-_SEFA_-
Üye
@Bay H bu konunun üstadı o belki size yardımcı olabilirarkadaşlar slm tlf l820 nasıl redstone yapısını yuklerim sabahtan beri bi cevap alamadım yok mu bilen,bazı 920 sahipleri kurduk dediler bi yardım edin lütfen
@Bay H bu konunun üstadı o belki size yardımcı olabilirarkadaşlar slm tlf l820 nasıl redstone yapısını yuklerim sabahtan beri bi cevap alamadım yok mu bilen,bazı 920 sahipleri kurduk dediler bi yardım edin lütfen
benim telefonum lumia 925 upgrade advisordan kontrol ettim müjde telefonunuz windows 10 güncellme almaya hazır diyor normalde 925 güncelleme gelmdi
nasıl yani ? yüklesenizeAbi aklınızdan geçen nedir?Eğer bu cihazlara verilir de 1Gb ram'li Lumia cihazlara verilmezse işin içinden başka bir şeyler çıkacak demektir. İnşallah aklımdan geçenler doğru değildir.
İndirme hatası alıyorsun, rootla ilgisi yok onun. Başka bir internet ağına bağlanıp dene.Arkadaşlar telefonuma root toolu kurmuştum bugün yani teli hacklemiş oldum galiba tekrar kilitini nasıl kaparım windows recovery toolla 8.1e dönecektim tam paket indiriyor diyor en sonda 1.33 gbaytı indirip sona gelince hata veriyor,lumia rm 825 turkey......signed.ffu hatası gibi bişey.root tooldan mı kaynaklıyor nasıl telefonun kilidini tekrar kaparım lütfen yardımcı olur musunuz
Root toolla ilgisi yokmudur hani telefonu hacklemiş oldum galiba kiliti kırmış olsam bile wrecoverytoolla yine de 8.1 dönülür dimi.telefonun kilidini kırdım diye telefonumu görmemezlik yapmıyordur dimi wrtoolİndirme hatası alıyorsun, rootla ilgisi yok onun. Başka bir internet ağına bağlanıp dene.
root tool ile interop unlock yapmış olsanız bile telefonu sıfırlayabiliyor olmanız lazım. interop unlock yapmanın tek sıkıntısı bilgisayar telefonunuzu görmeyebilir ama windows device recovery tool algılıyorsa sıkıntı yok ki bende algılıyor.Root toolla ilgisi yokmudur hani telefonu hacklemiş oldum galiba kiliti kırmış olsam bile wrecoverytoolla yine de 8.1 dönülür dimi.telefonun kilidini kırdım diye telefonumu görmemezlik yapmıyordur dimi wrtool
SuperOnline İnterneti olanlar Karma Değer hatası ile karşılaşıyorlar, o yüzden başka bir firmanın İnternetinden veya bir kafeden yahut arkadaşınızın PC'sinden girip sorunu halledebilirsiniz. (tabi SuperOnline olmaması kaydıyla)Öncelikle yardımlarından dolayı teşekkür ederim,bende de algılıyor ama indirmedi işte hata verdi,diğeri dediğin nerde ki indirmişmidir.vazgeçtim şimdilik 8.1 dönmeyi dönerken dediklerinizi deneyeceğim,çok sağol tekrardan

benim cihazıma uygun olan sürüm hangisi ki telefonum beyaz ve nokia mağazasından alın maroot tool ile interop unlock yapmış olsanız bile telefonu sıfırlayabiliyor olmanız lazım. interop unlock yapmanın tek sıkıntısı bilgisayar telefonunuzu görmeyebilir ama windows device recovery tool algılıyorsa sıkıntı yok ki bende algılıyor.
anladığım kadarıyla indirilen ffu dosyası ile ilgili bir sorun olmuş. şuradanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızcihazınıza uygun olan dosyayı manuel olarak indirip diğeri ile değiştirerek yeniden denemenizi tavsiye ederim.
zaten bir tane Türkçe sürümü varmış o da bubenim cihazıma uygun olan sürüm hangisi ki telefonum beyaz ve nokia mağazasından alın ma

terddütmü ?Bakalım bu son güncelleme skandalından sonra Build 2016'da ne yapacaklar onu da merakla bekliyorum. Keşke bir sürpriz yapıp Windows 10 Mobile'ı birinci nesillere dağıtacaklarını açıklasalar da ben hiç ümit etmiyorum bunu. İşin çıkmaz noktası bu sistemi hala seviyorum ama bu kazık beni ilerisi için güvenimi kaybetmeme neden oldu. Kendimi redstone sürümünü almamaya gerçekten hazırlamıştım, zaten onun finali de yaza çıkar, ben de o zaman 930 alır yoluma devam ederdim diyordum. Şimdi o konuda da tereddütlerim var.
hala windows almayı düşünmen çok tuaf geldi 
Dürüst olmam gerekirse bir Android telefondan tam randıman almak için verebilecek bütçem yok, iOS desen zaten ateş pahası. Bu durumda ortada Windows Phone almamak için bir sebebim yok ama bu attıkları kazık beni hala düşündürüyor Windows Phone'lu bir telefon alıp almama konusunda.terddütmü ?hala windows almayı düşünmen çok tuaf geldi
![]()