Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

R.A.M

R.A.M

Üye
Yazık bize

braayn

braayn

Üye
arkadaşlar gidip uyuyun değmez uykunuzu bölmeye iosa geçtikte rahatladık satılık 1520 siyah full kutu vs duruyor almak isteyen 800 TL istanbul içi elden teslim isteyen olurda özelden yazsın bana

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Finali kursam da yeni bi yapı gelince yine ona geçeceğim zaten duramayıp o yüzden şimdi hiç 8.1 e falan dönmenin alemi yok valla ben böyle devam edicem zaten bi sıkıntı yok.

ersncak42

Üye
beyler durun bakalım msnin ne yapacağı belli olmaz yarın belli olur 1.nesillere gelip gelmeyeceği(züğürt tesellisi) :(

• Beğen
Tepkiler: dark_13
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1 GB RAMlilere eninde sonunda gelecek diye düşünüyorum. 512 MB'lılara gelmemesi kullananlar için daha iyi olur diye düşünüyorum. En azından sonları iPhone 4S gibi olmaz. Zaten her isteyen de aynı sürümü kullanabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: versino2, ersncak42 ve Krnl386
Krnl386

Krnl386

Üye
1 GB RAMlilere eninde sonunda gelecek diye düşünüyorum. 512 MB'lılara gelmemesi kullananlar için daha iyi olur diye düşünüyorum. En azından sonları iPhone 4S gibi olmaz. Zaten her isteyen de aynı sürümü kullanabiliyor.
Ama hocam gelinmeyecek deniyor. Bende şaşırdım hadi 820 - 920 - 1020 tamam da 1320 ne alaka ..? Keşke öyle bir ihtimal olsa. Arkadaşlar birisi şu Gabriel mi neyse ona twitter' dan bir sorsun. İngilizcem yeteri kadar iyi değil. En azından bir soralım, var mı bir ihtimal yok mu ..?

versino2

versino2

Üye
Hadi inşallah be

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ama hocam gelinmeyecek deniyor. Bende şaşırdım hadi 820 - 920 - 1020 tamam da 1320 ne alaka ..? Keşke öyle bir ihtimal olsa. Arkadaşlar birisi şu Gabriel mi neyse ona twitter' dan bir sorsun. İngilizcem yeteri kadar iyi değil. En azından bir soralım, var mı bir ihtimal yok mu ..?
1320 onlardan üstün değil ki, ayrıca 1320'nin sorunu var diye her yapıda okudum. Başlangıca dönüşte takılı kalıyor cihaz. 1020'de mesela 2 GB RAM var almalı yani. Bu kadar baskıya umarım bir düzenleme yapılır.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386

ArMaGeDdOn_87

Üye
eğer gelecek olsaydı bugün açıklama yapardı.örnek olarak ilkbaharda yayınlancak vs diye,anlaşılan sadece güncelleme verilen cihazlara yöneldiler şuan,bu saatten sonra hiç tahmin etmiyorum,iş bitti artık

dakamon

dakamon

Üye
Microsoft telefonu aldım alalı hep bi hayal kırıklığı yarattı bana. Her güncellemede her olayda hep bi hayal kırıklığı. Burada da şaşırtmadı. Telefon eskiyene kadar kullanırım. Yeni telefon alma kararı aldığımda bu telefon çok büyük ihtimalle windowslu bir telefon olmayacak. Herkese iyi geceler.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

onursarii

Üye
Telefonu bağlamadan önce programı aç. Telefonum algılanmadı ardından Lumia seç. Sonra da teli bağla ve güç ve ses kısma tuşlarına titreşince kadar basılı tut. Görüyor.
denedim olmuyor kaçıncı soft reset sayamadım

flutewoddy

flutewoddy

Üye
telefonu sıfırladıktan sonra ek bilgilerdeki dokun ayarları kayboldu

dakamon

dakamon

Üye
Bir şey daha bizde biliyorduk sonsuza kadar güncelleme alamayacağımızı ama en baştan alanlar en azından adam gibi bir sistemi hakkediyorlardı. En başından beri bekliyorduk ha oldu ha olacak bu sefer çok iyi olacak diye. En azından win10 u verselerdi de redstone ve daha sonrasını vermeselerdi. Yazık ettiler. Baya bi kullanıcının kalbini kırdılar. Yeni telefon almayı düşünün 920 820 620 1320 sahipleri daha da uğramaz bu platforma sanırım.

