Haber Windows 10 Mobile ile Gelecek Yeni Modeller

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
2000mAh pil kapasitesi
1280*720p ekran çözünürlüğü

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve papakudioflu

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Bu yıl içerisinde piyasaya sürüleceği belirtilen yeni Lumia modelinin teknik detayları olduğu belirtiliyor. Özellikler prototipe ait olduğu için bazı değişiklik gösterebilir.

• Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti
  • 4Gb sistem belleği
  • 16-32Gb depolama seçeneği (prototipin sadece 16gb olduğu belirtiliyor)
  • 5.5 inç, 2K çözünürlüğe sahip ekran
  • 20 Mp arka, 8 Mp ön kamera
  • İris tarayıcı
  • Windows 10 Mobile Redstone 1 İS

dakamon

dakamon

Üye
Bu yıl içerisinde piyasaya sürüleceği belirtilen yeni Lumia modelinin teknik detayları olduğu belirtiliyor. Özellikler prototipe ait olduğu için bazı değişiklik gösterebilir.

• Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti
  • 4Gb sistem belleği
  • 16-32Gb depolama seçeneği (prototipin sadece 16gb olduğu belirtiliyor)
  • 5.5 inç, 2K çözünürlüğe sahip ekran
  • 20 Mp arka, 8 Mp ön kamera
  • İris tarayıcı
  • Windows 10 Mobile Redstone 1 İS
Eğer ki sistemi adam gibi bir hale sokarlarsa özellik anlamında androidi iosu aratmazsa kullanım anlamında da sistemi daha fonksiyonel hale getirirlerse e biraz daha arayüz ve görünümü kozmetik anlamda geliştirirlerse bu telefonu alabilirim. Tabi fiyatı 950 deki gibi uçuk olmazsa
Yoksa abim iphone 7 aldırtacak bana :D

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya tamam diğer özellikleri anladım 16gb olayı nedir ya bu devirde sadece iphonelarda var 16gb olayı koyacaksanız ya 32 gb yada 64 gb olayı yapın olsun daha iyi olur :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya tamam diğer özellikleri anladım 16gb olayı nedir ya bu devirde sadece iphonelarda var 16gb olayı koyacaksanız ya 32 gb yada 64 gb olayı yapın olsun daha iyi olur :)
Prototipleri satışa çıkarmayacakları için tüketiciyi ilgilendiren bir durum değil 16GB dahili depolama alanı kullanılması.

dakamon

dakamon

Üye
4k ların slow motion ların konuşulduğu artık standartlaşmaya başladığı telefon camiasında 16 gb da yavaş yavaş mazide kalacak gibi ama orta alt ve girşi seviyelerinde hükümdarlığını uzun süre koruyacak.

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
AdDuplex üzerinde görünen ve #Windows10Mobile ile test edilen cihazlar

Ekli dosyalar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
AdDuplex üzerinde görünen ve #Windows10Mobile ile test edilen cihazlar

Samsung, HTC, LG, LENOVO gibi büyük firmalar da bir girseydi artık şu işe.

0MG90

0MG90

Üye
Paylaşıldı mı bilmiyorum ama HP Elite X3 bu

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
MWC 2016 da Microsoft'un tanıtacağı bir şey var mı? @papakudioflu

dakamon

dakamon

Üye
Yok, sadece ortakların etkinliklerine katılıyorlar.
bende bu gün etkinlik ajandasını inceledim öyle aman aman firmalar yok mobilde artık firmalar yavaş yavaş yeni cihazları mwc sonrası yada öncesine saklıyorlar. Mwc de tanıttıkları zaman 1günlük etki yaratıyor. Çünkü sen yeni telefonunu tanıtıyorsun 1 saat sonra başka bir firma yeni telefonunu tanıtıyor seninki unutuluyor aynı şey onun içinde geçerli.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bende bu gün etkinlik ajandasını inceledim öyle aman aman firmalar yok mobilde artık firmalar yavaş yavaş yeni cihazları mwc sonrası yada öncesine saklıyorlar. Mwc de tanıttıkları zaman 1günlük etki yaratıyor. Çünkü sen yeni telefonunu tanıtıyorsun 1 saat sonra başka bir firma yeni telefonunu tanıtıyor seninki unutuluyor aynı şey onun içinde geçerli.
Microsoft, Apple veya Google gibi firmalar tek başlarına komplike bir etkinlik düzenleyecek güce sahipler. Ama bir Huawei, Sony veya LG gibi firmalardan bu şekilde etkinlikler beklemek çok gerçekçi olmaz. Sadece duyuru yapabilirler. Mesela Samsung'un etkinliğini izleyenler görmüştür, artık Unpacked etkinlikleri tek başına şov oldular. Bunun yanında geliştirici oturumları düzenlenebilirse MWC duyurularından çok daha etkili olur.

Bugün piyasada Apple'ın WWDC, Microsoft'un BUILD ve Google'ın I/O konferansları dışında tek başına güçlü etki oluşturacak etkinlikler yok malesef.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Vaio Biz
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve bozkirdangelen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve maydinmaydin
dakamon

dakamon

Üye
Bu bildiğin şantiyeci telefonu olmuş :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve KırmızıBeyaz60
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu konsept mi yoksa gerçek mi:)ne diyeceğimi şaşırdım :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Her şeyi anlarımda şu en alttaki tırnaklar neyin nesi onu çözemedim !!!!

Üst Alt