Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye

edta28

Üye
beyler denim le fazla bişey gelmiyor bende 920 var ve hiç bi beklentim yok güncelleme zaten onuda aldık prewievle değişen bişey olmayacak zatem microsoft sadece bazı cihazlarda isim değişikliği ve bir kaç küçük özellik gelecek yazmış oda ne işinize yara bilmiyorum çok üzerinde durmaya gerek yok ben ilk telefonu alanlardanım 920 kullanıyorum büyük heyecanla aldım şuanki durumu bile içler acısı uygulama açısından sürekli beta açıkcası microsoft çıkmazda windows mobile10 gelse bile fazla bişey olmayacak bence hep savunduğum nokia markasıda yok oldu bu sistemle beraber sanırım başka bir platformda en azından uygulaması olan stabil bu iphone olabilir bizden daha iyiler şimdilik ama asla android olmayacak .

• Beğen
Tepkiler: caner1010
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
nokia android cihaz çıkartmaz ise apple olur

Bence samsung'lar çok güzel android ne derece stabil bilmiyorum çok eskiden kullandığım için Apple hiç kullanmadım ama bir yandan da sende biliyorsun çoğu firma Apple uyumlu yani bir araba televizyon girişleri mevcut ama ne Nokia ne Sony nede samsung uyumlu değil bende Nokianın gidişatına göre gerçi adı yok ama ağız alışkanlığı işte

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Arkadaşlar lütfen Windows 10 dışına çıkmamaya çalışalım :)

• Beğen
Tepkiler: emz, sfgnrl, skynet ve 2 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

:eller:

Ekli dosyalar

ArMaGeDdOn_87

Üye
inşallah fırtınadır :) @bulutsuzgece

Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ceza87 ve skynet
dakamon

dakamon

Üye
Bu kadar sessizliğe fırtına az bile gelir :D
İlk defa sızıntı 0'a 0 elde var 0.
Bence elinde bir şey olan bir şekilde sızıntısını yapar. Milleti merakta bırakmak adına bu genelde yapılır. W10 un duyurusu yapılmadan önce birçok sızıntısını görmüştük. WP10 da neden görmüyoruz? Eskiden beri çoğu güncellemenin sızıntılarını görmüştük. Bence istemediğimiz şeyler olacak gibi geliyor ama hadi hayırlısı artık.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bence elinde bir şey olan bir şekilde sızıntısını yapar. Milleti merakta bırakmak adına bu genelde yapılır. W10 un duyurusu yapılmadan önce birçok sızıntısını görmüştük. WP10 da neden görmüyoruz? Eskiden beri çoğu güncellemenin sızıntılarını görmüştük. Bence istemediğimiz şeyler olacak gibi geliyor ama hadi hayırlısı artık.

İyi düşünelim iyi olsun.
Ayrıca sızıntı olacaksa da son 1-2 gün kala olacaktır diye düşünüyorum :hmmm

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Şuan aklıma geldi. Windows 10 tanıtımında instagram görünmüştü. Wp10 ile instagram diğer sistemlerle eşitlenecek büyük ihtimal.

Üst Alt