Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
şuan piyasadaki tüm telefonları yer bitirir. kimsenin lafına bakma. windows 10 önü açık bi sistem ve gelişecektir. sistem geliştikçe de 950xl gibi bir canavar da gelişecektir. pişman olmayacaksın emin ol. hayırlı olsun.
950 XL nasıl gelişicek bir açıklar mısın ? Benzer lafları 2 yıl önce 1520 ve 930 içinde diyorduk ne oldu ?

caner1010

Üye
Malum bizim telefon 920 windows 10 almadı.windows 10 yükleyen arkadaşlara bir sorum olacak.telefon kapalıyken artık şarj oluyor mu?

Son düzenleme:
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Malum bizim telefon 920 windows 10 almadı.windows 10 yükleyen arkadaşlara bir sorum olacak.telefon kapalıyken artık şarj oluyor mu?
Hayır. Insider olarak yükleyebilirsiniz, aynısı zaten.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Konulardaki fark ettiğim en büyük değişiklik, ben dahil önceden WPyi savunanların çoğunun artık sistemden bi halt olmayacağını söylüyor olması. Kullanıcı kitlesini çok güzel kaybediyorlar. Heralde Samsungdan sonra kullanıcılarının en nefret ettiği marka olarak Microsoft gelir.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, wpfurkan, Rock Ve Roll ve 1 kişi daha
efeler12

efeler12

Üye
Sistem hoşuma gitmese üzülürdüm ancak belki de sistemin gelişmesi vs derken telefonlarımız eskidi. Neyse ki product code var :D

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
İşte bulduğum, en sevmediğim sorun: Adım sayar çalışmıyor. 8.1de sapasağlam çalışan alet adım saymaz oldu. Benim çok kullandığım bir özellikti

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Bence her şey daha yeni başlıyor. Neredeyse her gün yeni bir üreticinin WM10 telefon duyurusu geliyor. Ben de mağdurum ama bu kadar da karamsarlığa düşmeye gerek yok diye düşünüyorum. MS'in vardır bir bildiği.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl ve Esendağlı
0MG90

0MG90

Üye
Bence her şey daha yeni başlıyor. Neredeyse her gün yeni bir üreticinin WM10 telefon duyurusu geliyor. Ben de mağdurum ama bu kadar da karamsarlığa düşmeye gerek yok diye düşünüyorum. MS'in vardır bir bildiği.
Bu kadarda iyimser olunmaz. Yarıyolda bırakıldın.

• Beğen
Tepkiler: Darth Revan, wpfurkan, caner1010 ve 5 diğerleri

onursarii

Üye
Final de verildi Edge'e nasıl güncelleme verecekler merak ediyorum. Mağaza'dan verseler artık keşke!

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar, ben W10M yükledim telefonuma fakat 8.1e dönmek istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor, yani romları indirip tertemiz fu ll bir format atmak istiyorum bunun için ne yapmam gerektiğini söyleyebilecek arkadaşlar var mı acaba windows konusunda acemiyim kusura bakmayın.
windows device recovery tool ile direk 8.1 e dönebilirsiniz.
Bu kadarda iyimser olunmaz. Yarıyolda bırakıldın.
bu kadar kötümser olmaya da gerek yok ki ? Lumia 820 3 yıl önce çıkmış bir cihaz. yolunu tamamlayalı çok oldu aslında da işte hep dediğim gibi tek büyük problem microsoftun her cihaza güncelleme vericez demesi oldu...

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

bu kadar kötümser olmaya da gerek yok ki ? Lumia 820 3 yıl önce çıkmış bir cihaz. yolunu tamamlayalı çok oldu aslında da işte hep dediğim gibi tek büyük problem microsoftun her cihaza güncelleme vericez demesi oldu...

