Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni yapı ile geri dönen bir özellik daha:

• Beğen
Tepkiler: KırmızıBeyaz60, sfgnrl, skynet ve 1 kişi daha
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Aynen o nasıl bir güncellemeyse!!! Cihazı sıfırlayıp yazılımı yeniden indirip üzerine tüm uygulama ve programları kursam 9 Gb tutmaz !!!
o normal mesela bende de 500mb civarı o sizin hesabınızda olan tüm mesajların boyutu aslında 9gb güncelleme yapmıyor (o boyutlara ulaşması için ya çok aşırı meil sayısı yada meiller içlerinde dosya paylaşımları varsa onlarda boyutu etkiliyor o nedenden o kadar yüksek olabilir)

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bu ne ayak ya bana neden gelmiyor güncelleme :aha:

@papakudioflu
Ben hala Fransızım :ehe
ya arkadaşlar neden kimse soruma cevap vermiyor????:angry:

ve diğerleri, hiç mi mesajımı görmüyorsunuz ya?? :allalla:
Spamladınız mı ne yaptınız @Admin ??
Böyle bir ortamda soruya anında cevap gelen yere neden yarım gündür soruma ve mesajlarıma yanıt alamıyorum ? :angry:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben hala Fransızım :ehe
ya arkadaşlar neden kimse soruma cevap vermiyor????:angry:
Şu anda konuyu okuyanlar: 24 (Üye: 16, Misafir: 7)
ve diğerleri, hiç mi mesajımı görmüyorsunuz ya?? :allalla:
Spamladınız mı ne yaptınız @adminler ??
Böyle bir ortamda soruya anında cevap gelen yere neden yarım gündür soruma ve mesajlarıma yanıt alamıyorum ? :angry:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
19. YAPI ayrıntıları(19/02/2016)[Yapı 14267][FAST][10.0.14267.1002]:
Güncelleme sadece Lumia 950, 950 XL, 550, 650 ve Xiaomi Mi4 için yayınlanmıştır.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

skynet

Üye
Bugün telefonu sıfırladım artık parlaklık ayarı tamamen düzelmiş olmasa da çoğu kez doğru ayarlıyor

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
19. YAPI ayrıntıları(19/02/2016)[Yapı 14267][FAST][10.0.14267.1002]:
Güncelleme sadece Lumia 950, 950 XL, 550, 650 ve Xiaomi Mi4 için yayınlanmıştır.

ee kontrol ettiğimde .107 diye güncelleme geldi. O neyin nesi peki ? :hmmm

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
ee kontrol ettiğimde .107 diye güncelleme geldi. O neyin nesi peki ? :hmmm
O yapı bi önceki. Şimdi ise redstone tabanlı güncelleme var ama daha insider de tüm cihazlara gelmedi. Wm10 yüklü cihazlara ve Mi4 galiba ona geldi..

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
O yapı bi önceki. Şimdi ise redstone tabanlı güncelleme var ama daha insider de tüm cihazlara gelmedi. Wm10 yüklü cihazlara ve Mi4 galiba ona geldi..
işte bu ! Allah razı olsun sonunda biri görüp adam akıllı cevap verdi ohh bee !:alkis

Bay H

Bay H

Üye
Lumia 640XL üzerinde Redstone

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Akabinde ben de Lumia 920 üzerine kuracağım birazdan detaylar burada olacak.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: papakudioflu
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye

nasıl ? tüm cihazlara yayınlandı mı ? yoksa size özel mi ? Fransız kaldım :o

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Bu nasıl olacak yayınlandı mı ki?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Microsoft senin Allah belanı vermesin. Ne oldu lan bu Boğaziçi Köprüsüne :kop:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: erhanercan, bozkirdangelen, Lumiance ve 7 diğerleri
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Bay H'nin paylaştığını Lumia 1520 de uygulayan olursa değerlendirmesini yazsın ona göre bende bir deneyeceğim. :)
Microsoft senin Allah belanı vermesin. Ne oldu lan bu Boğaziçi Köprüsüne :kop:
Ooo köprü coşmuş :ehe

Esendağlı

Esendağlı

Üye
14267.1002 numaralı ilk Redstone yapısını denemek isteyen kullanıcılar öncelikle;

Bilgisayarınızdan application deployment aracı ile "root tool" adlı uygulamayı telefonunuza yüklemelisiniz

Daha sonra telefondan "root tool" uygulamasına girip aşağıdaki adımları gerçekleştirin fakat son kısımda sadece "interop/capability" seçeneğini seçin ve "apply" kısmına basın

Tekrar application deployment aracı ile WPTweaker isimli uygulamayı telefonunuza yükleyin

WpTweaker uygulamasında gerekli yerleri aşağıdaki gibi düzenleyin ve "write" kısmına basın

Cihazı tekrar başlatın ve güncelleme kontrolü yapın.

-----------------------------------------
Root tool ve WpTweaker adresi

Denemek isteyenler her türlü ihtimali göz önünde bulundurarak denesin. Sorumluluk size aittir.
application deployment bu programı nereden indirebilirim ayrıca mega linki de key falan istiyor,başımı derde sokmaya uğraşıyorum da:)

dakamon

dakamon

Üye
14267.1002 numaralı ilk Redstone yapısını denemek isteyen kullanıcılar öncelikle;

Bilgisayarınızdan application deployment aracı ile "root tool" adlı uygulamayı telefonunuza yüklemelisiniz

Daha sonra telefondan "root tool" uygulamasına girip aşağıdaki adımları gerçekleştirin fakat son kısımda sadece "interop/capability" seçeneğini seçin ve "apply" kısmına basın

Tekrar application deployment aracı ile WPTweaker isimli uygulamayı telefonunuza yükleyin

WpTweaker uygulamasında gerekli yerleri aşağıdaki gibi düzenleyin ve "write" kısmına basın

Cihazı tekrar başlatın ve güncelleme kontrolü yapın.

-----------------------------------------
Root tool ve WpTweaker adresi

Denemek isteyenler her türlü ihtimali göz önünde bulundurarak denesin. Sorumluluk size aittir.
Ama sonucunda bir şey olursa telefona mesuliyet kabul etmiyor arkadaş :D

Bay H

Bay H

Üye
application deployment bu programı nereden indirebilirim ayrıca mega linki de key falan istiyor,başımı derde sokmaya uğraşıyorum da:)
Mesajı belirttiğiniz bilgiler doğrultusunda tekrar güncelledim kontrol edebilirsiniz :anlas:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Üst Alt