Windows 10 zorunlu. Insider olarak kullanabilirsiniz.Şimdi yuseltmeyi alamayan bizler Facebook twitter gibi uygulamaları kullanacakmıyız. Böyle birşey varmı?
Yine hüsran ya. Bizde güvendik şaka gibilerWindows 10 zorunlu. Insider olarak kullanabilirsiniz.
insider olarak kullanmanın handikapı nedir?Windows 10 zorunlu. Insider olarak kullanabilirsiniz.
Şu an yok çünkü aynı sürümü dağıttılar.insider olarak kullanmanın handikapı nedir?
8.1 desteği kesilen uygulamalar wp10 evrensel uygulama olarak devam edeceği için mecburi insidere mahkum kalacaksınızKusuruma bakmayın çok soru soruyorum. Yani şuan kullanabiliyorum. Ama daha sonra 8.1 de kullanamayacağız öyle mi? İlla ki windows 10 mu lazım?
Hâlbuki gün içinde ikinci veya üçüncü dalgada güncelleme gelir diye düşündüm ama micropsoft en büyük kazığı eski cihazlara attı.8.1 desteği kesilene kadar kullanacaksınız.Arkadaşlar bu dediğim uygulamaları da mı kullanamayacağız? 8.1 de. Ona göre gerçekten satacağım 640 xl alacağım
Sizi zaten epey götürür. Maalesef benim için de platform alternatifi yok şu an.8.1 desteği kesilen uygulamalar wp10 evrensel uygulama olarak devam edeceği için mecburi insidere mahkum kalacaksınızHâlbuki gün içinde ikinci veya üçüncü dalgada güncelleme gelir diye düşündüm ama micropsoft en büyük kazığı eski cihazlara attı.
Hatta benim cihaz 1520. Multi Windows , usb otg gelecekti sözde. O bile yalan oldu . Şimdi çevremdeki insanlara ben Windows Phone işletim sistemini nasıl öveyim, nasıl cihaz alın diyeyim inan ki bilemiyorum.
1520 artık bir iki sene boyunce hurdaya çıkana kadar kullanırım. Sonra jolla veya tizene bakarım gibime geliyor ...
Yenilerini kullanamazsınız.Arkadaşlar bu dediğim uygulamaları da mı kullanamayacağız? 8.1 de. Ona göre gerçekten satacağım 640 xl alacağım
Hepsi LTE'li.İnatlaştım iyice. Arkadaşlar bana sağlam bir site verin şimdi 640 xl siparişi vereceğim. Bu xl model Lte mi oluyor arkadaşlar. Yoksa 640 XL LTE ayrı bir şey mi.?
Şaka gibi ya. Yine enayi yerine konulduk
Hocam çok sağol. Site güvenilir mi? Garantisi microsofta bağlıyız demişler ams güvenilir mi? Hemen sipariş vereceğim. Başka site varsa o da olurHepsi LTE'li.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
En uygununu buldum. Kendileri Microsoft yetkili servisi. Alışveriş de yaptım güvenilirHocam çok sağol. Site güvenilir mi? Garantisi microsofta bağlıyız demişler ams güvenilir mi? Hemen sipariş vereceğim. Başka site varsa o da olur