Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

yuyil01

Üye
Arkadaşlar son yükleme tamamlandıktan sonra, telefondan daha fazla faydalanmak için, telefonu sıfırlayalım, bu durumda daha sorunsuz ve verimli kullanabiliriz.....

Krnl386

Krnl386

Üye
Şimdi yuseltmeyi alamayan bizler Facebook twitter gibi uygulamaları kullanacakmıyız. Böyle birşey varmı?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Krnl386
Krnl386

Krnl386

Üye
Kusuruma bakmayın çok soru soruyorum. Yani şuan kullanabiliyorum. Ama daha sonra 8.1 de kullanamayacağız öyle mi? İlla ki windows 10 mu lazım?

yasirtaha

yasirtaha

Üye
ben zaten son Microsoft telefonum demiştim bundan sonra kullanmayacağım.Kendi düşen ağlamaz ben 920 bozulunca salak gibi geldim bu telefonu aldım.Al bir tane 5s bak keyfine

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Hahahahahhaha valla çok komik olay lan, ben pc ye ücretsiz windows 10 vereceklerine inanamamıştım bir de bu tüm modellere vereceklerine. 1.si oldu şaşırttilar beni, 2.de şaşırmadım. Gecmis olaun arkadaşlara. Ben aylar öncesinden g3 aldigim icin kafam rahatti. 1520de zaten alirdi her turlu. Sizlere yeni telefonlarinizla mutluluklar

versino2

versino2

Üye
925 ime final yukleyemeyeceğime mi yanayım Fenerbahçe nin avrupadan elendiğine mi !!!

• Beğen
Tepkiler: dark_13
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kusuruma bakmayın çok soru soruyorum. Yani şuan kullanabiliyorum. Ama daha sonra 8.1 de kullanamayacağız öyle mi? İlla ki windows 10 mu lazım?
8.1 desteği kesilen uygulamalar wp10 evrensel uygulama olarak devam edeceği için mecburi insidere mahkum kalacaksınız:( Hâlbuki gün içinde ikinci veya üçüncü dalgada güncelleme gelir diye düşündüm ama micropsoft en büyük kazığı eski cihazlara attı.

Hatta benim cihaz 1520. Multi Windows , usb otg gelecekti sözde. O bile yalan oldu . Şimdi çevremdeki insanlara ben Windows Phone işletim sistemini nasıl öveyim, nasıl cihaz alın diyeyim inan ki bilemiyorum.

1520 artık bir iki sene boyunce hurdaya çıkana kadar kullanırım. Sonra jolla veya tizene bakarım gibime geliyor ...

Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar bu dediğim uygulamaları da mı kullanamayacağız? 8.1 de. Ona göre gerçekten satacağım 640 xl alacağım

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Krnl386

Krnl386

Üye
İnatlaştım iyice. Arkadaşlar bana sağlam bir site verin şimdi 640 xl siparişi vereceğim. Bu xl model Lte mi oluyor arkadaşlar. Yoksa 640 XL LTE ayrı bir şey mi.?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
8.1 desteği kesilen uygulamalar wp10 evrensel uygulama olarak devam edeceği için mecburi insidere mahkum kalacaksınız:( Hâlbuki gün içinde ikinci veya üçüncü dalgada güncelleme gelir diye düşündüm ama micropsoft en büyük kazığı eski cihazlara attı.

Hatta benim cihaz 1520. Multi Windows , usb otg gelecekti sözde. O bile yalan oldu . Şimdi çevremdeki insanlara ben Windows Phone işletim sistemini nasıl öveyim, nasıl cihaz alın diyeyim inan ki bilemiyorum.

1520 artık bir iki sene boyunce hurdaya çıkana kadar kullanırım. Sonra jolla veya tizene bakarım gibime geliyor ...
Sizi zaten epey götürür. Maalesef benim için de platform alternatifi yok şu an.
Arkadaşlar bu dediğim uygulamaları da mı kullanamayacağız? 8.1 de. Ona göre gerçekten satacağım 640 xl alacağım
Yenilerini kullanamazsınız.

• Beğen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnatlaştım iyice. Arkadaşlar bana sağlam bir site verin şimdi 640 xl siparişi vereceğim. Bu xl model Lte mi oluyor arkadaşlar. Yoksa 640 XL LTE ayrı bir şey mi.?
Hepsi LTE'li.

Krnl386

Krnl386

Üye
Hepsi LTE'li.
Hocam çok sağol. Site güvenilir mi? Garantisi microsofta bağlıyız demişler ams güvenilir mi? Hemen sipariş vereceğim. Başka site varsa o da olur

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hocam çok sağol. Site güvenilir mi? Garantisi microsofta bağlıyız demişler ams güvenilir mi? Hemen sipariş vereceğim. Başka site varsa o da olur
En uygununu buldum. Kendileri Microsoft yetkili servisi. Alışveriş de yaptım güvenilir :)

• Beğen
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
şimdi gençşer final güncellesinin sürüm numarası kaç..

Üst Alt