Ama hocam gelinmeyecek deniyor. Bende şaşırdım hadi 820 - 920 - 1020 tamam da 1320 ne alaka ..? Keşke öyle bir ihtimal olsa. Arkadaşlar birisi şu Gabriel mi neyse ona twitter' dan bir sorsun. İngilizcem yeteri kadar iyi değil. En azından bir soralım, var mı bir ihtimal yok mu ..?1 GB RAMlilere eninde sonunda gelecek diye düşünüyorum. 512 MB'lılara gelmemesi kullananlar için daha iyi olur diye düşünüyorum. En azından sonları iPhone 4S gibi olmaz. Zaten her isteyen de aynı sürümü kullanabiliyor.
Hadi inşallah be1 GB RAMlilere eninde sonunda gelecek diye düşünüyorum. 512 MB'lılara gelmemesi kullananlar için daha iyi olur diye düşünüyorum. En azından sonları iPhone 4S gibi olmaz. Zaten her isteyen de aynı sürümü kullanabiliyor.
1320 onlardan üstün değil ki, ayrıca 1320'nin sorunu var diye her yapıda okudum. Başlangıca dönüşte takılı kalıyor cihaz. 1020'de mesela 2 GB RAM var almalı yani. Bu kadar baskıya umarım bir düzenleme yapılır.Ama hocam gelinmeyecek deniyor. Bende şaşırdım hadi 820 - 920 - 1020 tamam da 1320 ne alaka ..? Keşke öyle bir ihtimal olsa. Arkadaşlar birisi şu Gabriel mi neyse ona twitter' dan bir sorsun. İngilizcem yeteri kadar iyi değil. En azından bir soralım, var mı bir ihtimal yok mu ..?
eğer gelecek olsaydı bugün açıklama yapardı.örnek olarak ilkbaharda yayınlancak vs diye,anlaşılan sadece güncelleme verilen cihazlara yöneldiler şuan,bu saatten sonra hiç tahmin etmiyorum,iş bitti artık1 GB RAMlilere eninde sonunda gelecek diye düşünüyorum. 512 MB'lılara gelmemesi kullananlar için daha iyi olur diye düşünüyorum. En azından sonları iPhone 4S gibi olmaz. Zaten her isteyen de aynı sürümü kullanabiliyor.
denedim olmuyor kaçıncı soft reset sayamadımTelefonu bağlamadan önce programı aç. Telefonum algılanmadı ardından Lumia seç. Sonra da teli bağla ve güç ve ses kısma tuşlarına titreşince kadar basılı tut. Görüyor.
Bu platformda emek çok var, ben elimdeki yeni 2. el aldığım cihazı (1320 3 gün oldu alalı) satıyorum yarın. Yarın sabah siteden sipariş veriyorum 640 XL. Bu telefon da glance screen vardı bu arada değil mi ..? @dakamon sen gördüğüm kadarı ile bu telefonu kullanıyorsun. Yorum alabilirim sendenBir şey daha bizde biliyorduk sonsuza kadar güncelleme alamayacağımızı ama en baştan alanlar en azından adam gibi bir sistemi hakkediyorlardı. En başından beri bekliyorduk ha oldu ha olacak bu sefer çok iyi olacak diye. En azından win10 u verselerdi de redstone ve daha sonrasını vermeselerdi. Yazık ettiler. Baya bi kullanıcının kalbini kırdılar. Yeni telefon almayı düşünün 920 820 620 1320 sahipleri daha da uğramaz bu platforma sanırım.
Bu platformda emek çok var, ben elimdeki yeni 2. el aldığım cihazı (1320 3 gün oldu alalı) satıyorum yarın. Yarın sabah siteden sipariş veriyorum 640 XL. Bu telefon da glance screen vardı bu arada değil mi ..? @dakamon sen gördüğüm kadarı ile bu telefonu kullanıyorsun. Yorum alabilirim senden