil mi ? donanımsal olarak cihaza optimize edilmemiş bir sistemin problemlerinden?
en ufak değişikliğin olmadığı bu yapıyı yüklemenin yorulmanın hiç bir anlamı yok.ben redstone diye yükledim lacivertstone çıktı.bu katagulle yolla yükledikden sonra bi üst sürüm yayınlandığında onu yükleyebilecekmiyyiz acaba
ona bakarsanız üst modellerde de 10. yapıda cihaz vasat durumdaydı, şimdilerdeyse neredeyse sıkıntısız. 8.1 de stabil çalışan alt seviye 10 da neden çalışamasın ?henüz qualcomm işlemcinin dışına çıkamamış bir işletim sisteminin ve 512mbli telefon çıkarabilecek cesareti gösteren microsoftun bi başka başarısızlığı da işte bu...ben android 4.4 tabletime illegal stok android 5 yüklüyorum kernel yüklüyorum cpu frenkasnlarıyla oynuyorum yine de windows 10 mobile kadar kötü olamıyor niyeyse...
konunun optimizasyon olmadığını zaten yayınlanınca anlayacaksınız.
Üstüne basılı tutup Ayrıntılar deyince gelir.Şunu farkeden oldumu konuştuğunuz bir kişiyle kaç dk konuştuğunuz yazmıyor. Şahsen ben göremedim. Sadece arama saati gösteriliyor.