Kardeşim anlamamak için özel çaba gösteriyorsunuz herhalde ? Bu cihazlar yolunu tamamlayana kadar ne destek verildi de yolunu tamamladı ? Sanki bu 3 yıl içinde destek almışta şimdi kesilmiş gibi konuşuyorsun ? 3 yıl boyunca cihazlarımıza ne destek verildi ? 8.1 de bildirim merkezi geldi diye bir göbek atmadığımız kaldı . Bunları mı destek olarak görüyorsun yoksa ? Hala siz bu cihazların böyle olduğunu biliyordunuz o zaman nıye aldınız cümlesinin arkasına sığınmaya devam mı edeceksin ? Bu forumda bu kadar körü körüne bişeyleri savunan başka biri yok . Mimlenmiş durumdasın farkındamısın bilmiyorum sürekli microsoft u savunuyorsun , bunu görev edinmişsin . Microsoft her cihaza güncelleme verilecek desin veya demesin . w10'u da tüm cihazlar almış olsun . w10 ne durumda ? Hala yarım sistem , hala ilerisini işaret ediyor microsoft . Oldu olacak gelsin sözleşme imzalayalım ölene dek lumia cihazların gelişmesini bekleyeceğime ant içerim diye . Birşeyden sen memnunsun diye herkes senin fikrini paylaşmak zorunda değil . Her eleştirene yorum yapıyorsun . Sana paramı veriyor microsoft boşver sanane ? Kimse senin elinden telefonunu almıyor git telefonunla yatağa beraber gir , başını okşa , karnını doyur ne bileyim . Ama yeter gına geldi senin mesajlarını görünce sayfayı değiştiriyorum . Adminlerden rica ediyorum bi önlem alsınlar . Fanboyluk yeri değil burası . Herkes bu cihazlara para verip alıyor . Rica ediyorum yapma artık . İnsanları rahatsız ettiğinin farkında değilsin . Koskoca forumda 1-2 kişi dışında hiç kimse wpden memnun değil . Biraz kendini sorgula .

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq, yuvanacuu, ArMaGeDdOn_87 ve 1 kişi daha
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Kardeşim anlamamak için özel çaba gösteriyorsunuz herhalde ? Bu cihazlar yolunu tamamlayana kadar ne destek verildi de yolunu tamamladı ? Sanki bu 3 yıl içinde destek almışta şimdi kesilmiş gibi konuşuyorsun ? 3 yıl boyunca cihazlarımıza ne destek verildi ? 8.1 de bildirim merkezi geldi diye bir göbek atmadığımız kaldı . Bunları mı destek olarak görüyorsun yoksa ? Hala siz bu cihazların böyle olduğunu biliyordunuz o zaman nıye aldınız cümlesinin arkasına sığınmaya devam mı edeceksin ? Bu forumda bu kadar körü körüne bişeyleri savunan başka biri yok . Mimlenmiş durumdasın farkındamısın bilmiyorum sürekli microsoft u savunuyorsun , bunu görev edinmişsin . Microsoft her cihaza güncelleme verilecek desin veya demesin . w10'u da tüm cihazlar almış olsun . w10 ne durumda ? Hala yarım sistem , hala ilerisini işaret ediyor microsoft . Oldu olacak gelsin sözleşme imzalayalım ölene dek lumia cihazların gelişmesini bekleyeceğime ant içerim diye . Birşeyden sen memnunsun diye herkes senin fikrini paylaşmak zorunda değil . Her eleştirene yorum yapıyorsun . Sana paramı veriyor microsoft boşver sanane ? Kimse senin elinden telefonunu almıyor git telefonunla yatağa beraber gir , başını okşa , karnını doyur ne bileyim . Ama yeter gına geldi senin mesajlarını görünce sayfayı değiştiriyorum . Adminlerden rica ediyorum bi önlem alsınlar . Fanboyluk yeri değil burası . Herkes bu cihazlara para verip alıyor . Rica ediyorum yapma artık . İnsanları rahatsız ettiğinin farkında değilsin . Koskoca forumda 1-2 kişi dışında hiç kimse wpden memnun değil . Biraz kendini sorgula .
Adam haklı beyler dağılın :ehe

dakamon

dakamon

Üye
Doğru

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar yorumlara bakılırsa wp kullanıcılarının tamamına yakını wp den memnun değil ama ne hikmettir bilinmez forumun en aktif konusu sanırım wp genel dir herhalde :)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Arkadaşlar yorumlara bakılırsa wp kullanıcılarının tamamına yakını wp den memnun değil ama ne hikmettir bilinmez forumun en aktif konusu sanırım wp genel dir herhalde :)
Aslına bakarsanız telefonlarla kimsenin sorunu yok kamera,hız,kullanım kolaylığı v.s insanların sitem etme sebepleri ben dahil olmak üzere şunlardır;
1.Kaç sene geçmesine rağmen hala sistemin oturmaması
2.Uygulama eksikliği
3.Microsoft'un vurdum duymaz tavırları
4.Kullanıcısına gereken önemi vermemesi
5.Microsoft'un Yavaşlığı
6.Verilen sözlerin yerine getirilmemesi
7.Milletle dalga geçmesi
8.Yazılım devinin telefonunda hala bir cacık olmaması
v.s daha aklıma gelmeyen bir sürü şey var. Tamam bende windows phone'u seviyorum ama eleştiride yaparım kimse karışamaz herkesin görüşüne saygı duymak gerekir.