• Beğen
Tepkiler: bedby ve Krnl386
Krnl386

Krnl386

Üye
Bir şey daha bizde biliyorduk sonsuza kadar güncelleme alamayacağımızı ama en baştan alanlar en azından adam gibi bir sistemi hakkediyorlardı. En başından beri bekliyorduk ha oldu ha olacak bu sefer çok iyi olacak diye. En azından win10 u verselerdi de redstone ve daha sonrasını vermeselerdi. Yazık ettiler. Baya bi kullanıcının kalbini kırdılar. Yeni telefon almayı düşünün 920 820 620 1320 sahipleri daha da uğramaz bu platforma sanırım.
Bu platformda emek çok var, ben elimdeki yeni 2. el aldığım cihazı (1320 3 gün oldu alalı) satıyorum yarın. Yarın sabah siteden sipariş veriyorum 640 XL. Bu telefon da glance screen vardı bu arada değil mi ..? @dakamon sen gördüğüm kadarı ile bu telefonu kullanıyorsun. Yorum alabilirim senden

Raskoln

Raskoln

Üye
biraz ilk anki duygusallıktan uzaklaşınca zaten ilk nesil dedikleri cihazlara redstone vs. vermeyeceklerdi upgrade advisor ile alınan surumle bizim windows insider ile aldığımız surum aynıysa ha ordan ha burdan ne fark eder. Cihaz optimizasyonuda gerçekçi değil bence final kuranlardaki sürdürülüyor arızası devam ettiğine göre. N8 de belle ile bitmişti hikayemiz wp de insider preview şle olsun

onursarii

Üye
çıldıracağım ya :D windows device recovery tool bile 'ses kısma' tuşu diyor, 6-7 kere ses kısma tuşunu denedikten sonra 'lan bi de ses yükseltme tuşuyla basayım nolacak bakayım' dedim ve okudu ya telefonu tanıdı :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
dakamon

dakamon

Üye
Bu platformda emek çok var, ben elimdeki yeni 2. el aldığım cihazı (1320 3 gün oldu alalı) satıyorum yarın. Yarın sabah siteden sipariş veriyorum 640 XL. Bu telefon da glance screen vardı bu arada değil mi ..? @dakamon sen gördüğüm kadarı ile bu telefonu kullanıyorsun. Yorum alabilirim senden

Evet var glance. Fakat 820 deki gibi gelişmiş değil. Benim gördüğüm saat ve bildirimleri gösteriyor. Hatırlarsın belki fotoğraf falan konabiliyordu hani. Yada hava durumu uygulamasının verileri de konabiliyordu o tarz gelişmiş bir glance si yok. Bİlgin olsun. Bunu daha iyi olarak samsung s7 de yapıyor ve g5 tede var.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Gözüme çarpan ilk hata ekranı açıp kapatırken açma kapama sesi ayarı kapalı olmasına rağmen ses çıkarıyor.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Microsoft avukatları nerede şimdi ? Microsoftu her eleştirdiğimizde babasının şirketi gibi savunup olacak , yapacak diyenler ? Daha tam sürüm gelmeden nerden biliyorsun diyorlardı tam sürümü bile alamıyorum 2 gb ram ile .

Faruk Aytekin

Faruk Aytekin

Üye
Kendimce bir macera olsun diyerek almıştım şu 820'yi 2013 Ağustos'ta, severek kullandım, kullanıyorum, W10 gelecek diye de sevinmiştim ne güzel. Ben de bilirdim Android alıp Google'a saydırmasını da, sayın MS sen kendine saydırtacak çok farklı bir yol seçmişsin. İnanılmaz bir tarzınız varmış, vallahi bravo. Tamam yeterince yaşlı bir cihaz ama arkadaş vermeyeceksen en başından de, 1 ay sonra de 3 ay sonra de ama söyle ulan. Finali verirken yapılır mı bu şerefsizlik. Abimdeki 640XL bana kalırsa aynı muameleyi görene kadar da onunla devam, yoksa da 820 bozulana kadar. Sonra ver elini Android... Eyvallah MS çok güzel "şeyaptın".

• Beğen
Tepkiler: onursarii

Üst Alt