Kardeşim anlamamak için özel çaba gösteriyorsunuz herhalde ? Bu cihazlar yolunu tamamlayana kadar ne destek verildi de yolunu tamamladı ? Sanki bu 3 yıl içinde destek almışta şimdi kesilmiş gibi konuşuyorsun ? 3 yıl boyunca cihazlarımıza ne destek verildi ? 8.1 de bildirim merkezi geldi diye bir göbek atmadığımız kaldı . Bunları mı destek olarak görüyorsun yoksa ? Hala siz bu cihazların böyle olduğunu biliyordunuz o zaman nıye aldınız cümlesinin arkasına sığınmaya devam mı edeceksin ? Bu forumda bu kadar körü körüne bişeyleri savunan başka biri yok . Mimlenmiş durumdasın farkındamısın bilmiyorum sürekli microsoft u savunuyorsun , bunu görev edinmişsin . Microsoft her cihaza güncelleme verilecek desin veya demesin . w10'u da tüm cihazlar almış olsun . w10 ne durumda ? Hala yarım sistem , hala ilerisini işaret ediyor microsoft . Oldu olacak gelsin sözleşme imzalayalım ölene dek lumia cihazların gelişmesini bekleyeceğime ant içerim diye . Birşeyden sen memnunsun diye herkes senin fikrini paylaşmak zorunda değil . Her eleştirene yorum yapıyorsun . Sana paramı veriyor microsoft boşver sanane ? Kimse senin elinden telefonunu almıyor git telefonunla yatağa beraber gir , başını okşa , karnını doyur ne bileyim . Ama yeter gına geldi senin mesajlarını görünce sayfayı değiştiriyorum . Adminlerden rica ediyorum bi önlem alsınlar . Fanboyluk yeri değil burası . Herkes bu cihazlara para verip alıyor . Rica ediyorum yapma artık . İnsanları rahatsız ettiğinin farkında değilsin . Koskoca forumda 1-2 kişi dışında hiç kimse wpden memnun değil . Biraz kendini sorgula .
yorum yaparken saygısızlaşıp seviyenizi kaybetmeyin Lütfen! Benimle bir sorununuz var ise özelden yazabilirsiniz bu güne kadar kimsenin mesajına crvam vermemezlik yapmadım. Yapmam da.
Niye aldınız cümlesi geçti kardeşim. Sahibinden diye bir site var beğenmezsen girer satarsın. Her gün burada ağlamaya gerek yok. W10 sana gore yarım başkasına gore tam umurumda bile değil . Kendi kullanımıma bakarım. Evet bana hitap ediyor. Bana yetiyor sana yetmiyor ise neden kullanıyorsun ?
bazı arkadaşlar ios a geçti bazıları androide geçti geç kardeşim geç kurtar kendini madem sana göre değil neyini zorluyorsun ? Maddi imkanın yok ise gel buluşalım yardımcı olayım sana bana bu kin niye ?
adminler bir çözüm bulsun.
kardeşim burası forum. İyi şeyleri yada kötü şeyleri tartışma yeri burası. Buradaki herkes isteyen istediğini yazabilir ( konu dışı olmamak ve saygı çerçevesinde kalmak şartıyla ) istiyorsunuz ki herkes sizin gibi olsun herkes sizin dediğinizi desin oyle mi? Yok oyle bir Dünya.
950 ve 950xl çıktı. Fiyat aşırı yüksek . Bende dahil hemen taşlamalar başladı. Bu cihaz alınmaz diye. Bak bakalım şuan kaç kişi var kullanan. Demekki herkes senin gibi düşünmüyor. Hala windows mobile a para verenler var. Ve her zaman olacak.
ben şuan eksikleri olsa da sistemden memnunum. İstedğiniz herhangi bir cihazı elinize alın buyurun bi çayımı için. Karşılaştıralım . Office olsun benim pc ile uyumu olsun arayuz olsun dayanıklılık olsun bana gore en iyilerinden biri benim cihazım. Ve bu cihazı sadece 1000tl ye aldım. Sıfırı en son 1450 idi. Fiyat performans ürünü. Getir bu fiyattaki istediğin androidi ios u öyle konuşalım.
dostum herkes eleştirebilir . Herkes eleştirmekte özgür. Ben kimseye neden eleştiriyorsun dedim mi? Hayır. Haklılar çünkü. Sadece kendime göre abartı gördüğüm yada yanlış olduğunu düşündüğüm şeylere yorum yaparım . Neden hazmedemediğinizi anlamadım ama yazdıklarımda sıkıntılı birşey varsa , bu ortamda herhangi bir arkadaşın onurunu incitecek birşey dediysem yada yalan söylediysem adminler hesabımı silebilir.
@papakudioflu @Sensation @byh
3 yıl boyunca 8.1'den başka güncelleme aldı mı?
iOS ve Android 'de biz 3 yıl 3 büyük güncelleme alıyoruz en az.
haklısınız 8.1 den başka güncelleme almadı çok cihaz . Ancak androidde sizin 3 büyük güncelleme almanız hakında hemfikir değiliz. Androidde amiral gemisi olmayan cihazların çok büyük bir bölümü 1 defa bile güncelleme almıyor. Ve windows cephesinde güncelleme almayan cihazların içindeki tek amiral gemisi Lumia 920 olması lazım