Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
En son yapıdan bir farkı var mı ? Yani şuan en son yapıdayım ve sorunsuz, 8.1'e geri dönüp yüklemeye değer mi ki ? Yoksa Redstone gelene kadar beklemede mi kalayım :allalla:
En son yapıda isen hiç gerek yok aynısı çünkü,kullanmaya devam et derim ben.

jetgil

jetgil

Üye
bende 8.1e geri dönüyorum wm10'dan.

şerefsizliğini yaptı yine mic.

640XL yeni cihaz olduğu halde firmware güncellemesi almadığı için aşırı boktan çalışıyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Valla en fazla bir hafta on güne kadar Redstone ön izleme sürümlerini geleceği için hiç Windows Phone 8.1'e dönüp güncelleme yüklemeye çalışamam.

jetgil

jetgil

Üye
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi, wpfurkan, versino2 ve 6 diğerleri
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yahu sürekli olarak olumsuz yorum yazarak nereye varmaya çalışıyorsunuz anlamış değilim, o kadar kötü ise ve de geleceği yoksa bu sistemin bırakın gidin..her yeni yorum geldiğinde belki bir gelişme olmuştur bakayım diyorum ne gezer resmen bir karalama,kötüleme aşağılama kampanyası başlamış.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl ve maydinmaydin
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Yahu sürekli olarak olumsuz yorum yazarak nereye varmaya çalışıyorsunuz anlamış değilim, o kadar kötü ise ve de geleceği yoksa bu sistemin bırakın gidin..her yeni yorum geldiğinde belki bir gelişme olmuştur bakayım diyorum ne gezer resmen bir karalama,kötüleme aşağılama kampanyası başlamış.
aşağılamaya gerk yok zira bu bunu yapma konusunda ms bizden çoook önde
görünen köy klavuz istemez yeni bir sistemin gerek duyduğu şeyler bellidir eğer bu şeyleri yerine getirmez tam tersini yapar milleti oyalarsan sonucuna katlanırsın
msyi kötülemiyorum ama adamlar da savunulacak bişey yapmıyorlar ki
yaptığımız şeykonu hakkında durum değerlendirmesi vb şeyler

jetgil

jetgil

Üye
valla bu saatten sonra microsofttan hiç bir beklentim yok.
Stabil sorunsuz WM10 alacak diye aldım 3ay önce cihazı. Şuanki aklım olsa kesinlikle tercih etmezdim.

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar, ben W10M yükledim telefonuma fakat 8.1e dönmek istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor, yani romları indirip tertemiz full bir format atmak istiyorum bunun için ne yapmam gerektiğini söyleyebilecek arkadaşlar var mı acaba windows konusunda acemiyim kusura bakmayın.

ellimin kori

ellimin kori

Üye
Bu modeller hariç güncellemeyi hiç mi almayacak yoksa şimdilik mi almayacak.

...decode...

...decode...

Üye
Bu modeller hariç güncellemeyi hiç mi almayacak yoksa şimdilik mi almayacak.
Microsoft answers forumlarındaki moderatörlere göre şimdilik diyorlar da onlara pek güvenmemek lazım. Çok büyük bir durum olmazsa 1. nesil cihazlar için resmi olarak Windows 10 Mobile yolu kapalı.

ellimin kori

ellimin kori

Üye
Microsoft answers forumlarındaki moderatörlere göre şimdilik diyorlar da onlara pek güvenmemek lazım. Çok büyük bir durum olmazsa 1. nesil cihazlar için resmi olarak Windows 10 Mobile yolu kapalı.
1.Nesil cihazlar derken 1320 1. nesil içerisinde mi?

dakamon

dakamon

Üye
Gabe, W10 Final güncellemesinin ardından yeni özelliklerin verilmeye başlayacağını söylemişti.
Bakalım hangi özellikler gelecek.
Dediklerinin kaç tanesini gerçekleştirdiler. Yine vasat bir insider dönemi bekliyor bizleri

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Dediklerinin kaç tanesini gerçekleştirdiler. Yine vasat bir insider dönemi bekliyor bizleri

Yok bu sefer gerçekten yeni özellikler gelecek muhtemelen.
Ama işe yarar şeyler mi olacak, yoksa tıraş mı bilinmez...

...decode...

...decode...

Üye
Gabe Aul'un tayfasıyla birlikte Windows 10 Mobile'a kattığı tek şey hıyar tarlasıdır.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, wpfurkan, Darth Revan ve 1 kişi daha
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ellimin kori

ellimin kori

Üye
Ben önceden Lumia kullanıyordum şimdi kullanmıyorum sadece merağımdan takip ediyorum.
Eğer Microsoft böyle bir şey yaparsa telefon piyasasından öyle bi silinir ki anca Wikipedia'da okuruz bir ara Microsoft telefon yapmıştı diye.

Üst Alt