• Beğen
Tepkiler: atakanakata
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Aslına bakarsanız telefonlarla kimsenin sorunu yok kamera,hız,kullanım kolaylığı v.s insanların sitem etme sebepleri ben dahil olmak üzere şunlardır;
1.Kaç sene geçmesine rağmen hala sistemin oturmaması
2.Uygulama eksikliği
3.Microsoft'un vurdum duymaz tavırları
4.Kullanıcısına gereken önemi vermemesi
5.Microsoft'un Yavaşlığı
6.Verilen sözlerin yerine getirilmemesi
7.Milletle dalga geçmesi
8.Yazılım devinin telefonunda hala bir cacık olmaması
v.s daha aklıma gelmeyen bir sürü şey var. Tamam bende windows phone'u seviyorum ama eleştiride yaparım kimse karışamaz herkesin görüşüne saygı duymak gerekir.
Kesinlikle haklısın yalnız bu saygının wp yi savunanlara da gösterilmesi gerekiyor:)

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
0MG90

0MG90

Üye

3 yıl boyunca 8.1'den başka güncelleme aldı mı?
iOS ve Android 'de biz 3 yıl 3 büyük güncelleme alıyoruz en az.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Kesinlikle haklısın yalnız bu saygının wp yi savunanlara da gösterilmesi gerekiyor:)

Benim wp yi sevenlere lafım yok . Beni kızdıran şey körü körüne savunulması . Kameramız çok iyi diyorduk şimdi ne durumda ? Wp tüm cihazlarda aynı hızda çalışabilen bir sistemdi hani ? İçi boşken tabi çalışır , iki üç özellik eklendi 1.nesiller dışarıda kaldı . Demişsiniz ki forumun en aktif konusu . Bizim gelmesini istediklerimize bir bakarsanız diğer sistemlerde mevcut olduğunu görürsünüz . Onlar niye aktif olsunki ? Daha dosya paylaşırken ayarlara gidip bluetooth u açmadan , bluetooth seçeneği gelmiyor bunları konuşuyoruz . Bazen akıllı telefon kullanıp kullanmadığımı sorguluyorum kendi kendime . Yani wp yi sevenlerle hiçbir problemim yok . Bu eksikleri görmezden gelip mükemmel , harika , bende öyle değil sizinki sorunlu gibi cümleler kuran fanboyluk peşinde olduğu için yanlışları göremeyen insanlara sinirleniyorum.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87, DenizhaNq ve bulutsuzgece
og1907

og1907

Üye
Kim görse 1320 telefonumu hayran kalıyor ekran genişliği kasmaması donmaması gel gelelim şu sorulara maruz kalınca işin komik tarafı başlıyor.
snapchat varmı yok bip varmı yok şu varmı yok bu varmı yok hemen cevabı yapıştırıyoruz W10 ile hepsi gelecek peki W10 gelecekmi oda yok kısacası koca bir Yok ile uğraşıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan
dakamon

dakamon

Üye
Benim wp yi sevenlere lafım yok . Beni kızdıran şey körü körüne savunulması . Kameramız çok iyi diyorduk şimdi ne durumda ? Wp tüm cihazlarda aynı hızda çalışabilen bir sistemdi hani ? İçi boşken tabi çalışır , iki üç özellik eklendi 1.nesiller dışarıda kaldı . Demişsiniz ki forumun en aktif konusu . Bizim gelmesini istediklerimize bir bakarsanız diğer sistemlerde mevcut olduğunu görürsünüz . Onlar niye aktif olsunki ? Daha dosya paylaşırken ayarlara gidip bluetooth u açmadan , bluetooth seçeneği gelmiyor bunları konuşuyoruz . Bazen akıllı telefon kullanıp kullanmadığımı sorguluyorum kendi kendime . Yani wp yi sevenlerle hiçbir problemim yok . Bu eksikleri görmezden gelip mükemmel , harika , bende öyle değil sizinki sorunlu gibi cümleler kuran fanboyluk peşinde olduğu için yanlışları göremeyen insanlara sinirleniyorum.

Çok doğru dedin sistemde bi özellik olmayınca yağ gibi ama bir kaç özellik eklendi eski nesil diskalifiye oldu. Resmen bir sistemin acizliğidir bu. Sözde akıcı yağ gibi çalışan sistem 2-3 özellikle cihaz desteklememeye başladı. Buda yıllardır sistemimiz çok stabil lafını yerle bir etmiş oluyor sanırım?
Çin de 650 1699 yen olarak çıkmış piyasaya 43 tl yapıyor :D şaka mı bu? Ben mi yanlış hesapladım.

Üst Alt